Pa gotive ga samo bandwagoneri, gloryhunteri i plasticharibodi123 je napisao/la: Ne mozes ne gotiviti ovaj projekat sheika Mansoura na celu sa najboljim trenerom danasnjice i nekoliko igracina poput Kuna, Silve i KDBa.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Pa gotive ga samo bandwagoneri, gloryhunteri i plasticharibodi123 je napisao/la: Ne mozes ne gotiviti ovaj projekat sheika Mansoura na celu sa najboljim trenerom danasnjice i nekoliko igracina poput Kuna, Silve i KDBa.
Konkretno, dragi su jos uvijek i vecini Rominih navijaca.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa gotive ga samo bandwagoneri, gloryhunteri i plasticharibodi123 je napisao/la: Ne mozes ne gotiviti ovaj projekat sheika Mansoura na celu sa najboljim trenerom danasnjice i nekoliko igracina poput Kuna, Silve i KDBa.
Helenio Herrera se okreće u grobucoelho41 je napisao/la:31 pogodak na 6 dosadašnjih utakmica LP, prosjek po utakmici 5,16
Da citiram sam sebe, sigurica noćiharden je napisao/la:Očekujem ludu utakmicu Monaca i Citya
Mogao je biti i veci da Aubameyang nije kenjao protiv Benfice.coelho41 je napisao/la:31 pogodak na 6 dosadašnjih utakmica LP, prosjek po utakmici 5,16
I da Arsenal nije odigrao vanserijski prvo poluvrijeme.Kaunas je napisao/la:Mogao je biti i veci da Aubameyang nije kenjao protiv Benfice.coelho41 je napisao/la:31 pogodak na 6 dosadašnjih utakmica LP, prosjek po utakmici 5,16
Nemojte Arsenal miješat u ovo imaju ljudi dovoljno problema i bez vas..Gefufna je napisao/la:I da Arsenal nije odigrao vanserijski prvo poluvrijeme.Kaunas je napisao/la:Mogao je biti i veci da Aubameyang nije kenjao protiv Benfice.coelho41 je napisao/la:31 pogodak na 6 dosadašnjih utakmica LP, prosjek po utakmici 5,16
Ma ne posmatram ja fudbal na taj nacin, u danasnje vrijeme bez para ne mozes nista, a historija je relativna stvar, za 50 ili 100 godina o Cityu ce se pricati kao o tradicionalnom engleskom klubu koji ima historiju iza sebe, kao sto se prica o Unitedu, sheikove pare ce svi zaboraviti, a trofeji ostaju na Etihadu zauvijek, a znas i sam da ne navijam ni za jednu stranu ekipu, dosta mi vala sikirancije i nervnih slomova sa ovim mojim manekenima.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa gotive ga samo bandwagoneri, gloryhunteri i plasticharibodi123 je napisao/la: Ne mozes ne gotiviti ovaj projekat sheika Mansoura na celu sa najboljim trenerom danasnjice i nekoliko igracina poput Kuna, Silve i KDBa.
Sto se mene tice Ronaldo moze u penziju poslije svjetskog u Rusiji.rio_Ferdy88 je napisao/la:Mbappe u Real pa da sa klupe gleda Balea i Ronalda, to može samo u Raulovim vlažnim snovima
pa Rio je najveci gloryhunter na forumu, o cemu pricamo jbtbodi123 je napisao/la:Ma ne posmatram ja fudbal na taj nacin, u danasnje vrijeme bez para ne mozes nista, a historija je relativna stvar, za 50 ili 100 godina o Cityu ce se pricati kao o tradicionalnom engleskom klubu koji ima historiju iza sebe, kao sto se prica o Unitedu, sheikove pare ce svi zaboraviti, a trofeji ostaju na Etihadu zauvijek, a znas i sam da ne navijam ni za jednu stranu ekipu, dosta mi vala sikirancije i nervnih slomova sa ovim mojim manekenima.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa gotive ga samo bandwagoneri, gloryhunteri i plasticharibodi123 je napisao/la: Ne mozes ne gotiviti ovaj projekat sheika Mansoura na celu sa najboljim trenerom danasnjice i nekoliko igracina poput Kuna, Silve i KDBa.
City gotivim jer imaju dusu koliko god to cudno zvucalo za ekipu koja je do skora bila prosjecna engleska, u ovoj kratkotrajnoj historiji imali su nekoliko epskih utakmica i nevjerovatnih camebackova, onaj mec sa QPRom me je na neki nacin kupio, a Dzeko je jos samo dodatno me privolio, tako da njih najvise gotivim sigurno od svih engleskih ekipa, a ni Liverpool mi nije los, dok recimo United i Chelsea su mi bas mrski klubovi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.