Everton F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Everton F.C.
respektabilna ekipa itekako, jel iko uopšte prodan ? osim onog malca koji se mislim vratio u barsu. Sviđa mi se ovaj everton
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
CONFIRMED: Romelu Lukaku becomes our Club-record signing, arriving from Chelsea on a five-year deal for a fee of £28million.
A.F.C. Bournemouth!
konačno
...Čestitke upravi 

Sta jedna dobra sezona uradi od klupske ekonomije
sad odjednom se potpisuju ugovori vrijedni "tridesetak" miliona sto je manje vise do sada bilo nezamislivo.

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Ne vjerujem da je iko otisao mada nisam 100% siguran.nedim93 je napisao/la:respektabilna ekipa itekako, jel iko uopšte prodan ? osim onog malca koji se mislim vratio u barsu. Sviđa mi se ovaj everton
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Lukaku: "I told him (Martinez) I wanted to work for him, and play for this Club, This is the place where I belong. We want to become one of the best Clubs in England"
This is the perfect environment for a young player to grow. I knew I had to come back, quickly"

This is the perfect environment for a young player to grow. I knew I had to come back, quickly"

NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Roberto Martinez
(covjek koji je uspio nagovoriti vlasnike Evertona da daju za jednog igraca 30ak miliona)
,ova ekipa definitivno kupi simpatije neutralaca,sve mi vise lice na Atletico,zelim vam trofej EL i plasman u LP sljedece godine,sa ovakvim trenerom i ekipom to mozete 100%

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Super potez Evertona. Taman da vise nikoga ne dovedu dobar su posao napravili. Zadrzali su najbolje igrace, potpisali sa Barklijem i doveli odlicnog napadaca. Tu je okosnica privrzena klub i dobri mladi igraca.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- plavipatriota
- Kontakt:
ja kakvih sad mladih igrača ima everton (barkley, stones, bešić, lukaku,mccarty) uz par starijih ovo će biti ekipa za neki trofej!
Ovo je nešto golemo. Pa skidam kapu, Moyes to za 11 godina nije uspio što znači da uprava vjeruje Martinezu i da će ga stvarno podržati u njegovom radu maksimalno koliko mogu. Konačno.LiverpoolREDS je napisao/la:Roberto Martinez![]()
(covjek koji je uspio nagovoriti vlasnike Evertona da daju za jednog igraca 30ak miliona)
,ova ekipa definitivno kupi simpatije neutralaca,sve mi vise lice na Atletico,zelim vam trofej EL i plasman u LP sljedece godine,sa ovakvim trenerom i ekipom to mozete 100%
Idemoooo !

1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Dobili ste ekstra igrača. Čestitam! 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Otkad je ovaj pajac odlepršao, klub je prodisao.

Očekujem i dalje rast Evertona iz godine u godinu. Ne kažem da će lako parirati ManU, ManC-u, Chelseaju, Liverpoolu, Arsenalu i Tottenhamu, ali bi svakako moglo već iduće godine da uđu u Ligu prvaka. Ja vjerujem da je moguće bez obzira na nabrojane klubove.

Očekujem i dalje rast Evertona iz godine u godinu. Ne kažem da će lako parirati ManU, ManC-u, Chelseaju, Liverpoolu, Arsenalu i Tottenhamu, ali bi svakako moglo već iduće godine da uđu u Ligu prvaka. Ja vjerujem da je moguće bez obzira na nabrojane klubove.
Meni ne ide u glavu da ste vi pustili Lukakua a onaj prevara Costa vam prvi napadačCaeruleus je napisao/la:Otkad je ovaj pajac odlepršao, klub je prodisao.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
I ja sam mislio da je Costa prevara, ali evo na ovim pripremnim utakmicama je pokazao ono što jedan napadač u Chelseaju treba imati. Za mene je ipak pitanje ''Zašto je Torres ostao?'', a ne ''Zašto je Lukaku otišao?''FaraonTM je napisao/la:Meni ne ide u glavu da ste vi pustili Lukakua a onaj prevara Costa vam prvi napadačCaeruleus je napisao/la:Otkad je ovaj pajac odlepršao, klub je prodisao.
Kad uzmes u obzir padove i uspone Evertona prije njega i onda jednu konstantu od 7 do 10 mjesta koju je on imao sa budjetom koji je imao na raspolaganju nebi ga ja bas zvao pajac. Ipak je on dao Evertonu dosta. Trazio je veci izazov i nazalost po njega nije mu to poslo za rukom.Caeruleus je napisao/la:Otkad je ovaj pajac odlepršao, klub je prodisao.
Sto se Martineza tice mene je samo strah da sad ne dodje do jednog velikog pada sto nije nemoguce. Borba za ligu prvaka je nazalost podaleko kad uzmes u obzir da su prva 3 4 mjesta po meni rezervisana za United koji ce po meni ove godine biti prvak, City, Celzi, i Liverpool i onda tu imas Arsenal i Tottenhem sto znaci da je bez osvajanja nekog kupa samo 7-mo mjesto to koje vodi u Evropu a osim Evertona ima tu jos par respektabilnih ekipa koje bi mogle imati ludu sezonu npr. Newcastle i mislim da je vrijeme za Aston Vilu da napravi nesto kokretno tako da je konkurencija jaka. Po meni Everton ce se borit za poziciju od 5-7.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Odlicna stvar. Everton jeste izdvojio dosta novca, ali dobili su igraca od kojeg su samo Suarez i RvP dali vise golova u Premiershipu ako cemo gledati posljednje dvije sezone. Evertonu je potreban Lukaku, Belgijancu je potrebno da igra u ekipi koja ce raditi za njega i gdje ce biti glavna napadacka igla. Klasicna win-win situacija. Drago mi je sto Karamele nece stati nakon jedne dobre sezone i nadam se da ce biti u mogucnosti syebati nekome vec uracunato mjesto u kvalifikacijama za LP.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Prosle sezone su govorili da Everton ne moze do Europe zbog odlaska Mojesa, pa odlaska Felainia pa novi menadzer ... A Everton se do kraja sezone borio za LP.... Ove godine samo nek nastavi kontinuitet dobri igara protiv ekipa iz tzv. top 4
i opet mozemo ako ne LP onda do LE ... Ekipi fali jedan igrač koji ce igrati iza Lukakua i jednim potezom stvoriti mu 100% sansu ...........(KAGAWA
)
COYB

COYB
Nottingham Forest FC
Nottingham Forest FC
Everton now leading the race for Chelsea winger Christian Atsu on loan ahead of Sunderland and Aston Villa.
Nottingham Forest FC
Nottingham Forest FC
svaka cast evertonu i martinezu rade odlican posao 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!