Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Stigao Dilaver na Tušanj. 

To je to. Sloboda je novi / stari clan Premijer lige
I city trazi napadaca, mogao bi ga andjeo ukrasti

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Koja razlika jbt, mi neke juniore iz pazara i bosne visoko doveli a Sloboda kapitalce sa preko 100 golova u karijeri...
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
I donia veeeeliku ribu

Dok se svi uigraju vi ste uveliko šampioni. Naše je dogodine
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ubi ova cjelokupna situacija i jedina mi je zelja da sam iz Zen‘ce i da sam navijać Ćelika…
075
Mujkanović i Nalić sutra analiziraju Čelik na Bilinom polju...
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Flix > Nalic
Jos tacno 4 sedmice do pocetka sezone
Macak doveo 30 igraca, niko nije potpisao ugovor, nije ni Dilaver. Neka momci rade juli mjesec besplatno i onda probrati 20ak igraca i potpisati ugovore. Zna macak posao
Ide tom, ide cat

Macak doveo 30 igraca, niko nije potpisao ugovor, nije ni Dilaver. Neka momci rade juli mjesec besplatno i onda probrati 20ak igraca i potpisati ugovore. Zna macak posao

Ide tom, ide cat

Iskreno i mi ocekujemo takav rasplet da se desi do zimske pauze, da svi igraci napuste klub zajedno sa poslodavcima.
🔴⚫️
Mozda si me pogresno shvatio, pisem o iskusnjari macku kako je ovo iskusno odradio. Ustedio na platama za juli, doveo 30 igraca na probu, ostavit ce 15ak, 20 i tek od augusta potpisati ugovore sa njima.
Ovo nije PL i bez transe grada macak moze osigurati 30ak milja mjesecno za plate.
- prisonbreak
- Kontakt:
Mjesec dana treniranja bez plate, nije macak ludTruhlo je napisao/la: ↑14 jul 2023, 15:47Mozda si me pogresno shvatio, pisem o iskusnjari macku kako je ovo iskusno odradio. Ustedio na platama za juli, doveo 30 igraca na probu, ostavit ce 15ak, 20 i tek od augusta potpisati ugovore sa njima.
Ovo nije PL i bez transe grada macak moze osigurati 30ak milja mjesecno za plate.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Ma zna covjek posao sto jest jest. Ovako lagano pocetkom augusta potpise, ima 10 dana da se registruju igraci u kometu.prisonbreak je napisao/la: ↑14 jul 2023, 16:08Mjesec dana treniranja bez plate, nije macak ludTruhlo je napisao/la: ↑14 jul 2023, 15:47Mozda si me pogresno shvatio, pisem o iskusnjari macku kako je ovo iskusno odradio. Ustedio na platama za juli, doveo 30 igraca na probu, ostavit ce 15ak, 20 i tek od augusta potpisati ugovore sa njima.
Da su imali macka u PL umjesto onih uhljupa, igrali bi bar jednom europu i uzeli kup.
- prisonbreak
- Kontakt:
Ne bi bili sada gdje jesu, prosli put belaj zivi mu osto iza Husica, covjrk je dosta toga rijesio, ljudina prava.
Kao direktor ide i prati protivnike, kakva institiucija od covjeka
Kao direktor ide i prati protivnike, kakva institiucija od covjeka
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Predsjednik UO FK Slobodaprisonbreak je napisao/la: ↑14 jul 2023, 16:34Ne bi bili sada gdje jesu, prosli put belaj zivi mu osto iza Husica, covjrk je dosta toga rijesio, ljudina prava.
Kao direktor ide i prati protivnike, kakva institiucija od covjeka![]()

Ako ga budale otjeraju, nagovoriti ljudinu da se prijavi na izborima naredne godine i preuzme likCe

Truhlo se opasno napalio na Mačka. Ako bude kakve sreće možda ga sutra Mačak i opali... 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.