NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
ovo je stvarno sramota
i dokaz da na vlasti imamo samo one koji rasturaju sve sto je dobro u ovoj državi
fuj
i dokaz da na vlasti imamo samo one koji rasturaju sve sto je dobro u ovoj državi
fuj
Semper Fidelis
potpisujem..iako ovo i nisu neke pare mislim da je totalno nepravedno da se izostavi ekipa koja je u zadnjih nekoliko godina najvise ulozila u klub..nekako mi ovo ide po onom nasem starom nacionalnom kljucu..samo sto hrvati imaju dva kluba pa je jedan izostavljen..sto je svakako sramota..po kojoj osnovi je dato jednim a drugim nije..pff
-PAJA Fan Club!!
- Barney Stinson
- Kontakt:
Prezivit cemo mi i bez tih 20000 km ali stvarno mislim smijesno... Zaradili smo mi od prolaza sa Olimpijom, tko zna sto ce biti sa Austijom, Pandžin transfer, TV prava od Austrijanaca...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
-
- Kontakt:
sramota,ovo samo kod nas ima
hocete i dabogda vam nikad i ne trebao ovakav neki sitnis..sve sto cete zaraditi zaradit cete svojim trudom i uloganjem u klub i drago mi je da imate rezultate jer i ulazete..al ako su vec htijeli podijeliti ove pisljive pare nisu vas smjeli zakinuti ni slucajno..il nikom il svima..Barney Stinson je napisao/la:Prezivit cemo mi i bez tih 20000 km ali stvarno mislim smijesno... Zaradili smo mi od prolaza sa Olimpijom, tko zna sto ce biti sa Austijom, Pandžin transfer, TV prava od Austrijanaca...
-PAJA Fan Club!!
Igrači Čelika su spavali u Hotelu Royal u Širokom Brijegu,a dan posle su igrali utakmicu sa Zrinjskim u Mostaru,eto da znate...
U Baraća?Dabar je napisao/la:Igrači Čelika su spavali u Hotelu Royal u Širokom Brijegu,a dan posle su igrali utakmicu sa Zrinjskim u Mostaru,eto da znate...

HSK Zrinjski Mostar
Samo kod nasIsnar je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-39658.htm
Evo ga, pocela je predizborna kampanja... Spiricu sjeme ti se zatrlo radi ovoga![]()
Nadam se da ce se ova nepravda ispraviti

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Puno srece protiv Austrije,a za ovih 20.000 sto su dijelili stvarno je bruka.Od svih ovih klubova te pare su najmanje potrebne Sirokom,cak sta vise vi mozete i pogurati neki klub finansijski.Ako se vec nesto dijeli na osnovu ucesca u Evropi onda pare moraju dobiti svi podjednako,ali **** nismo mi obicni smrtnici krivi sto zivimo u drzavi u kojoj su izgubljeni svi moralni kriteriji.
Pozdrav i sve najbolje u nastavku takmicenja kao i u prvenstvu,sportski rivalitet vazda,mrznja nikada.
Fudbal je samo sport i zabava i zbog njega se netrebamo vrijedjati.
Pozdrav i sve najbolje u nastavku takmicenja kao i u prvenstvu,sportski rivalitet vazda,mrznja nikada.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Hvala puno, stvarno mi je bilo žao sinoć vas, igrači su stvarno razočarali. Ali treba igrati pošteno i časno u uzvratu, pobijediti radi koeficijenta barem. A ovo što se tiče političara, ma ko ih šljivi, nek to ide na njihovu dušudino lj je napisao/la:Puno srece protiv Austrije,a za ovih 20.000 sto su dijelili stvarno je bruka.Od svih ovih klubova te pare su najmanje potrebne Sirokom,cak sta vise vi mozete i pogurati neki klub finansijski.Ako se vec nesto dijeli na osnovu ucesca u Evropi onda pare moraju dobiti svi podjednako,ali **** nismo mi obicni smrtnici krivi sto zivimo u drzavi u kojoj su izgubljeni svi moralni kriteriji.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ko prenosi utkamicu, sirokog ili zrinjskog, ako ima uoste ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Zrinjskog ne prenose jer im ocigleno nije u interesu,dok za Siroki ne znam!
HSK Zrinjski Mostar
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nigdje veze majkemi... cuj nije im u interesu... ma reko sam ja davno ovo je sarajevska liga ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
siroki na ORF1, vjerujem da ima stream..SaltCityAttack je napisao/la:ko prenosi utkamicu, sirokog ili zrinjskog, ako ima uoste ?
odluka žalosna
novac je mizeran za nogometne uslove, al ibome, po godine možeš placu dat radnicima od toga zato je itekako vrijedno
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ćaćapreljepi
- Kontakt:
Bola svi spavaju u Mostaru i toćka .ŠB.TRN je napisao/la:Tebe ne trazi policija ,vec jedna ustanova iz Domanovicaćaćapreljepi je napisao/la:Šta tebi sad nije jasnoŠB.TRN je napisao/la:Ta nije sad problem gdje tko spava majko mila,pa stvarno ovdje ima kretenosa to je za ne povjerovati,mogu i u Pipica spavati sto se mene tice![]()
![]()
![]()
Jesam napisao da nije bitno nego kad je već priča o tome da barem kažemo prave informacije...aj iđi srči juhu !
![]()
![]()
![]()
Neki spavaju u Mostaru,netko u Širokom ili Međugorju, a igraju u drugim gradovima sto je sasvim normalno.Sve mi je jasno ,a ako tebi nije otiđi s ove teme i napravi neku temu na forumu gdje će se pisati gdje čiji igraci spavaju,a mozes ubaciti i suce ,kontrolore,delegate............
![]()
![]()
"Imamo megalomanske apetite i predatorske ambicije" HŠKZ
Procitaj ponovo sto sam napisao ! Svaka vam cast da pored jednog Sarajeva,Mostara,Tuzle,Banja Luke i ostalih gradova vodite glavnu rijec u fudbalu i kosarci.Svidjalo se tebi ili ne u poredjenju s' tim gradoima Siroki je selo. Jos uvijek stojim iza toga da se ugasi PL i svi klubovi u BiH, a Siroki nek igra u HNL i bice nam svima bolje.styles je napisao/la:Neka pati ko ga smeta, hahahahaha. Dodji da vidis, dodji da se divis......KONGO je napisao/la:Znaci takvo selo i zabit imaju glavnu rijec u BiH sto se tice fudbala i kosarke ! Svaka im cast, a svi ostali klubovi u BiH trebali bi samovoljno da se ugase, a ovi nek se ukljuce u HR ligu i tacka. Manje nacionalizma i vise zivih ljudi bi bilo, ovako nema smisla da imamo fudbalsku ligu.
Repku nam i onako cine igraci iz dijaspore, sramota je za jednu ligu da decenijama nije izbacila nekog talenta, nekog poznatog igraca.
P.S. Ne spominjite Dzeku, on da je ostao i njega biste ubili u pojam vasim mentalitetom !Zahvalite Ceskom hljebu, sto je odgojio dijamanta
Svakako ne znam kako raja daje pare da gleda amatere po livadama. I naravno nas nacionalni tim cini dijaspora, tako da se ne igra domaci fudbal bilo bi manje nacionalizma i vise zivih glava.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
-
- Kontakt:
Ne treba da mrzimo igrace ali navijace koji sire mrznju ........ Nego igracima "sirokog" puno srece i borcu takodjer nadam se da zrinskom nece ni trebati
Hvala Bogu da Široki neče propasti za tih bjednih 20000KM ali je bruka i sramota šta se radi u svakom slučaju sretno Široki a posebno navijaču pod šifrom ŠB fidelis želim vam prolaz u sljedeće kolo. 

Sarajevo ljubavi moja!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Hvala.
A nista, vijece ministara nas evidentno gura van drzave, sta li, ccc, a jos im nemalo punimo federalni proracun i sve, nije red. 

...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 265 gostiju.