Premijer liga 2019/2020
Re: Premijer liga 2019/2020
Inace,kad sam vec zalutao ovdje,u ovom sportu i na ovoj temi o rukometu, Borcu prognoziram jos bolji uspjeh nego 4-to mjesto na onoj temi 

Nova blamaža, Doigravanje za Premijer ligu ponovo odgođeno za sedam dana!
Komesar Premijer lige Bosne i Hercegovine, Srđan Jović, obavijestio je klubove učesnike Doigravanja za Premijer ligu Bosne i Hercegovine, da se početak Doigravanja pomjera za sedama dana, a novi termin početka je 26.8.2020. godine.
Razlog je kako se navodi, žalbeni postupak koji je u toku, a koji se vodi po osnovu žalbe MRK Goražde na odluke Registracione komisije, te potrebnog usvajanja i donošenja obaveznih mjera u cilju zaštite sportista i ostalih lica zbog pandemije korona virusa.
Podsjetimo, ovo je drugi put da se pomjera početak Doigravanja, najprije je start bio zakazan za 12.8., pa je pomjeren na 19.8., a evo i sada na 26.8.
Pomjeranje doigravanja znači i pomjeranje početka nove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.
Ništa drugo nismo ni očekivali nego još jednu blamažu u režiji Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine.
Komesar Premijer lige Bosne i Hercegovine, Srđan Jović, obavijestio je klubove učesnike Doigravanja za Premijer ligu Bosne i Hercegovine, da se početak Doigravanja pomjera za sedama dana, a novi termin početka je 26.8.2020. godine.
Razlog je kako se navodi, žalbeni postupak koji je u toku, a koji se vodi po osnovu žalbe MRK Goražde na odluke Registracione komisije, te potrebnog usvajanja i donošenja obaveznih mjera u cilju zaštite sportista i ostalih lica zbog pandemije korona virusa.
Podsjetimo, ovo je drugi put da se pomjera početak Doigravanja, najprije je start bio zakazan za 12.8., pa je pomjeren na 19.8., a evo i sada na 26.8.
Pomjeranje doigravanja znači i pomjeranje početka nove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.
Ništa drugo nismo ni očekivali nego još jednu blamažu u režiji Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine.
Kakav savez-takav i komesar
Čeka komesar da se Iskra i Bosna pripreme, obzirom da su kasno krenuli, i da po mogućnosti pronađu po još kojeg beka šutera 

Ma valjda ovi nisu ni registrovali igrace,nisu ni kotizaciju stigli uplatit i hoce da se takmice boze sacuvaj,a valjfa cekaju da vide sta sa slavijom pa vjv 3 idu iz baraza aja cirkusa
Konjuh-Sloga u 18:30h. Bice prenos na fb stranici Sloge.
Goražde je sve uplatilo a pokušavaju smuntati Bosna i izgleda Iskra. Mileta Kekić nije potpisao zapisnik tegistracione komisije zbog očiglednih mahinacija dok je Fetah Kadrić potpisao iako je svjestan da nije ispravno što su uradili
Fetahu odgovara zbog Bosne da nije u PL radi rapofijele novca iz Kantona ma sve lopvluk
Mislim da si preoptimističan,objektivno Izviđa.,Borac,Sloboda,Sloga Doboj i Bosna Visoko su puno kvalitetnije ekipe...između 6-9 mjesta ako se liga bude igrala
Anes Becix novi igrac Slobode
Stojanovic, Ovcina, Klis, Tufekcic, Suhonjic, Becic, Halilkovic... Najbolja startna ekipa u ligi vjerovatno, ako financije izdrže i bude dovoljna podrška sa klupe prvi favorit za osvajanje prvenstva je Sloboda!
Konjuh Sloga 31-32
Borac Derventa 35-22
Borac Derventa 35-22
Propast ce ko i Fk Sloboda zapamtite.
Od ovog nema nafake a i otkud im lova da sve ovo placaju. Budale samoooo
Peoblem je druze sto u Fk imaju ugovori i svaki se igrac mora ispostovat a 90% igraca ima 6000 do 9000km u Fk i ima zakon ako mu ne isplati naprijmjer rok 7 dana i iubaci te iz Premijer lige a u rukometu ze uvijek u bih moze zajebat 3 plate i neces ih dobit a nema saveza ni drzave da kazni klub,Naprimjer znam neke igrace u Fk sto su za 5 mjeseci naplaicvali dug od 42 hiljade km to ti u rukometu moze bit da olatis navedenih 3 igraca gore cijelu sezonu
Sve je to tacno al zajebi i rezultat u Rk Slobodi ako bude pocela odma kasnit plata.SenaGR je napisao/la: ↑18 avg 2020, 22:09Peoblem je druze sto u Fk imaju ugovori i svaki se igrac mora ispostovat a 90% igraca ima 6000 do 9000km u Fk i ima zakon ako mu ne isplati naprijmjer rok 7 dana i iubaci te iz Premijer lige a u rukometu ze uvijek u bih moze zajebat 3 plate i neces ih dobit a nema saveza ni drzave da kazni klub,Naprimjer znam neke igrace u Fk sto su za 5 mjeseci naplaicvali dug od 42 hiljade km to ti u rukometu moze bit da olatis navedenih 3 igraca gore cijelu sezonu
Svi ti novi imaju preko milju debelo vise.
Plus stan hrana.
Teskoooooo mislim
Da imaju a fudbaleri projecan debil u slovodi ima 4 milje stan hrana,mislim da sloboda i grad tuzla moze izdvojit 400 500 hiljada ha rukomet ali opet ima u rk i lopovluka puno tako da nr znam volio bih da bude sve ok ali kazem nema nazalost zakona kao u fudbalu sa se bogdo prati savez nogometni svi igraci u Pl bi dobili zaradeni novac
Pa kako ce i napravit kad su predsjednici saveza Umicevic i Sahman a oni najvise i kasne u svojim klubovima s platama.SenaGR je napisao/la: ↑18 avg 2020, 22:20Da imaju a fudbaleri projecan debil u slovodi ima 4 milje stan hrana,mislim da sloboda i grad tuzla moze izdvojit 400 500 hiljada ha rukomet ali opet ima u rk i lopovluka puno tako da nr znam volio bih da bude sve ok ali kazem nema nazalost zakona kao u fudbalu sa se bogdo prati savez nogometni svi igraci u Pl bi dobili zaradeni novac
KONJUH - SLOGA 31:32 (12:18)
Sedmerci: Konjuh 6(6), Sloga 4(3). Isključenja: Konjuh 6, Sloga 6 minuta.
SLOGA: Bogdanović (6 odbrana), Vladan Đurđević 4, Tulendić, Iunin 4, Stanković 7, Gavrić 2, Bajović (odbrana), Miličević 3, Miloš Maksimović, Ristić, Zekić 3(1), Perović 4(1), Knežević, Bubić 3(1), Mišanović 2, Milan Đurđević, Dejanović (2 odbrane).
Sedmerci: Konjuh 6(6), Sloga 4(3). Isključenja: Konjuh 6, Sloga 6 minuta.
SLOGA: Bogdanović (6 odbrana), Vladan Đurđević 4, Tulendić, Iunin 4, Stanković 7, Gavrić 2, Bajović (odbrana), Miličević 3, Miloš Maksimović, Ristić, Zekić 3(1), Perović 4(1), Knežević, Bubić 3(1), Mišanović 2, Milan Đurđević, Dejanović (2 odbrane).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.