FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

CoDe
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la CoDe » 05 avg 2011, 03:38

Portillo je napisao/la:slika
Ala je Casper pocrnio. :o
Jeste ga vi navijaci Reala tako prozvali ? Ja bi rekao da jeste a znaš što ? Zato sto kroz vase igrače, defanzivce i sve prolazi kao Duh pa ste mu dali ime Casper . Ali Casper zato što je dobar čovjek ali ipak je duh i prolazi kroz sve neprimjetno bas gledam ni faul nisu uspjeli napraviti nad njim često .

Realovci manje kompleksa nabila je Barsa vama Kompleksa za zivota jos 15 - tak godina !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 05 avg 2011, 03:48

ovaj portillo nema igraca da on za njega nema neki uvredljiv nadimak.. momak je savrsen ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 05 avg 2011, 09:14

Scof1eld je napisao/la:ovaj portillo nema igraca da on za njega nema neki uvredljiv nadimak.. momak je savrsen ;)
:lol: :lol: :lol:

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 05 avg 2011, 09:16

Kapiten, Meksičke reprezentacije (U-17), koja je nedavno osvojila Svjetsko prvenstvo za uzraste igrača do 17. godina, Antonio Briseno postao je novi kamen spoticanja na relaciji Madrid-Barcelona. I jedni i drugi žele potpisati mladu zvijezdu meksičkog tima, ali čini se da je za sada ispred njih Dynamo Houston, momčad koja nastupa u MLS ligi.

Air Marshal
Kontakt:

Post Postao/la Air Marshal » 05 avg 2011, 09:55

El Arsenal dice 'no' a la última oferta culé por Cesc Fàbregas
38 mill :roll:

Arsenal trazi 45,8 mill :mrgreen:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 05 avg 2011, 11:22

Air Marshal je napisao/la:
El Arsenal dice 'no' a la última oferta culé por Cesc Fàbregas
38 mill :roll:

Arsenal trazi 45,8 mill :mrgreen:
Realno i vrijedi toliko . Nego citam da bi Brazil mogao pozvati Thiaga :|
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 05 avg 2011, 11:46

chivas nam je fino nadodavao, valja nam opet gol razliku popravljati na frankovcima
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 05 avg 2011, 12:10

juznjak> je napisao/la: Realno i vrijedi toliko . Nego citam da bi Brazil mogao pozvati Thiaga :|
Ja sam citao da nece nista biti od toga, cak i njegov otac koji je osvojio i SP sa Brazilom kaze da po njega ne bi bilo dobro da promjeni reprezetnaciju sada. Dok njegov mladji brat je lud za Brazilom i on ce sigurno igrati za Brazil. Bit ce zanimljivo gledati dva brata u vezi Barce a na SP-u jedan igra za Spaniju drugi za Brazil :D
Mes Que Un Club

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 05 avg 2011, 12:15

CETIRI SEZONE MILITA U BARCELONI
[youtube][/youtube]

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 05 avg 2011, 12:33

THE BEST OF ORIOL ROMEO
[youtube][/youtube]

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 05 avg 2011, 13:07

kako mi je drago sto je milito otisao :mrgreen:
ser del barça es el millor que hi ha !

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 05 avg 2011, 13:12

Kako se i najavljivalo, španjolski selektor Vicente del Bosque uvrstio je mladog Thiaga Alcantaru na spisak za prijateljski meč protiv Italije naredne sedmice.
Ukoliko Thiago u ovom meču zabilježi nastup za Furiju, a sve su prilike da hoće, značit će da je Španija njegova reprezentacija i da neće igrati za selekciju Brazila. :D :D

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 avg 2011, 15:29

juznjak> je napisao/la: Realno i vrijedi toliko . Nego citam da bi Brazil mogao pozvati Thiaga :|
http://www.****.com/news/read/94 ... -za-Furiju :roll:
Romariooo je napisao/la:chivas nam je fino nadodavao, valja nam opet gol razliku popravljati na frankovcima
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Nova zgrada La Masije
slika

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 05 avg 2011, 16:47

Romariooo je napisao/la:chivas nam je fino nadodavao, valja nam opet gol razliku popravljati na frankovcima
Izgleda da će tako i biti, nema nam druge :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 05 avg 2011, 16:50

slika

Dva najcjenjenija trofeja jedan u rukama igraca Barce drugi u rukama igraca Mavsa (Dallas). Susret dva najbolja kluba u dva najpopularnija sporta na svijetu :D
Mes Que Un Club

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 05 avg 2011, 16:54

amertiger je napisao/la:slika

Dva najcjenjenija trofeja jedan u rukama igraca Barce drugi u rukama igraca Mavsa (Dallas). Susret dva najbolja kluba u dva najpopularnija sporta na svijetu :D
Trenutno dva najuspješnija kolektiva na svijetu :)
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 avg 2011, 18:15

Zar mi frankovci nismo najbolji, mi kraljevi ovo-ono, Zidan zabio go, ovo/ono, svih vremena ovo/ono, vidjeces ove sezone ovo/ono :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 05 avg 2011, 18:28

bparena je napisao/la:Zar mi frankovci nismo najbolji, mi kraljevi ovo-ono, Zidan zabio go, ovo/ono, svih vremena ovo/ono, vidjeces ove sezone ovo/ono :mrgreen:
Ma pusti rome, prisvajaju Zidana ko da je rođen u Madridu, ko da je prošalo sve selekcije Reala do prvog tima...a prava istina koja nije za mitomane poput madridskih roma jeste : covjek došao u 29 godini za 75 miliona eura pri kraju svoje karijere iz Juventusa (gdje je imao svoj igracki zenit) da uzme cifru i usput šta osvoji...isto to važi i za Figa, zaklinju se u Judu (bajraktar Portillo najviše) a covjek pred kraj karijer došao za 60 miliona i to u 29 godini života (time je sve jasno gdje je svoje najbolje godine dao ;) ) ....60 miliona eura su morali platiti na racun Barcelone za tu njegovu "novu ljubav"...tako isto i za Carlosa, Ronalda,Owena, Casana, pola Holandije itd itd

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 05 avg 2011, 18:34

Mandrak je napisao/la:
bparena je napisao/la:Zar mi frankovci nismo najbolji, mi kraljevi ovo-ono, Zidan zabio go, ovo/ono, svih vremena ovo/ono, vidjeces ove sezone ovo/ono :mrgreen:
Ma pusti rome, prisvajaju Zidana ko da je rođen u Madridu, ko da je prošalo sve selekcije Reala do prvog tima...a prava istina koja nije za mitomane poput madridskih roma jeste : covjek došao u 29 godini za 75 miliona eura pri kraju svoje karijere iz Juventusa (gdje je imao svoj igracki zenit) da uzme cifru i usput šta osvoji...isto to važi i za Figa, zaklinju se u Judu (bajraktar Portillo najviše) a covjek pred kraj karijer došao za 60 miliona i to u 29 godini života (time je sve jasno gdje je svoje najbolje godine dao ;) ) ....60 miliona eura su morali platiti na racun Barcelone za tu njegovu "novu ljubav"...tako isto i za Carlosa, Ronalda,Owena, Casana, pola Holandije itd itd
A u najboljim godinama, kada je igrao, naosvajao se trofeja, jer znamo gdje je igrao. :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 05 avg 2011, 18:35

Edin TM87 je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:
A u najboljim godinama, kada je igrao, naosvajao se trofeja, jer znamo gdje je igrao. :lol:
Pa bolan ne bio što se brukaš kad ne znaš....više je osvojio trofeja u Barci nego u Realu (a isto je vremenski igrao - po 5 godina u oba tima ;) ) ....de se malo informiši ,prije nego što se pocneš opet ovako javno brukati sa ovakvim izjavama ;) - prijateljski savjet

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.