FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

FaraonTM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FaraonTM » 29 dec 2015, 22:08

sigfried je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ibričić je svakako veća zvijezda od Alispahića. Pa ne znam mislim bolje i Ibričić ili Bekrić nego niko. Dadni mu dobru lovu i igrat će oni ne sekiraj se. Još ako ih obavežeš nekim kraćim ugovorom tipa ovo na godinu dana + da može otići na ljeto ako želi i igrat će on ko zvečka na pomisao da bi ta polusezona opet mogla obezbijediti neke naftaške zemlje gdje će imati ekstra platu.

I nije tu poenta u Ibričiću boli me qurac ne moraju ga dovesti al' hoću da vidim nekog ko zna dati zadnji pas jer to treba ovoj ekipi. Ako misle da postoje anonimci koji bi to mogli odraditi ili neko iz naše lige koga mogu dovesti, još bolje.
Slazem se s tobom. Ibricic moze rijesiti sam pola utakmica u ovoj ligi, a to nam je bitno ako zelimo izboriti evropu. Sve vratiti sto je nekad bilo je odlicna stvar. Ako se odradi ovako kako se pise sve, ima li bi jako dobru ekipu za ovu ligu.
:thumbup:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 29 dec 2015, 22:13

pile87 je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Mirisi vise na Zelju povratak Nyeme i Bogicevica. Obadvojica su jako cjenjeni.
Vala Bogi iz razloga jer je Bogdanovic povrjedjen a za nyemu vrijedi isto sto i za ovu dvojicu prije. Treba nova krv a ne prezvakana.
Obadvojica su za pokrivanje odbrane. Sablja ima dovoljno povjerenja u ofenzivne snage tima, cim neracuna vise na Kokota. Svojom izjavom za Ibricica je dao do znanja, da nijedan igrac nece biti iznad ekipe i njega.

FaraonTM i Sigrfried postovi su vam cisti copy/paste sa FKS pdf-a. Trolovi...

fanaticZeljin
Kontakt:

Post Postao/la fanaticZeljin » 29 dec 2015, 22:35

E nije se rodio ko je nama ugodio. Cuj nebi volio da dodje Ibricic il Nijema, ma ja sta ce oni, levati , daj na ti nama Ugljesu i Fedora, oni su beton.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 29 dec 2015, 22:36

Premalo imate strpljenja, nikad ne zaboravite da navijate i da volite najtrofejniji Klub u Bosni i Hercegovini i sve da vise niko ne dodje, Zeljo ce uvijek biti tu.. Igraci dolaze, Igraci odlaze !!!
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

fanaticZeljin
Kontakt:

Post Postao/la fanaticZeljin » 29 dec 2015, 22:40

Ako ce doci Predragovic nisam za to daj mi naseg Hirosa, ako ce Radinovic nisam, daj mi naseg Hasanovica, ako ce neki Djermanovic nisam ni za njega daj mi naseg Dzrnisa i Mujagica, nista oni nisu bolji od nase djece

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 29 dec 2015, 22:48

Ne mogu nasa sva djeca biti Amiri i Hodzici ,oni se naprave u par godina jednom ili dva puta a raja ocekuje da imamo 15 igraca iz podmlatka koji ce titulu uzet itd,budimo realni moraju se dovodit igraci sa strane jer nisu svi nasi klinci bas aman zaman,ima naravno i treba da ih guramo ali prije svega treba da mislimo na Zelju i uspjehe.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

sigfried
Kontakt:

Post Postao/la sigfried » 29 dec 2015, 22:49

Uz nasu djecu sigurno je dobro dovesti nekog mladog potencijalno dobrog igraca, kao Predragovic. Ima vremena za sve, a za Hirosa i Hasanovica itekako, vrijeme pred njima. Isto tako djeci treba neko iskusan, vodja na terenu, kao Ibricic i Bekric, njih pominjem jer se povezuju. Naravno ako ne dodu da nece biti smak svijeta, ali valjalo bi.

Uprava bi pokazala da je jako ozbiljna, da su spremni i dalje raditi na vecem nivou, a taj transfer bi to bas pokazao. Bogicevic je super momak, moze posluziti za klupe. Jedino sto bi umjesto Nijeme volio vidjet Hasanovica, ali necemo se lagati da je Nijema igracina ipak.

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 29 dec 2015, 22:49

POTPISAAO IBRIČIĆĆĆ
slika
Ajzea je forumaš godine !

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 29 dec 2015, 22:51

Psajdak je napisao/la:POTPISAAO IBRIČIĆĆĆ
slika
:rol: :rol: :bow:
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 29 dec 2015, 22:51

slika
Photoshop :kafa:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 29 dec 2015, 22:51

:lol: :lol: :urnebes:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 29 dec 2015, 22:52

Kakav kralj :rol:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

sigfried
Kontakt:

Post Postao/la sigfried » 29 dec 2015, 22:53

Vrijeme da moderacija poradi na ovoj djecurliji i da dijeli banove za ova sranj.a

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 29 dec 2015, 22:54

I meni fakat ide na qrac ova neka zahebavanja

Zeljeznicar! 1921 !

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 29 dec 2015, 22:59

Ribar je na temi.

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 29 dec 2015, 23:00

slika
Bravoooo kraljuuuuu humora i ostalih zaebancija :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
povratak otpisanih!

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 29 dec 2015, 23:03

Izvinjavam se i jednom i drugom, što sam vas na neki način povrijedio. Od ovog momenta ću pisati isključivo ozbiljne komentare, postove te voditi samo konstruktivne i argumentovane rasprave, bez ikakve šege, šale, komike. Izvinjavam vam se još jednom, živjeli vi meni.
Ajzea je forumaš godine !

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 29 dec 2015, 23:04

Ma ono drug pisi sta hoces to je tvoje pravo i ne odnosi se samo na tebe i treba se salit al tema nam je cirus,dosta raje,ozbiljne eaje vise ne pise utd,zivio i ti.

Zeljeznicar! 1921 !

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 29 dec 2015, 23:09

fanaticZeljin je napisao/la:Ako ce doci Predragovic nisam za to daj mi naseg Hirosa, ako ce Radinovic nisam, daj mi naseg Hasanovica, ako ce neki Djermanovic nisam ni za njega daj mi naseg Dzrnisa i Mujagica, nista oni nisu bolji od nase djece
Eventualno dovodjenje ovih koje si naveo,kao i bilo kojih drugih,ne mjenja stvar sa nasim omladincima. Sta je bitno? Bitno je da igraci koji se dovode imaju kvalitet. I mladji i stariji. Na taj nacin dizes kvalitet ekipe,dizes ljestvicu svima pa i nasim omladincima.
Ako sad dovedes naprimjer tog kojeg si imenovao,to nece biti na stetu Hirosa. Poenta je da ih obadvojicu sutra,prekosutra imas u prvom timu. Da imas s njima dogotrajnije ugovore i biras momenat koji tebi odgovara za prodaju. A osim mladjih,uvijek ces dovoditi i imati u ekipi iskusne i kvalitetne igrace. Dini treba jos pola sezone ili cijela sezona da uci,ispravlja greske,skuplja iskustvo i postane standardni prvotimac.Do tad ti treba taj neki iskusniji veznjak s njim. To vazi i za ostale.
U sustini,nebitan ti je recimo taj Djermanovic. Treba ti po sezone,najvise sezonu da pomogne Mujagi. Bolje ce mu on pomoci nego Dzenis. Dzenis ce se klati s njim za mjesto u timu a vec sljedece godine ce se Mujaga klati sa Dzenisom za to mjesto. Prodaces Dzenisa,doci ce ti mali Hasanovic iz kadeta,itd...
Ponavljam,sustina je u tome da dovodis kvalitet.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 29 dec 2015, 23:09

Format je napisao/la:Ma ono drug pisi sta hoces to je tvoje pravo i ne odnosi se samo na tebe i treba se salit al tema nam je cirus,dosta raje,ozbiljne eaje vise ne pise utd,zivio i ti.

Ti si davno dobio ban od mene i @Ajzea, zbog svojih pisanja na drugim temama :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ELDIABLO20, Google Adsense [Bot], lakilone, Lokomotifa, Mahalac7, NekoSaDaleka, Pablo11, rimljanin90 i 101 gost.