Sport i TV

KopLfc
Kontakt:

Re: RE: Re: Sport i TV

Post Postao/la KopLfc » 07 avg 2015, 19:32

messilla je napisao/la:Što se tiče kompletnog Balkana - jako teško. Real i Barca ipak imaju veću bazu fanova ovdje nego talijanski klubovi.
Ne znam bgm. Mozda i jer vise raje ima arene nego SK(ja imam oboje pa sve pratim). Ali uglavnom s kim god razgovaram kaze mi da prati engleze i italijane ispred spanaca. To za fan baze se slazem,nema dileme,pogotovo jer ovi mladji svi navijaju za Real,Barcu a tako ce izgleda biti i u buducnosti. :)
Cuj ovog @Maestra. Cuj smradovi,ne ofiraj se momak.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard

Maestro21

Re: Sport i TV

Post Postao/la Maestro21 » 07 avg 2015, 19:38

Za mene su smećari jer znam koliko gule kablovsku da bi davali samo jedan program. Ukidali su program, slali opomene i slično. Kablovska je imala želju da surađuje ali hoće oni love kao da smo Amerika a ne jadna BIH. Imam samo SK1 i možeš misliti kakvo je razočaranje kada mi ubace tenis na taj kanal a neki derbi sa Otoka stave na 2 ili 3.
Forza Milan!

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 07 avg 2015, 19:39

FaraonTM je napisao/la:Da mi je nekako naći online Arene al' da je slika odlična i da perfektno rade, veliki sam fan Serije A a patim se po streamovima. Pogađate imam SK paket koji mi dobro dođe volim pogledati Engleze i El Classico.
Rusi imaju u HD-u ponekad stream, zadnji put kad sam gledo bila je jedinica gledo ja chelsea-psg, Jel još živa moram pogledat, ali slika je mlijeko ;)

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 07 avg 2015, 19:41

Koja si kablovska @Maestro? To ti je do kablovske,ima drugih kablovskih koji regularno daju 3 sport kluba cak i 6 ako doplatis. Bez para nema muzike.
Zadnja izmjena: KopLfc, dana/u 07 avg 2015, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
710 Apperances
186 Goals

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 07 avg 2015, 19:42

JoseMourinho je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Da mi je nekako naći online Arene al' da je slika odlična i da perfektno rade, veliki sam fan Serije A a patim se po streamovima. Pogađate imam SK paket koji mi dobro dođe volim pogledati Engleze i El Classico.
Rusi imaju u HD-u ponekad stream, zadnji put kad sam gledo bila je jedinica gledo ja chelsea-psg, Jel još živa moram pogledat, ali slika je mlijeko ;)

Kod: Označi sve

https://seo-michael.co.uk/how-to-install-and-configure-p2p-streams-xbmc-os-x/
Ma evo vam tu ekstra stvar yebote, sad mi momak objasnio. Skineš Kodi program i pratiš ova upustva. Treba ti Acestream i to je to.

Imaš sve i jedan Bogov program, ne može te fulit tekma kakva.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 07 avg 2015, 19:49

Belmin6 je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:

Kod: Označi sve

https://seo-michael.co.uk/how-to-install-and-configure-p2p-streams-xbmc-os-x/
Ma evo vam tu ekstra stvar yebote, sad mi momak objasnio. Skineš Kodi program i pratiš ova upustva. Treba ti Acestream i to je to.

Imaš sve i jedan Bogov program, ne može te fulit tekma kakva.
a sto bi komplikovali ,instaliras samo acestream i deri u hd-u utakmice
http://torrent-tv.ru/index.php
slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 07 avg 2015, 19:50

KopLfc je napisao/la:Koja si kablovska @Maestro? To ti je do kablovske,ima drugih kablovskih koji regularno daju 3 sport kluba cak i 6 ako doplatis. Bez para nema muzike.
Problem je druže što oni ne daju svoje programe tamo gdje je Arena, ili jedno ili drugo pa biraj. Ne znam kako su i ovo napravili da nam daju SK1 jer imamo sve arene.
Forza Milan!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 07 avg 2015, 19:50

KopLfc je napisao/la:Ne znam bgm. Mozda i jer vise raje ima arene nego SK(ja imam oboje pa sve pratim). Ali uglavnom s kim god razgovaram kaze mi da prati engleze i italijane ispred spanaca. To za fan baze se slazem,nema dileme,pogotovo jer ovi mladji svi navijaju za Real,Barcu a tako ce izgleda biti i u buducnosti. :)
Ne znam jel misliš samo na naše prostore ili na sve ex-yu države. Kod nas nisam siguran, ali telemach i totaltv imaju veliku bazu korisnika.
U Srbiji je SBB daleko ispred Telekoma Srbije.
U Hrvatskoj mislim da samo Telekom ima Arene, a kablovski operateri SK-ove.
U Crnoj Gori ne znam kakva je situacija.
U Makedoniji idu SK-ovi, a Arene ne.

Arenu je najviše sjebala politika prodaje kanala dok su bili jači od SK-a. Puno su tada uložili, a niti jedan operater ih nije mogao priuštiti u osnovnoj ponudi (jedan kanal u osnovnoj, za ostale se plaćalo oko cenera mjesečno). Recimo i onaj period kad ih je BH Telekom ubacio, plaćali su im pofine novce kako bi svi imali sva 4 kanala, onda je to uradio i Logosoft kod nas, Telekom Srbije u Srbiji...ali je već bilo prekasno i ubrzo su relativno lahko izgubili Primeru. Čak su u onoj zadnjoj sezoni jedan dio prava prodali našem TV1 i B92.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 07 avg 2015, 19:52

Maestro21 je napisao/la:
KopLfc je napisao/la:Koja si kablovska @Maestro? To ti je do kablovske,ima drugih kablovskih koji regularno daju 3 sport kluba cak i 6 ako doplatis. Bez para nema muzike.
Problem je druže što oni ne daju svoje programe tamo gdje je Arena, ili jedno ili drugo pa biraj. Ne znam kako su i ovo napravili da nam daju SK1 jer imamo sve arene.
Druze ja imam pet arena i tri sport kluba tako da ti ta teorija ne pije vode...
710 Apperances
186 Goals

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 07 avg 2015, 19:54

@Messila ma kod nas mislim,ne znam kako je u regionu. Znam po prici s jaranima,vecina ih ima arene a premiership gledaju preko streamova kao i dosta raje s forumaa.
710 Apperances
186 Goals

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 07 avg 2015, 20:01

Evo SK4 će od sutra krenuti sa cjelodnevnim radom. Valjda ga ubace u osnovnu ponudu ovi iz Telemacha. :pray:

I da finale Kupa kralja ponovo na SK. Arena prenosi sve do finala.
Koja klempa bokte. Evo već treću godinu zaredom. :wtf:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 07 avg 2015, 20:03

Odlicno. Valjda ga ubace i u logosoft ili barem u neki posebni paket pa da se doplati i to abd.
710 Apperances
186 Goals

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 07 avg 2015, 20:25

messilla je napisao/la:Evo SK4 će od sutra krenuti sa cjelodnevnim radom. Valjda ga ubace u osnovnu ponudu ovi iz Telemacha. :pray:

Jel ono RTL prenosio sve treninge, kvalifikacije, picke materine... ali utrku nije? :urnebes:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 07 avg 2015, 20:35

SlevinKelevra je napisao/la:Jel ono RTL prenosio sve treninge, kvalifikacije, picke materine... ali utrku nije? :urnebes:
Nemam pojma fakat, formulu sam davno batalio. :mrgreen: Ali ga tako nekako dođe. :rol:

Naravno, može Arena dobiti dupli El Clasico u kupu, ali je finale ipak finale. :mrgreen:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 avg 2015, 20:37

messilla je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Jel ono RTL prenosio sve treninge, kvalifikacije, picke materine... ali utrku nije? :urnebes:
Nemam pojma fakat, formulu sam davno batalio. :mrgreen: Ali ga tako nekako dođe. :rol:

Naravno, može Arena dobiti dupli El Clasico u kupu, ali je finale ipak finale. :mrgreen:
A možda dobiju El Clasico i u LP pa zayebu SK :P
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 07 avg 2015, 20:47

FaraonTM je napisao/la:A možda dobiju El Clasico i u LP pa zayebu SK :P
Sve je moguće (Arenin moto :mrgreen: ).

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 08 avg 2015, 00:46

SGD53 je napisao/la:Sviđa mi se ova stvar sa moja web tv, davno sam to uplatio a do prije možda 2 mjeseca nisam ni koristio, FACE TV i 4 arene, Primeru ionako ne gledam, za el classico će se naći stream, jedino mi žao zbog Engleske lige, ali i to preko satelita gledam sa Bugarskih kanala, ostalo manje više sve popraćeno osim NBA kojeg isto pratim ali to ionako više volim gledati sa američkim komentatorima...
A Dynamo, to hvala Bogu prenosi MDR, kada se vratimo u cvajtu bit će drži nedaj preko streamova :D

Ali nije mi fakat jasno, češka liga na arena sport 5, pa kojeg su je qrca uzimali bolje da su otkupili eredivisie ili rusku pa da se ima šta gledati i u jutro.. (ili možda japance)
Ja kada hoću da pogledam neku utakmicu preko moje tv web nikad ne radi kako treba, a najzamiljivije je da svi programi rade perfekto samo onaj koji meni treba ne radi.
Pld W D L
38 26 12 0

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 08 avg 2015, 07:33

messilla je napisao/la:Evo SK4 će od sutra krenuti sa cjelodnevnim radom. Valjda ga ubace u osnovnu ponudu ovi iz Telemacha. :pray:

Znali neko hoće li na Total Tv ubacivati SK 4, ako već počinje sa cjelodnevnim programom?

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 08 avg 2015, 09:06

Nece taj kanal(SK4) ici u osnovni paket, sve ostaje isto ;)

@combe od danas
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 avg 2015, 14:31

Ne znam jel bilo:

slika

Bolje od onog sa Japancima :rol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 4 gosta.