Prva.
Said Hamulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Said Hamulic
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nisam ni znao da je tamo otisao
Evo u prvih 11 je
Volos - Olimpijakos 0:0 55 minuta
Drago mi je zbog njega i krivo mi je sto su 2 godine propale ni na sta
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pa Grcka, yebo ga ti

Igraju protiv Olya.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa propale su mu jer je glup, šta ga žališ. Sam pao sam se ubio. I ovo je pitanje trenutka kad će zasrati.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kako je ova prevara uspjela se prodati za 2.5 mil € u Tuluz nikad mi mece biti jasno hajde za Celika u Lens i nekako mlad je 19g mozda nesto bude od njega ali Hamula je kritican od prvog dana
Jedna dobra sezona i prodas se. Ni prvi ni zadnji sto je tako propao. Mada je po meni njegova najveca greska sto je otisao na zimu u Francusku. Trebao je zavrsiti sezonu u Poljskoj, pa onda ici negdje drugo. Puno je teze se nametnuti kad se dodje u novi klub u pola sezone.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jeste. Još kad u cijelu tu jednačinu ubaciš njegov mentalni sklop, dobiješ ovo sto mubse sada desava. I ovo je premija s obzirom na sve, dobro da nije zavrsio u kakvoj austrijskoj planinčugi da kakvom usmrđelom nacisti pere guzu.DamirT je napisao/la: ↑31 avg 2025, 10:16Jedna dobra sezona i prodas se. Ni prvi ni zadnji sto je tako propao. Mada je po meni njegova najveca greska sto je otisao na zimu u Francusku. Trebao je zavrsiti sezonu u Poljskoj, pa onda ici negdje drugo. Puno je teze se nametnuti kad se dodje u novi klub u pola sezone.
-
- Kontakt:
Nije njemu bio cilj da se uklopi nego da izvuce sto vise loveDamirT je napisao/la: ↑31 avg 2025, 10:16Jedna dobra sezona i prodas se. Ni prvi ni zadnji sto je tako propao. Mada je po meni njegova najveca greska sto je otisao na zimu u Francusku. Trebao je zavrsiti sezonu u Poljskoj, pa onda ici negdje drugo. Puno je teze se nametnuti kad se dodje u novi klub u pola sezone.
-
- Kontakt:
Pa Toulouseu se isplatilo probati sa njim. "Isplatilo". Mislim, očito su bacili pare, ali to je bio rizik koji su preuzeli. Bilo je nešto nekonvencionalno u njegovim igrama u Poljskoj, kad tako nešto klikne, dobiješ napadača od 30-40 miliona. Jer imao je sve u onoj strašnoj polusezoni, od igre u polju, kretnje, driblinga, presinga, spektakularnih golova. Naravno, kad ne klikne, dobiješ za dvije godine vola iz Volosa.
Potpuno je druga stvar što je mentalno apsolutno neposložen čovjek, ali nije baš antitalenat za fudbal.
Potpuno je druga stvar što je mentalno apsolutno neposložen čovjek, ali nije baš antitalenat za fudbal.
AL iskreno čudi me da ne kotira kod Barbareza, solidan je ovo fajter.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ego i jako težak karakter su ga doveli do Volosa.
Ni prvi ni zadnji koji nije ostvario potencijal, ima tu još razloga.
Dobar primjer nam je Izet Hajrovic koji je također bio umišljen lik i da ne nabrajam.
Hamulic je imao dobrih karakteristika u svojoj igri koje su ga dovele do Tuluza. Njegove bubice i nestrpljenje nakon toga su ga doveli dokle su ga doveli.
U medjuvremenu je stagnirao, zapravo nazadovao.
Koliko se može izvuci i napredovati narednih godina, jer takoreći kreće od nule, do njega je i do velikog pitanja da li se opametio ili ne.
Ako ne napravi incident do nove godine, znaci da ide na dobro.
Ni prvi ni zadnji koji nije ostvario potencijal, ima tu još razloga.
Dobar primjer nam je Izet Hajrovic koji je također bio umišljen lik i da ne nabrajam.
Hamulic je imao dobrih karakteristika u svojoj igri koje su ga dovele do Tuluza. Njegove bubice i nestrpljenje nakon toga su ga doveli dokle su ga doveli.
U medjuvremenu je stagnirao, zapravo nazadovao.
Koliko se može izvuci i napredovati narednih godina, jer takoreći kreće od nule, do njega je i do velikog pitanja da li se opametio ili ne.
Ako ne napravi incident do nove godine, znaci da ide na dobro.