http://www.bookingpoint.net/hr/avionske ... 83LK4.htmlChWilla je napisao/la:sad i nikad više si rekao da je ipe obični navijač, naći ćemo te i u švedskoj...
Koju ćemo klasu?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
http://www.bookingpoint.net/hr/avionske ... 83LK4.htmlChWilla je napisao/la:sad i nikad više si rekao da je ipe obični navijač, naći ćemo te i u švedskoj...
rekli su na drugom forumu da ce to uraditi gdje je zapelo moze samo ipee odgovoriti ,ali on pregovara trenutno s Zoranom o bitnijim stvarima tako da......DooVe je napisao/la:Vala bi trebali igrače uslikati, ružno ovako
Ne budu li igrači uslikani, mogu očekivati nemireDR.HOUSE je napisao/la:rekli su na drugom forumu da ce to uraditi gdje je zapelo moze samo ipee odgovoriti ,ali on pregovara trenutno s Zoranom o bitnijim stvarima tako da......DooVe je napisao/la:Vala bi trebali igrače uslikati, ružno ovako![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ipe je i corsu propio zbog nje,DR.HOUSE je napisao/la:mislim da je mislio na nekog drugogChWilla je napisao/la:sad i nikad više si rekao da je ipe obični navijač, naći ćemo te i u švedskoj...
![]()
![]()
![]()
,ali ne dirajte ipeta covjek ima i zivot
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Objavice Ipe na instagramuDooVe je napisao/la:Ne budu li igrači uslikani, mogu očekivati nemireDR.HOUSE je napisao/la:rekli su na drugom forumu da ce to uraditi gdje je zapelo moze samo ipee odgovoriti ,ali on pregovara trenutno s Zoranom o bitnijim stvarima tako da......DooVe je napisao/la:Vala bi trebali igrače uslikati, ružno ovako![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo da se umjesam malo, Andjelko Jurkic je. Ima uvijek nekih igraca po PL, cesto igraci Zrinjskog. Ali je u zadnje vrijeme mislim ubacio i neke svoje u FK Sloboda (Mehmedagic i Saric, prosle godine Jankovic).ceze je napisao/la:Ja sam upratio da mu je ista agencija kao i Antoloviću, sad ko je i šta je, ne znam.cikazubo je napisao/la:Zna li neko ko je Ibricicev menadzer ?
Ipee je napisao/la:e čuj obični navijač
intervjui sa Benjom Šehićem, DInom Hasanovićem, Murisom Midžićem objavljeni odmah nakon potpisa. Za fotke se slažem, neću obećati, ali mislim da bi početkom priprema trebalo to biti gotovo. I samo da se zna, web ekipa radi volonterski posao iz ljubavi prema Klubu, evo već treća godina.
intervjui sa Benjom Šehićem, DInom Hasanovićem, Murisom Midžićem objavljeni odmah nakon potpisa. Za fotke se slažem, neću obećati, ali mislim da bi početkom priprema trebalo to biti gotovo. I samo da se zna, web ekipa radi volonterski posao iz ljubavi prema Klubu, evo već treća godina.
Lafo volonterski i iz ljubavi, a ljudi pišu o nekakvim corsama, strankinjama iz svih krajeva svijeta... Otkud ti pare??Ipee je napisao/la:e čuj obični navijač
ma nista ibro ipee onako nista novoAsharaK je napisao/la:Vidim bruka novih stranica, o cemu se radi?