Evo mlaco cita forum pa izbacio da cemo se rijesit Rokija.
Sad kad pocnu imena Mbappe, Halaand, Pogba, Isco, Neymar
Za mene jedan jedini neponovljivi Sturaro

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Zato sto je najbolji igrac kog imamo. Prosle sezone se borio za prvog strijelca lige u ekipi koja je manje sansi pravila od maltene fenjerasa u EPL.
Ima i toga da se protivnik povuce iato kad je Ronaldo.na terenu, drugacije nastupaju jer dok Ronaldo izadje odma se primjeti kako se mi vise povlacimo i gubimo sve gore u napadu...IlPrincipino je napisao/la: ↑09 nov 2020, 18:27Statistika je kao bikini. Pokazuje puno ali ne otkriva sve. E takva je Ronaldova statistika. To sto on na utakmici potrosi desetak lopti ili sto syebe 10 akcija ili sto ofula nekolicinu stopostotnih akcija ili sto je u dosta slucajeva sebican nigdje ne pise i ne vodi se.
Vidi, nije bas sve tako jednostavno kao sto izgleda...IlPrincipino je napisao/la: ↑09 nov 2020, 18:27Statistika je kao bikini. Pokazuje puno ali ne otkriva sve. E takva je Ronaldova statistika. To sto on na utakmici potrosi desetak lopti ili sto syebe 10 akcija ili sto ofula nekolicinu stopostotnih akcija ili sto je u dosta slucajeva sebican nigdje ne pise i ne vodi se.
Definitivno. Ako se na njega ne mogu ugledati i ako ih nije stid da lik koji je osvojio sve,vise puta,i opet ima vise zelje nego svi ostali,onda j.ebes te igrace.BuffonGigi je napisao/la: ↑10 nov 2020, 10:28Ili je u pitanju kamara luzera koja bi tek bez njega potonula.
Ja nasoj upravi ne vjerujem ne znam kakvu odluku da donesu. Od lukavih lisaca sa jasnom vizijom do hrpe egoista bez kompasa.BuffonGigi je napisao/la: ↑10 nov 2020, 10:28To je odluka koju trebaju donijeti strucni ljudi na kraju sezone. Sta god da odluce, treba vjerovati da je ispravno.
Napoli's appeal to overturn the 3-0 loss to Juventus & one point deduction has been rejected
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.