Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Dabar je napisao/la:Smiješniji ti ispadaš nego ovaj južnjak,pa ne bi da je Sarajevo Barcelona jbt...pa nek mu Željo ponudi 20 maraka više čovjek će se dvoumiti,a kamoli 1000 maraka veću plaću da mu ponude,znamo da Sarajevo nema za hljeba
PostenoChelsea_CBH je napisao/la:Žalim što sam na ovoj temi vrijeđao inteligenciju navijača najtrofejnijeg europskog kluba i ispričavam se za gluposti koje sam pisao, a koje su vas možda iritirale. Pozdrav.
lik sad ide od teme do teme i izvinjava seNail for Real je napisao/la:PostenoChelsea_CBH je napisao/la:Žalim što sam na ovoj temi vrijeđao inteligenciju navijača najtrofejnijeg europskog kluba i ispričavam se za gluposti koje sam pisao, a koje su vas možda iritirale. Pozdrav..
Istina, nije Sarajevo Barcelona. Ali..Dabar je napisao/la:Smiješniji ti ispadaš nego ovaj južnjak,pa ne bi da je Sarajevo Barcelona jbt...pa nek mu Željo ponudi 20 maraka više čovjek će se dvoumiti,a kamoli 1000 maraka veću plaću da mu ponude,znamo da Sarajevo nema za hljeba
STEVIE je napisao/la:novi dresovi. svaka cast macronu oba su odlicna, ovaj bijeli je stvarno >![]()
To je moj čovjek, oštro i u rebralegenda reala je napisao/la:Djokovic - Tomic 0:3 6:7,6:7,6:7
odma si ga u potpis stavioVirtu4l je napisao/la:To je moj čovjek, oštro i u rebralegenda reala je napisao/la:Djokovic - Tomic 0:3 6:7,6:7,6:7
ever je napisao/la:Djokovic - Tomic 1:3 - 6:7,7:6,3:6,5:7
Edin TM87 je napisao/la:Sta vam je, legenda dobija obozavaoce:
ever je napisao/la:Djokovic - Tomic 1:3 - 6:7,7:6,3:6,5:7
Pa nije tako smjesno, treb'o je stavit , izmedju vode i 15:15, zato sto su vodili u gemovima, a 15:15 je bilo u poenima...Slatinash_7 je napisao/la:Postao/la maminho dana 29 jun 2011, 15:50
Bryani vode 15:15 i imaju servis
![]()
Mislit i jagode brat nije isto,ovako je smijesno i to je toEdin TM87 je napisao/la:Pa nije tako smjesno, treb'o je stavit , izmedju vode i 15:15, zato sto su vodili u gemovima, a 15:15 je bilo u poenima...Slatinash_7 je napisao/la:Postao/la maminho dana 29 jun 2011, 15:50
![]()
Jbg, prethodno je bio rezultat u gemovima 15:14 i svako bi pomislio da je poslije bio rezultat 15:15. Normalno da je smijesnoSlatinash_7 je napisao/la:Mislit i jagode brat nije isto,ovako je smijesno i to je toEdin TM87 je napisao/la:Pa nije tako smjesno, treb'o je stavit , izmedju vode i 15:15, zato sto su vodili u gemovima, a 15:15 je bilo u poenima...Slatinash_7 je napisao/la:Postao/la maminho dana 29 jun 2011, 15:50
![]()
mandraX je napisao/la:il' si opran Perwoll-om?Vitalis je napisao/la:Zdravo ja sam novi![]()
![]()
DesimaL je napisao/la:mandraX je napisao/la:il' si opran Perwoll-om?Vitalis je napisao/la:Zdravo ja sam novi![]()
![]()
HareTM je napisao/la:Ljudi moze li lajk i ja sam navijac zelje idem sa babom svake sedmice na utakmicu najbolje mi je ono kad pjevamo salalalalallalalalala tad smo najaci pozzz
evo
HareTM je napisao/la:ako mi ne vjerujete hocete da vam slikam 3 ulaznice od prosle i ove godine kad sam bio na grbavce jel hocete??
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Jabroni, JHam, VivaLaStella i 19 gostiju.