Ma ti juznoamerikanci i portugalci ne znaju engleski 90%
Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Dedić
-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ne mozes bosnji ugodit taman da je za Real potpiso 

Mashallah, vidi brace turaka, ima s kim u dzematu klanjati...perunu, mogliu i ostalim za ljubav:-)
Portugalci su majstori za mlade igrače. Oni nikad ne dovode bez razloga i uvijek imaju plan. Sigurno da su ga dobro analizirali i vidjeli gdje ima mjesta za napredak da ga kasnije prodaju za tri puta više para.
Sjajan transfer. Nije moglo bolje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Kakva su pravila na ovom Svjetskom klupskom prvenstvu što se tiče registracije igrača, može li im se Amar pridružiti ako potpiše ovih dana?
Ne moze, spisak igraca se dostavlja prije pocetka turnira.Coolpanda24 je napisao/la: ↑19 jun 2025, 11:33Kakva su pravila na ovom Svjetskom klupskom prvenstvu što se tiče registracije igrača, može li im se Amar pridružiti ako potpiše ovih dana?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Šteta, mislim da mu bi mu ekstra došlo da ima mogućnost igrati, s obzirom da je bez utakmica u nogama.DamirT je napisao/la: ↑19 jun 2025, 11:36Ne moze, spisak igraca se dostavlja prije pocetka turnira.Coolpanda24 je napisao/la: ↑19 jun 2025, 11:33Kakva su pravila na ovom Svjetskom klupskom prvenstvu što se tiče registracije igrača, može li im se Amar pridružiti ako potpiše ovih dana?
S obzirom kakve je pehove imao sa povredama, mozda i bolje da odmori i doceka pripreme spreman.Coolpanda24 je napisao/la: ↑19 jun 2025, 11:43Šteta, mislim da mu bi mu ekstra došlo da ima mogućnost igrati, s obzirom da je bez utakmica u nogama.DamirT je napisao/la: ↑19 jun 2025, 11:36Ne moze, spisak igraca se dostavlja prije pocetka turnira.Coolpanda24 je napisao/la: ↑19 jun 2025, 11:33Kakva su pravila na ovom Svjetskom klupskom prvenstvu što se tiče registracije igrača, može li im se Amar pridružiti ako potpiše ovih dana?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- superFrankie
- Kontakt:
Mogao bi se pridruziti nakon grupne faze ako Benfica prodje dalje, u grupnoj fazi ne moze. Da ga je Salzburg registrovao za prvenstvo, ne bi mogao nikako, ali ovako mozeCoolpanda24 je napisao/la: ↑19 jun 2025, 11:33Kakva su pravila na ovom Svjetskom klupskom prvenstvu što se tiče registracije igrača, može li im se Amar pridružiti ako potpiše ovih dana?
-
- Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑19 jun 2025, 11:44S obzirom kakve je pehove imao sa povredama, mozda i bolje da odmori i doceka pripreme spreman.Coolpanda24 je napisao/la: ↑19 jun 2025, 11:43Šteta, mislim da mu bi mu ekstra došlo da ima mogućnost igrati, s obzirom da je bez utakmica u nogama.
To svakako.
Sad je na njemu, ljetne pripreme sa ekipom i gas. Nisam dugo pratio portugalsku ligu vrijeme je za comeback

Treba je otici u nekog prosjecnog Farmerligasa. Eto taj Wolfsburg bi bio dobar izbor. Benfica je veliki klub u kojem je pritisak ogroman i ako lose krene ispast ce im iz planova. Pa eto doveli su bili iz Njemacke Bestea, Waldscmidta i Weigla kao top igrace te lige i svi su flopali.dedo26 je napisao/la: ↑19 jun 2025, 08:03Mozes ti a i ostali, da ih ne oznacavam, napisati koji klub je bio idealan za njega. Zanima me bas kako razmisljate jer mi je nevjerovatno da transfer u Beniku oznacavate kao katastrofu i los. To je isto da kazes da je Ajax, PSV, Dortmund los klub za mladog igraca.

Najbolje znaci da je presao u Zelju, bio bi garant medju boljim igracima lige.
Odlican klub. Prave dobre rezultate, zaradit ce fino, igrat ce na visokom nivou. Naravno ako se pokaze na treninzima, do njega je.
Odlican klub. Prave dobre rezultate, zaradit ce fino, igrat ce na visokom nivou. Naravno ako se pokaze na treninzima, do njega je.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
To je to
naprijed rejal
Prije 2 godine u Lisabonu protiv Portugala, momak je fenomenalno odigrao, to je bilo dovoljno da se vidi da momak ima potencijal da bude svjetska klasa, onakva utakmica ne moze biti slucajnost.
To sto poslije nije imao sreće sa ozljedama, onda komedija sto bune momka sa pogresnim pozicioniranjem, sta ce on na lijevom beku ili kao krilni napadac, apsolutno nema smisla. Mislim da ce se u Benfici izbrusiti i za godinu-dvije ide u S Tier klub, samo ozljede da ga zaobidju. Nije Deda slucajno jedno vrijeme i kapiten RB-a bio sa 20, 21 god...
Brzina, prodornost, pozicioniranje, muda najbitnije predispozicije ima. Neka mj bude sa srecom i samo da se ostvari transfer.
To sto poslije nije imao sreće sa ozljedama, onda komedija sto bune momka sa pogresnim pozicioniranjem, sta ce on na lijevom beku ili kao krilni napadac, apsolutno nema smisla. Mislim da ce se u Benfici izbrusiti i za godinu-dvije ide u S Tier klub, samo ozljede da ga zaobidju. Nije Deda slucajno jedno vrijeme i kapiten RB-a bio sa 20, 21 god...
Brzina, prodornost, pozicioniranje, muda najbitnije predispozicije ima. Neka mj bude sa srecom i samo da se ostvari transfer.
Odlican transfer al ako i ovdje flopa ne gine HNL ili njemacki fenjeras/cvajtas. Al mislim da ce bit i vise nego solidan.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
On ne može završiti u raspaloj HNL nema teorije.
-
- Kontakt:
Dobro je, vide ga kao desnog bekaBruno Lage je sinoć na konferenciji za novinare u najavi utakmice Benfica - Auckland City pohvalio Amara Dedića, koji se povezuje sa Benficom:
« Razgovarali smo u klubu o desnom beku i odmah se pojavilo njegovo ime. Ono što vam mogu reći jest da ga jako dobro poznajemo i da je dobar igrač. »

- NerminFatic
- Kontakt:
Kontao to gotova stvar a ono Romano nalozio bh.ovisnike o lopti.Coolpanda24 je napisao/la: ↑20 jun 2025, 09:44Dobro je, vide ga kao desnog bekaBruno Lage je sinoć na konferenciji za novinare u najavi utakmice Benfica - Auckland City pohvalio Amara Dedića, koji se povezuje sa Benficom:
« Razgovarali smo u klubu o desnom beku i odmah se pojavilo njegovo ime. Ono što vam mogu reći jest da ga jako dobro poznajemo i da je dobar igrač. »![]()

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, lol89 i 13 gostiju.