[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Onda bi prekid bio ponovljen,al' ne znamConsigliere je napisao/la:@Adi.... Sudac je ponistio gol radi kretanja lopte prilikom izvodjenja slobodnog. Izgleda da to niko nije skontao.
Pogledaj video i sudca na njemu.Uopce on nije nista svirao,nego pomocnik.Consigliere je napisao/la:@Adi.... Sudac je ponistio gol radi kretanja lopte prilikom izvodjenja slobodnog. Izgleda da to niko nije skontao.
To je sigurno.Nema sigurnijeg medija od SDamadeus21 je napisao/la:prema SuperDeporteu, Aly Cissokho je vec novi igrac Valencie za iduce 4 sezone...AMUNT!!!
Slazem se da je ozbiljna prica,jer Valencia ima sastav kakav nije imala u posljednjih 10ak godina.Ipak,dolazak Cissokha imati ce svoju cijenu,jer odlazi Pablojuznjak> je napisao/la:Ovo je vec ozbiljna prica . Trenutno,mislim da se Valencia najbolje/najpametnije pojacala![]()
.
A gledaj sva trojica su napravila dobre transfere,jedino on bi mogao napraviti katastrofalan.Nije mi jasno zar mu je bolje boriti se za ostanak nego igrati svake godine LPL_blancos je napisao/la:I meni je Pablo drag igrac..
Kako se samo savrseno uklapao u napadacki kvartet Villa-Silva-Mata-Pablo..
Dosta je tad obecavao,eto prije godinu dana Tottenham nudio preko 20 mil za njega,sad ode za sicu..
..mislis, sjedit na klupi dok se igra LP...Adi_Zepce je napisao/la:A gledaj sva trojica su napravila dobre transfere,jedino on bi mogao napraviti katastrofalan.Nije mi jasno zar mu je bolje boriti se za ostanak nego igrati svake godine LPL_blancos je napisao/la:I meni je Pablo drag igrac..
Kako se samo savrseno uklapao u napadacki kvartet Villa-Silva-Mata-Pablo..
Dosta je tad obecavao,eto prije godinu dana Tottenham nudio preko 20 mil za njega,sad ode za sicu..
Johny je napisao/la:Odlicna lopta Jonasa i klasna zavrsnica Soldiera.
Svidja mi se kako igra Valencia.Agresivno , dinamicno , brzo.Dosta dobro izgleda ova defanzivna linija.Jos uvjek nije maximalno uigrana ali djeluje da ce to biti silna Valencia.
Perreira je strasno pojacanje , covjek leti po terenu.
Dokle je spekulacija/dolazak Cisokha ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.