Znas kako karu, nasa je mora valjati i svakako da valja u tom pogledu,al sa realne strane gledista ovo je tako lose da sam nakon 1min50ak sec ugasio istu

Znas kako karu, nasa je mora valjati i svakako da valja u tom pogledu,al sa realne strane gledista ovo je tako lose da sam nakon 1min50ak sec ugasio istu
Apsolutno!Pjesma ima dusu
Ne.My Tv ili MOJA TV.
Da brate, mnogo je živciralo ono zadnjih 10-15 min. Imaš igrača više, nisi u stanju loptu prebaciti na njihovu polovicu a kamoli neku šansu stvoriti. Prelimitovana ekipa. Koja će opravdanja na ljeto biti za (ne)dovođenje pravih pojačanja.JimmyPage je napisao/la: ↑10 maj 2022, 22:08Od 75 min ne kontam igru nikako, tačno se nisu znali postaviti da kontrolišu utakmicu. Zrinjski je i dalje igrao visoki presing, ne mogu da vjerujem da nismo mogli iznijeti loptu i napraviti par šansi.
Meho je imao par katastrofalnih centaršuteva, podbacio je ovu utakmicu. Dzankovic bez obzira na promašaj pokazuje talenat.
Ovčina klasa još jednom pokazao iako je defanzivno imao jedan ili dva ispada. Salčin je tromo odigrao, baš loše.
Sve u svemu dobra utakmica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.