AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

samadhi
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la samadhi » 28 avg 2011, 18:49

Admir_Sa je napisao/la:
samadhi je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:pazi logike, Totti je kao teret jer je star, a klose igracina jer je davao golove na SP 2002 i 2006 :roll:
Umjesto sto tim ocima samo vrtis okolo dao bih ti savjet da malo citas sa njima. Gdje sam ja reko da je star, reko sam da je ponasanjem teret romi. Ako ne igra hoda okolo sutradan na treningu u majici sa natpisom Basta!. Vrhunsko kapitenski nema sta.
teret, a najvishe golova dao prosle godine :roll: il si ti mozda vidovit pa znas da ce mozda biti teret ove sezone :roll:
Govorim ti da je ove sezone, za sad, teret. Ponasa se ko dijete u pubertetu.

jax
Kontakt:

Post Postao/la jax » 29 avg 2011, 01:05

Sam sebe samaras.
Napises da je Pizzaro stalno bio ozljeđen pa se rugas njegovoj statistici :lol:

Moratti je dobio 27 milijuna za Eto'oa, da ne govorim koliko ce ustedit na placi ali eto ne moze si priustit Zaratea :lol: , rezervu u Laziju 8-)

Krkic je prosle sezone nastupio 35 puta za Barcu, od toga je 15 puta startao u prvih 11 i zabio solidnih sedam golova.

Za Barcelonu je zabio 39 golova i sluzbenim utakmicama, a ima tek 20 godina. Nije Messi, ali je avion za Cissea.

Idemo dalje, Ledesma ima 28 godina, u reprezentaciju Argentine nikada nije pozvan pa je odigrao JEDNU utakmicu za Azzure. A realno gledajuci, Argentina u zadnjih 6-7 godina nije imala neke ludilo klasne igrace u vezi.
S druge strane, jedan Burdisso koji je smece i zna samo dobit crveni ima 30 godina i 43 nastupa za Argentinu.
samadhi je napisao/la:
ludilo, nakon dvije sluzbene utakmice on je nama teret ove sezone.
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 29 avg 2011, 09:32

jax je napisao/la:Sam sebe samaras.
Napises da je Pizzaro stalno bio ozljeđen pa se rugas njegovoj statistici :lol:

Moratti je dobio 27 milijuna za Eto'oa, da ne govorim koliko ce ustedit na placi ali eto ne moze si priustit Zaratea :lol: , rezervu u Laziju 8-)

Krkic je prosle sezone nastupio 35 puta za Barcu, od toga je 15 puta startao u prvih 11 i zabio solidnih sedam golova.

Za Barcelonu je zabio 39 golova i sluzbenim utakmicama, a ima tek 20 godina. Nije Messi, ali je avion za Cissea.

Idemo dalje, Ledesma ima 28 godina, u reprezentaciju Argentine nikada nije pozvan pa je odigrao JEDNU utakmicu za Azzure. A realno gledajuci, Argentina u zadnjih 6-7 godina nije imala neke ludilo klasne igrace u vezi.
S druge strane, jedan Burdisso koji je smece i zna samo dobit crveni ima 30 godina i 43 nastupa za Argentinu.
samadhi je napisao/la:
ludilo, nakon dvije sluzbene utakmice on je nama teret ove sezone.
A BOGati sta su: Cambiasso, Riquelme, Veron, Lucho Gonzalez, Maxi Rodriguez i Aimar od prije jedno 2-3 god,... i jos mnogi dr.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

jax
Kontakt:

Post Postao/la jax » 29 avg 2011, 12:18

Stvarno igracine nema sta.
**** daj citaj malo pozornije, jesu li to bili ludilo klasni igraci? Ajde Cambiaso i je jedan od najboljih defenzivnih veznjaka, ali ostatak ekipe su razvikani igraci koji nisu bili klase jednog Pirla, Seedorfa ili Kake.

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 29 avg 2011, 16:04

jax je napisao/la:Stvarno igracine nema sta.
**** daj citaj malo pozornije, jesu li to bili ludilo klasni igraci? Ajde Cambiaso i je jedan od najboljih defenzivnih veznjaka, ali ostatak ekipe su razvikani igraci koji nisu bili klase jednog Pirla, Seedorfa ili Kake.
Dosadan si ko proljev ocam. Koliko se razumijes u materiju govori i ovo citirano. Aimar je nosio igru Valencije kad su bili medju najboljim ekipama La Lige, Riquelme je igracina koji je doveo jednog Villareala do polufinala Lige Prvaka, Verón je bio glavni veznjak kada je Lazio osvojio scudetto, kasnije igro za velikane poput Man Uniteda, Chelsea, Intera, pa proglasen najboljim igracem juzne amerike prije dvije-tri godine a ima mu sigurno 35 godina, sa Estudiantesom je osvojio kup Libertadores, prvak Argentine. Tog Lucha Gonzaleza je tvoja voljena Roma ganjala citavo ljeto ali bezuspijesno. Covjece boziji jesi li ti svjestan koliko se provaljujes kad negledas stvari objektivno nego obojeno?

Ma neda mi se vise. Ove sedmice moj prioritet je dvomec sa bijelim rusima.

Budi mi pozdravljen i dobro mi stoj. ;)

jax
Kontakt:

Post Postao/la jax » 29 avg 2011, 16:29

samadhi je napisao/la:
jax je napisao/la:Stvarno igracine nema sta.
Dosadan si ko proljev ocam. Koliko se razumijes u materiju govori i ovo citirano. Aimar je nosio igru Valencije kad su bili medju najboljim ekipama La Lige, Riquelme je igracina koji je doveo jednog Villareala do polufinala Lige Prvaka, Verón je bio glavni veznjak kada je Lazio osvojio scudetto, kasnije igro za velikane poput Man Uniteda, Chelsea, Intera, pa proglasen najboljim igracem juzne amerike prije dvije-tri godine a ima mu sigurno 35 godina, sa Estudiantesom je osvojio kup Libertadores, prvak Argentine. Tog Lucha Gonzaleza je tvoja voljena Roma ganjala citavo ljeto ali bezuspijesno. Covjece boziji jesi li ti svjestan koliko se provaljujes kad negledas stvari objektivno nego obojeno?

Ma neda mi se vise. Ove sedmice moj prioritet je dvomec sa bijelim rusima.

Budi mi pozdravljen i dobro mi stoj. ;)

Pa kakve veze ima sto je Lucha ganjala Roma cijelo ljeto? On je klasa Pizzara, solidni veznjak koji zna imat dobru sezonu, nije svjetska klasa kao jedan DDR, Essien, Xavi ili Iniesta.
Riquelme je **** od igraca, u europi je imao jednu dobru sezonu i odma se vratio u argentinu jer mu je europski nogomet prebrz :lol: , Veron je proglasen jednim od najgorih pojacanjima Manchestera u povijesti, u Chelseaju je također bio katastrofa, u Interu nije nesto ni igro.

Ledesma je treca klasa veznjaka, a ekipa kao Pizzaro, Riquelme, Perrotta i Lucho su druga, a DDR, Xavi, Iniesta, Essien, Cambiasso su prva.

Ali glavno da je Ledesma igracina :lol:

schmecker
Kontakt:

Post Postao/la schmecker » 29 avg 2011, 19:44

Ima li sta za boriela, hocel otic vise ?

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 29 avg 2011, 20:34

CCC...

Pe jel mozete normalno diskutovat???

Pustim da vidim kako ce se sve to razvijat, a vi tako. Doduse, Vi, Romanisti ste prvi poceli napadati @samadhija, koji je fino diskutovao, bez vrijedjanja.

Nastavite fino, da ne upozoravam. Moze se argumentovano govorit...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 30 avg 2011, 00:08

slika
slika
----------------
----------------------Roma ne odustaje od namere da zadrži De Rosija

http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 49407.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Nema brale,DDR je igrac Rome,sad i u buduce :D)
-----------------

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 30 avg 2011, 14:09

http://www.romanews.eu/2011/08/30/merca ... smentisce/" onclick="window.open(this.href);return false;

lyonov generalni mendazer potvrdio kako pregovori oko pjanica idu u pravom smjeru i da ce vrlo vjerovatno to sve biti uskoro ozvaniceno. oni traze 11-12 miliona a mi ponudili 9,5 i simplicia. s druge strane, sabatini izjavio da uopste nismo zainteresovani za pjanica a u medjuvremenu talijanski mediji (medju kojima je i sky sport) bacili vijest kako ce pjanic i kjaer (ovaj posao je zavrsen) biti ozvaniceni vec danas :D hajd budi normalan

eh da, izgleda da cemo potpisati i lady gagu iz reala

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 avg 2011, 14:21

Ma ovde normalan covjek ne moze biti pametan, manje od 50 sati do kraja prelaznog roka, a jos se nishta zivo ne zna :roll: , a novi igraci nam trebaju ko hljeb
nema potpisa

Der_Bomber
Kontakt:

Post Postao/la Der_Bomber » 30 avg 2011, 14:24

Bajram Serif Mubarek Olsun svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti
Man City, Dortmund, Roma

Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 30 avg 2011, 15:58

sarajlija89 je napisao/la:CCC...

Pe jel mozete normalno diskutovat???

Pustim da vidim kako ce se sve to razvijat, a vi tako. Doduse, Vi, Romanisti ste prvi poceli napadati @samadhija, koji je fino diskutovao, bez vrijedjanja.

Nastavite fino, da ne upozoravam. Moze se argumentovano govorit...
Mah, ovdje cim u startu ne kazes da je Totti Tito i Bog i Partija i da je Pizzaro najbolji veznjak na dunjaluku sto je ikada trckarao zelenim pasnjacima ili da je Burdisso svjetska klasa za kojeg su se otimali i Real i Barca i United, neki te odmah proglase krkanom, klocom, kretenom i sta vec. Vjerujem da postoji znavstvena terminologija za ovakvu pojavu.

Der_Bomber
Kontakt:

Post Postao/la Der_Bomber » 30 avg 2011, 19:36

BREAKING NEWS: SKY: AGREEMENT BETWEEN ROMA AND LYON OVER PJANIC. 10M EURO.
8-) 8-)

Jel Miralem prvi Bosanac u Romu?
Man City, Dortmund, Roma

Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 31 avg 2011, 09:20

slika

trenutni roster, s tim sto cemo vjerovatno potpisati jos jednog veznjaka (gago ili neko drugi). tu su jos brighi, greco, simplicio, okaka, rosi, nego - siguran sam da ce pola od ovih igraca biti prodato a druga polovina vjerovatno posudjena nekim 'manjim' timovima.

dovoljno za prvih 5 po mom misljenju

p.s. formacija nije moja, preuzeo sam s drugog foruma jer ja nemam nikakvu predstavu ko ce igrati koju poziciju u veznom redu i napadu obzirom da se nisam jos 'upoznao' s enriqueom

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 31 avg 2011, 09:45

Drago mi je za Pjanica ( ako dodje), suvisno je sta o njemu reci, jedan od najboljih nasih igraca a jos ima vremena za napredak.

Kjaer je nekada bio i zelja Juvea, ali zbog visoke cijene nismo ga uspijeli dovesti. Extra je igrac, a Roma ce opet biti respektabilna i konkurentna...

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 31 avg 2011, 09:46

Extra za Pjanica, extra za Romu, po meni Lyon napravio veliku glupost prvenstveno zbog mladosti Pjanica i zbog ogromnog prostora za napredak koji Pjanic ima ..mislim da ce Pjanic za 2-3 godine biti medju najboljim veznjacima talijanske lige, a mozda i u prvoj sezoni iznenadi, jednostavno igrac koji zna igrat, a uz to mozda mu sama promjena dobro dodje i cinjenica da ga de facto tjeraju iz kluba u kojem je u svaka doba morao imati mjesto u prvih 11.....tako da je Roma dobila ili nasljednika Totti-a il ce ga za 2-3 godine prodat za 20-25 mil eura :D

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 31 avg 2011, 09:50

Pjanic ( Roma) vs Lulic (Lazio)...simpatije Bosanaca i Herc. ce biti podijeljene u vjecitom derbiju :D

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 31 avg 2011, 11:30

Daj nam Mirkecaaaa!!!!!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 31 avg 2011, 11:42

Edin TM87 je napisao/la:Daj nam Mirkecaaaa!!!!!
otiš'o je u Juve :mrgreen: :(
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.