Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

neo
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la neo » 10 nov 2013, 16:59

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
neo je napisao/la:Ma meni je glupost stavljati bilo sta na mobitel :) Neke silikonske zastite, pa na displej razne folije i onda ga umotas u neku platnenu zastitu. Ma daj...hajd da si zensko skontao bih i shvatio, one to cuvaju, jer su tako i navikle.
kako glupost, evo meni zadnji dio telefona izlizan i izgreban, da sam koristio zastitu ne bi se to desilo

meni je ok drzati zastitu za display, neko vrijeme, ali kad vidim neke koji drze iako im se izgrebala folija, te istrosila e to je ruzno
Eto fino. Ja imam s3, zadnji dio kad se izlize,ispara i slicno kupim originalni poklopac i opetp onovo.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 10 nov 2013, 17:05

hodža je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:@hodza kako slusa alcatel do sad ? Valja li cemu ? :D

Mjera majke mi :D

Dobar pravo, ne urek'o se :D
Ma k'o da se ti i razumijes u telefone :D
Dex je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:@hodza kako slusa alcatel do sad ? Valja li cemu ? :D
Ako misliš na Idol One Touch, perfektan, fluidnost kamere, brzina, dobar za foto sešna 8-)
E taj..mene nekako najvise zanima fluidnost telefona..ako me ista zivcira, to je kad je telefon spor i steka..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 10 nov 2013, 17:16

neo je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:
neo je napisao/la:Ma meni je glupost stavljati bilo sta na mobitel :) Neke silikonske zastite, pa na displej razne folije i onda ga umotas u neku platnenu zastitu. Ma daj...hajd da si zensko skontao bih i shvatio, one to cuvaju, jer su tako i navikle.
kako glupost, evo meni zadnji dio telefona izlizan i izgreban, da sam koristio zastitu ne bi se to desilo

meni je ok drzati zastitu za display, neko vrijeme, ali kad vidim neke koji drze iako im se izgrebala folija, te istrosila e to je ruzno
Eto fino. Ja imam s3, zadnji dio kad se izlize,ispara i slicno kupim originalni poklopac i opetp onovo.
Jeste. Lahko je to reci i cini se da je tako ali kad ti se izgrebe staklo na kameri, koje nije sastavni dio poklopca, onda mozes mijenjati koliko hoces.

Ja imam onu gumu (k'o opanak :)), tanka mozda milimetar dva i taman pokrije sve a kamera ostane udubljena i zasticena.
Naprijed imam foliju koja se i ne vidi. Vec mi godinu dana traje i nikakve smetnje ne pravi. Oboje zajedno cener. Kad ih poskidam jednog dana, mobitel nov novcat!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 nov 2013, 17:28

U mene je mobitel zaštićeniji od spolnog organa kada navuče kondom. I da ispadne nema šanse da mu nešto bude. Bolje uložiti dodatnih 20-30KM u onu gumu i futrolu nego mijenjati svako malo sve.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 10 nov 2013, 17:43

Upravo. Meni je dva puta ispado na beton i nista mu!
Bez opanka bi sad bio dobro ostecen ili mozda rahmetli. :)
Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 10 nov 2013, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 10 nov 2013, 17:49

uz neke zastite telefon izgleda vise sexy :P

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 10 nov 2013, 17:50

Nikad mi telefon nije ispao, pa i ako ispadne sta ? Nisam odvajao od usta za telefon, svjestan sam da je potrosna roba. Ne mislim izvlaciti neke pare za godinu ili 2 kada ga budem prodavao jer ce biti zastarjeli telefon. Jedino sam nosao zastitu na **, ali sam progledao kada sam je skino.

Al' hajd :) Uzivajte ljudi malo u stvarima koje imate.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 nov 2013, 17:52

eto sada ne uzivam u telefonu ako drzim isti u zastiti da bi bio bolje ocuvan kada ga budem prodao za vise novaca iducu godinu, daj brate, molim te nemoj tako zivota ti :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 10 nov 2013, 17:55

Ja nista manje ne uzivam sa ovom folijom koja je nevidljiva a i ovom gumom koja je cak i prakticna. Nije sex pa da gumica smanji uzitak.
Mozda se ti sexas preko mobitela pa ti smeta? :mrgreen: :mrgreen:

P.S. S3 je sve osim zastario telefon.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 10 nov 2013, 20:35

Ja isto imam neku gumenu masku za mobitel,ali skroz je drugaciji osjecaj bez nje.
Nije to to,umjesto osjecaja da drzim s3,ja imam osjecaj kao da drzim kundak neki.
Jos kad stavim onu koznu futrolu koja stiti i prednju i zadnju stranu...to ne mogu podnijeti ni sekunde.
Ali opet,kako ko voli :)

Btw, @Dex sta je fluidnost kamere ? :lol:

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia

marcelo12
Kontakt:

Post Postao/la marcelo12 » 10 nov 2013, 22:44

Jbg folija nikako ne smeta, skoro pa da se i ne vidi. Dok vec ona sto kao umanjuje otiske po ekranu je dosta uočljiva. A u s3 mini je kamera malo izbačena tako da kad ima onaj silikonski okvir fino dodje.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 10 nov 2013, 22:58

kod mene telefon ima gorilla glass zastitu pa nikakvu foliju ne koristim, samo sto mi smeta sto nerijetko ekran se "zamasti" al opet me ne cudi, jer u danu telefon prodje, kroz hiljadu ruku, sto bi se reklo

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 10 nov 2013, 23:00

Malo sam se pogrešno izrazio :lol: :lol:
Mislio sam napisat fluidnost, pa kamera, al očito to napisah :lol: :lol: Nisam ni provjerio šta sam napiso :lol:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 11 nov 2013, 23:43

Papastathopoulos je napisao/la:
Ma k'o da se ti i razumijes u telefone :D

..

3 puta sam ti rek'o da valja...šta hoćeš više ? :D
FORZA MARŠAL !!!

Chuckie
Kontakt:

Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la Chuckie » 12 nov 2013, 00:20

Jebote jeste li vi kupili telefon ili on vas pa mu robujete tim folijama i kondomima?

Nikad ama bas nikad nisam imao nista na telefonu pa nema nikakvih ostecenja. Vozati prstom po staklu i plasticnoj foliji je nebo i zemlja. Da ne govorim o gumenim kondomima, bumperima i slicnim sranjima.

Sent from my iPhone using Tapatalk pro

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 12 nov 2013, 00:43

Chuckie je napisao/la:Jebote jeste li vi kupili telefon ili on vas pa mu robujete tim folijama i kondomima?

Nikad ama bas nikad nisam imao nista na telefonu pa nema nikakvih ostecenja. Vozati prstom po staklu i plasticnoj foliji je nebo i zemlja. Da ne govorim o gumenim kondomima, bumperima i slicnim sranjima.

Ne slazem se ali bas nikako. Prije svega, Samsungov ekran nije staklo nego plastika. Tako da ta prica odma na startu pada u vodu. Znam da kod IPhone jeste staklo (jos uvijek) ali sam ih vidio razbijenih, pa se onda mozes posjeci kad vozas prst po ekranu. Plastika je bolja, ne puca tek tako kao staklo.

I da, ne primjeti se razlika dok "vozas prstom" po ekranu. Kad kucnes, noktom, tek tada mozes cuti sta je. Kad normalno koristis mobitel, ne osjetis razliku.
Folija je neprimjetna i ako nekom ne kazes da je tu, nece ni skontati.

(znam ja da si ti htio skrenuti paznju na staklo sa svog mobitela :))

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 12 nov 2013, 00:58

Kako kod Samsunga nije staklo?

marcelo12
Kontakt:

Post Postao/la marcelo12 » 12 nov 2013, 07:02

Svako ima svoje mišljenje. Samo me interesovalo imal neka posebna folija il je to sve isto.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 nov 2013, 07:14

Pa Gorilla Glass, covjece. Samo prevedi rijec i skontaces da svaki Samsung ima staklo na displayu. :mrgreen:
#divovi

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 nov 2013, 07:39

Bespotreben rasprave, zaista. Kupiš mobitel koji tebi odgovara, koji se tebi sviđa a ne da se tamo foliraš sa njim :roll:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: enobarca, JackW i 22 gosta.