Daj nekoj babi da ti tiket sastavi jadan nisi bio..Goretzka je napisao/la: ↑17 jan 2021, 23:33Ko tebe sta pita klocuOldFashioned je napisao/la: ↑17 jan 2021, 23:26Zašto objašnjavaš liku koji ne prati NBA nego se sekira zbog nekog igrača što ga je izvrno..napisao sam gore vec da nisam pratio od pocetka pa nisam vidio da im fali igraca.
Isto tetkica neka samo se uvaljujes![]()
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: NBA 2020/2021
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
7 od 46 za 3pBernardBarnjak je napisao/la: ↑18 jan 2021, 00:00Mene zanima sta Danny Ainge radi. Ono, nedjelja, poraz, minus 30...

denver juta u ovoj generaciji formiraju bas odlicno rivalstvo .... usput su to i ekipe koje pretenduju na favorita iz sjenke...
juta je nevjerovatno dobro poslozena ekipa, cak i konli igra nestvarno a babo je dosta falio bas se vidi...
ova sneijedova juta bi mogla dobro namuciti lejkerse
juta je nevjerovatno dobro poslozena ekipa, cak i konli igra nestvarno a babo je dosta falio bas se vidi...
ova sneijedova juta bi mogla dobro namuciti lejkerse
-
- Kontakt:
Gober totalno u prvom poluvremenu indisponiran.
- Felixians4
- Kontakt:
tko bi čuvao lebrona, royce oneale da ne bi. kako davisa? kako bi im tranziciju branili vako teretni? kako bi rješavali ofanzivne match upove di bojana bez problema love kcp i matthews, bekovi bi mogli imati prostora, no neće biti prostora u pod obručem.nadasve,lakersi dublji, iskusniji, ma senzacija je da im prismrde. nisu mogli rocketsima ništa 2 godine,sad su jači,al ne toliko
LaVine i White zajedno 1-13 iz igre od čega je trica 0-7 i opet pobjeda nad Dallasom 

McDermott tek drugu sezonu kako igra malo ozbiljniju košarku, a svojevremeno, kada je draftovan u Bullse bio je najbolji šuter u NCAA.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
- Kontakt:
Je li mi se čini da je smršao ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Lošiji šuteri tipa Ojeyele i Williams su pušteni da šutaju čitavu utakmicu. Nisu imali odgovor na dužinu Robinsona i Noela unutra, tako da su se napadi često završavali tako što neki lošiji šuter uzme trojku, i fuli. Nije bio gameplan da se puca 50 trica, nego nemoć.Kobe Bryant je napisao/la: ↑18 jan 2021, 02:267 od 46 za 3pBernardBarnjak je napisao/la: ↑18 jan 2021, 00:00Mene zanima sta Danny Ainge radi. Ono, nedjelja, poraz, minus 30...![]()
ne kontam Jel postoji neka druga akcija nego sut za 3p ??? Nisam gledao tekmu ali ovaj podatak bas fuj. To je do trenera po meni
![]()
Da nije došlo do opuštanja i bezveznog trčanja gore-dole u garbage time (kako to obično bude), ne bi zabili ni 70 poena.
U suštini su osim Browna izgledali poput amatera pored Knicksa. To je dosta zabrinjavajuće.
Pa to je jednostavno jedno od onih veceri kada nista ne ide. Nije ni realno da svaki put Smart i Kemba sutiraju za tri 1-15 kombinovano. Ojeleye je takodje dosta popravio sut ove sezone (tj konacno je postao iole koristan i u napadu) i sutirao je 0-6. Prosto nikoga nije islo osim Browna i takve veceri imaju sve ekipe u ligi zbog ludog ritma utakmica.
-
- Kontakt:
Pa kada te nešto ne ide , čemu forsiranje ? Znači 3 igrača šutirali 1-21 i niko od te trojice nije pomislio da možda pokuša da forsira nešto drugo ?dscile je napisao/la: ↑18 jan 2021, 11:58Pa to je jednostavno jedno od onih veceri kada nista ne ide. Nije ni realno da svaki put Smart i Kemba sutiraju za tri 1-15 kombinovano. Ojeleye je takodje dosta popravio sut ove sezone (tj konacno je postao iole koristan i u napadu) i sutirao je 0-6. Prosto nikoga nije islo osim Browna i takve veceri imaju sve ekipe u ligi zbog ludog ritma utakmica.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Pa kad ne znaju nista drugobombaysaphire je napisao/la: ↑18 jan 2021, 12:00Pa kada te nešto ne ide , čemu forsiranje ? Znači 3 igrača šutirali 1-21 i niko od te trojice nije pomislio da možda pokuša da forsira nešto drugo ?dscile je napisao/la: ↑18 jan 2021, 11:58Pa to je jednostavno jedno od onih veceri kada nista ne ide. Nije ni realno da svaki put Smart i Kemba sutiraju za tri 1-15 kombinovano. Ojeleye je takodje dosta popravio sut ove sezone (tj konacno je postao iole koristan i u napadu) i sutirao je 0-6. Prosto nikoga nije islo osim Browna i takve veceri imaju sve ekipe u ligi zbog ludog ritma utakmica.

Sta ce Ojeleye kad ne zna spustiti loptu na parket ni da mu zivot zavisi od toga. Kemba se tek vratio iz povrede, tako da je razumljiva losa partija, a ni Smart nije bog zna sta sto se tice prodora. Nema niti jednog visokog da zna igrati pod kosem, napasti licem ili ledjima. Grant uglavnom coskari, Theis je isto vise prijetnja sa poludistance i distance, a Tristan/Williams su oni koji samo mogu zakucati i skakati. Zato ovoj ekipi i fali jedan Vucevic da se igra podigne na neki veci nivo.
Mislim, ipak je ovo NBA kosarka gdje ih ovaj poraz vjerovatno nije nista ni uzbudio. Ne svidja se ni meni ispucavanje trojki, daleko od toga, ali NBA je NBA.
Zato što za pucanje trica ne treba nikakva specijalna dodatna energija. Čekaš da ti dođe lopta i opališ.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 jan 2021, 12:00Pa kada te nešto ne ide , čemu forsiranje ? Znači 3 igrača šutirali 1-21 i niko od te trojice nije pomislio da možda pokuša da forsira nešto drugo ?dscile je napisao/la: ↑18 jan 2021, 11:58Pa to je jednostavno jedno od onih veceri kada nista ne ide. Nije ni realno da svaki put Smart i Kemba sutiraju za tri 1-15 kombinovano. Ojeleye je takodje dosta popravio sut ove sezone (tj konacno je postao iole koristan i u napadu) i sutirao je 0-6. Prosto nikoga nije islo osim Browna i takve veceri imaju sve ekipe u ligi zbog ludog ritma utakmica.
Ostalo sve troši previše snage.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kemba je tako neefikasan igrac, ogroman promasaj Aingea.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
priznajem da su pitanja teska ali polazim od Jutinog dobrog timskog igranja odbrane i mogucnosti da se uspori Davies sto je za mene osnovna snaga LA.Jamesa nece moci zaustaviti ali sa tim bi se moralo prezivjeti jer je Juta ekipa koja odlicno takticki parira protivnicima. .Felixians4 je napisao/la: ↑18 jan 2021, 03:12tko bi čuvao lebrona, royce oneale da ne bi. kako davisa? kako bi im tranziciju branili vako teretni? kako bi rješavali ofanzivne match upove di bojana bez problema love kcp i matthews, bekovi bi mogli imati prostora, no neće biti prostora u pod obručem.nadasve,lakersi dublji, iskusniji, ma senzacija je da im prismrde. nisu mogli rocketsima ništa 2 godine,sad su jači,al ne toliko
Polazim od blasfemicne postavke da je onaj Hjuston - koji je bio odmah ispod GSW, malo losija ekipa od danasnjih Lejksersa i nezgodan matchup zbog necega sto LA nema mogucnosti visokog izvlacenja Goberta na nacin kako je to radio Harden.
U sjeni besmislenih tekstova koje možemo pročitati u američkim medijima, kroz sjenu tame prolaze fenomenalne partije Jokića, trenutno prvog favorita za MVP, gledajući isključivo brojke.
Jokic igra fantasticnu sezonu, ali ako Dallas dodje do 4 mjesta barem, mislim da nema dileme da ce Doncic biti MVP. Ne govorim ovo jer sam fan Dallasa, nego zbog cinjenice da je hype od starta sezone, da objektivno ima dobar broj jacih ekipa i da su njegove brojke nevjerovatne.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
arena sport 1:
18:00 nyk-orl
23:00 mem-phx
01:30 bkn-mil
04:00 lal-gsw
18:00 nyk-orl
23:00 mem-phx
01:30 bkn-mil
04:00 lal-gsw
Telemach na aparatima.
Srećom neko ubaci link, sve HD utakmice preko streama. Bolje mi dođe nego na tvu.
Srećom neko ubaci link, sve HD utakmice preko streama. Bolje mi dođe nego na tvu.
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 3 gosta.