Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

forza_juve
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la forza_juve » 09 nov 2020, 12:39

https://sportsport.ba/fudbal/cristiano- ... vor/381590
Evo mlaco cita forum pa izbacio da cemo se rijesit Rokija.
Sad kad pocnu imena Mbappe, Halaand, Pogba, Isco, Neymar
Za mene jedan jedini neponovljivi Sturaro :kafa:
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 09 nov 2020, 14:30

IlPrincipino je napisao/la:
09 nov 2020, 12:09
Marvin je napisao/la:
09 nov 2020, 11:46
Ronalda moliti da ostane,jedini pobjednik u ekipi.
Zbog čega?
Zato sto je najbolji igrac kog imamo. Prosle sezone se borio za prvog strijelca lige u ekipi koja je manje sansi pravila od maltene fenjerasa u EPL.
Lik garantuje golove. Na kraju krajeva imas jasne statse koji kazu da smo losiji bez njega.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 09 nov 2020, 14:39

Ja bi Ronaldu produzio ugovor na 2 godine jos. On nam treba masina je to u svakom smislu.

Dybalu gotivim ali on pada u formi i nikad nije imao pravo mjesto u formaciji. Prodao bi ga ako dodje dobra ponuda.
Ramsey fula teska i nista nije pruzio za platu koju ima.
Bernu isto bi prodao.

Ovoj ekipi vec u januaru jedan vezni treba i bek.
Cuadrado nece moci igrati sve utakmice, doci ce umor a Danilo se sad koristi kao stoper.
Sandro isto tako nema zamjene a i on ima povredu. Fabrotta nije taj nivo.

Isto bi doveo jos jednog napadaca za klupe, ko nekad Borielo da imas ubaciti i odmoriti Moratu. Slicno nesto sto Bayern radi.
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 09 nov 2020, 18:27

Statistika je kao bikini. Pokazuje puno ali ne otkriva sve. E takva je Ronaldova statistika. To sto on na utakmici potrosi desetak lopti ili sto syebe 10 akcija ili sto ofula nekolicinu stopostotnih akcija ili sto je u dosta slucajeva sebican nigdje ne pise i ne vodi se.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 09 nov 2020, 18:34

09 nov 2020, 18:27
Statistika je kao bikini. Pokazuje puno ali ne otkriva sve. E takva je Ronaldova statistika. To sto on na utakmici potrosi desetak lopti ili sto syebe 10 akcija ili sto ofula nekolicinu stopostotnih akcija ili sto je u dosta slucajeva sebican nigdje ne pise i ne vodi se.
Ima i toga da se protivnik povuce iato kad je Ronaldo.na terenu, drugacije nastupaju jer dok Ronaldo izadje odma se primjeti kako se mi vise povlacimo i gubimo sve gore u napadu...

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 09 nov 2020, 18:50

Imali smo priliku da vidimo kako igra ova ekipa bez ronalda... ako crotone, verona i barca nisu nekim otvorili oci onda tim istim ni Sveti Vid iz Beograda ne pomože da progledaju...

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 09 nov 2020, 18:55

Juventus are preparing to put Cristiano Ronaldo up for sale next summer, according to AS

:kafa:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Sade7P
Kontakt:

Post Postao/la Sade7P » 09 nov 2020, 19:05

Navodno, nece mu ponuditi produzetak ugovora, pa ce ga prodati za isti novac za koji je i kupljen.
Glavni problem- prevelika plaća a covid kriza.

CM- Bernardeski bi mogao biti prodan u januaru
Bolje da je presjedio na klupi nego i ovo sto je igrao, lakse bi ga prodali

Novo ime u veznom redu- Phil Foden iz Citya

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 09 nov 2020, 19:08

The hearings presented to the National Sports Court of Appeal by Napoli. The Decisions in the coming days.
[@RomeoAgresti]

U Italiji se sve otegne 7 dana

(Jedino je odluka o nasem izbacivanju napravljena u 3 dana. A dokaza i osoba za ispitati bilo more)

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 09 nov 2020, 19:22

P ne kontam zar nije vec bilo odluceno i 3 boda nama?

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 09 nov 2020, 19:49

Jest. Ali Napoli se zalio. Danas bilo citanje i predstavljanje zalbe i dokaza. Odluka ce biti donesena nakon par dana.

❗️ Giorgio Chiellini's injury could be much worse than expected earlier. More tests tomorrow. [Momblano]

Zao mi je. Ali ovo bi mogao biti kraj.

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 09 nov 2020, 20:42

Ma nabijem i napoli na neku stvar... nije valjda da ce oni diktirati kad ce ko igrati...

A i ovaj Chiellini mislim da mu je najbolje da ide u pemziju.. nema od njega nista ove sezone

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 09 nov 2020, 20:53

I ako se odluci u Napolijevu korist utakmicu bi mogli igrati pred utakmicu protiv intera. I to u vec zgusnutom rasporedu bi dodali jos jednu.

Odluceno je da cemo postovati odluku kakva god da bude. Necemo se zaliti ako presude u Napolijevu korist

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 09 nov 2020, 21:46

Od prvog dana sam govorio da ce nam utrpati tu utakmicu negdje u zgusnut raspored, jednostavno talijani su kurslus zivi. Evo i ovo oko lazia je smijurija. Helem zacera nam reziser zestoko, al neka,ko nam je kriv.

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 09 nov 2020, 21:54

To sa napolijem je sranje, slažem se da ako se odredi da se ponovi utakmica onda mi treba da ne izadjemo na teren i da se žalimo.

Što se tiče pirla, dati mu šansu do januara..ako šta uspije povezati neka ostane..ako ne onda otkaz i za nadati se da možemo mi ubosti nekad trenera na polusezoni kao što usere bayerna.

Što se tiče same taktike i igrača, MORA se preći na 4 u odbrani..zaganjati tog alabu u januaru i imaš u odbrani.

Alaba/sandro-de light/chiello-demiral/bonucci-cuadrado/danilo

Što se tiče veznog reda tu smo stvarno tanki i fali nam neko mlad, poletan, borben..

Francuz iz lyona bi bio idealan.

Trenutno što imamo najbolje jeste rabiot, arthuro koji ima klase ali je došao u pogrešno vrijeme jer ni trener ne zna šta treba da igramo a ne igrač. Imamo bentancura koji može defanzivno kvalitetno da odigra i ima u nogama te kilometre ali on je igrač kao što je marchisio bio, treba mu naći pravu poziciju i prave partnete u vezi.
Amerikanac je nebrušeni talenat i nadam se da se neće izgubiti jer juventus trenutno nije baš najzdravije okruženje.

Bernandeschi je za mene otpisan igrač i nadam se da će što prije izaći da ga ne moram gledati ni na klupi.

Ramseya od početka ne mirišem i na kraju sezone mu se zahvaliti što zbog povreda što zbog blijedih partija..po meni totalno bezličan igrač, nek se vrati u arsenal to je taman okruženje za njega.

Dolazimo do napada koji je prava misterija za mene..ko bi rekaoprije sezone(osim @pogbe) da će morata biti naš najbolji ofanzivni igrač?

Iskreno uvijek sam ga gotivio ali ni u snu nisam mogao zamisliti da će mu juventus ovako prijati.

Ronaldo ima taj x faktor kaf je na terenu ali tu je i ogromna plata i ne baš sjajne partije, ako bi birao izmedju njega i dybale.. uvijek ronaldo

Dybala je postao razmaženo derište i smatram da je vrijeme da ode, iako sam uvijek bio njegov fan. Ko plati 100mill nek ga nosi.

U kuluševkom i chiesi imamo fin potencijal ali treba još raditi sa njima, sve su to mladi igrači koji se tek probijaju u velikom klubu što se moglo viditi u meču sa barcelonom kako se gube.

Sve u svemu nismo baš u zavidnoj poziciji trenutno al Juventus je to, izborićemo se mi i upisati još jednu titulu na kraju uvjeren sam.
Nije sve bi tako crno, samo treba malo da dobijemo na samopouzdanju, počevši od igrača, trenera..ima tu i faktor sreće..možda se sve i poskoži sa pirlom, samo je pitanje koliko mi imamo vremena da ga čekamo i jel to što čekamo vrijedno istog.

U juventusu su samo bitne pobjede a nije da ih baš nešto naročito u zadnjie vrijeme.
No nije sve ni tako crno, imamo finih mladih igrača koji mogu izrasti u svjetske klase..samo da ih se malo usmjeri..
#ALLEGRIOUT

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 10 nov 2020, 10:28

09 nov 2020, 18:27
Vidi, nije bas sve tako jednostavno kao sto izgleda...

Mene isto mnogo nervira Ronaldova sebicnost, kao i kompletna takticka podredjenost tome da on zabije sto vise golova. A da ne pricam koliko mrzim vidjeti Ronalda kad uzme loptu kod slobodnog udarca, na to sam nervni slom dobijao od pocetka. Unistio nam je hijerarhiju i produktivnost iz slobodnih udaraca, a to nam je bilo jedno od najjacih oruzja godinama.

Ali s druge strane, Ronaldo ima nesto sto mnogi drugi nemaju, nesto sto dobijes kad zrtvujes sve ovo nabrojano gore. Kao prvo, nema 3 igraca u svijetu koji mogu imati toliko sansi na utakmici, druga dva su mozda Mbappe i Lewa. On je jednostavno toliko fizicki spreman, toliko uporan, i ima takvu takticku inteligenciju da je uvijek u trku gdje treba. Ali opet najvaznija je ta njegova mogucnost ponavljanja, sto nikad ama bas nikad nece propustiti niti da istrci kontru, niti da krene na neki centarsut. Tu i ako ima losu realizaciju, a znamo da dosta fula, opet s onim sto ostaje pogodi vise nego bilo ko drugi. Drugo, Ronaldova reputacija na njega stavlja kompletne odbrane, i ako postoji dovoljno inteligentan i spreman partner u napadu, sa slobodnim prostorom koji ostaje okolo moze cuda uciniti. Prosle godine je to dosta dobro koristio Dybala, ove godine je izgleda Morata savrsen partner naprijed.Pa onda kao treci faktor koji ide u korist Ronaldu su te neke egal utakmice, gdje je on sposoban itekako bombom s 30 metara, ili tako sto ce preskociti kompletnu odbranu, da odluci utakmicu. Ima muda, i kad ne igra to nam jako zna faliti.

E sad, trebao bi neko pametniji da procijeni cega je tu vise, stete ili koristi. Da li je ova ekipa bez podredjenosti njemu sposobna igrati leprsavije, takicki kvalitetnije, da li on usporava ekipu ili tako nesto. Ili je u pitanju kamara luzera koja bi tek bez njega potonula. To je odluka koju trebaju donijeti strucni ljudi na kraju sezone. Sta god da odluce, treba vjerovati da je ispravno.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 10 nov 2020, 13:40

BuffonGigi je napisao/la:
10 nov 2020, 10:28
Ili je u pitanju kamara luzera koja bi tek bez njega potonula.
Definitivno. Ako se na njega ne mogu ugledati i ako ih nije stid da lik koji je osvojio sve,vise puta,i opet ima vise zelje nego svi ostali,onda j.ebes te igrace.
BuffonGigi je napisao/la:
10 nov 2020, 10:28
To je odluka koju trebaju donijeti strucni ljudi na kraju sezone. Sta god da odluce, treba vjerovati da je ispravno.
Ja nasoj upravi ne vjerujem ne znam kakvu odluku da donesu. Od lukavih lisaca sa jasnom vizijom do hrpe egoista bez kompasa.

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 10 nov 2020, 18:11

Napoli's appeal to overturn the 3-0 loss to Juventus & one point deduction has been rejected
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 10 nov 2020, 18:57

Zlatna tri boda.
Max Allegri

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 10 nov 2020, 22:22

Nedved11 je napisao/la:
10 nov 2020, 18:11
Napoli's appeal to overturn the 3-0 loss to Juventus & one point deduction has been rejected
:urnebes:

Kakvi kreteni.
Aljegri, out!

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.