Ma naravno da su zatucani
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Apsolutno se slažem da mogu protumačit kako hoće, samo u ovakvom slučaju ne možeš doć i reć da si oštećen. Sigurno da više boli kad je lopta već u mreži, al offside je offside.fks74 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:37Poništen gol Sarajeva u BL je pokazao da oni mogu tumačiti pravila kako hoće. Rekli su da je čisto poništen gol iako je Borac došao do posjeda i pogriješili.Wagner96 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:32KimJongEsmer je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:30
Ma ja ba lupa ko Martin po diviziji. Po tome znači sudija se može pozvati na neki faul ili opsajd od bilo kad i poništiti regularan gol
Da, točno tako, sve dok posjed nije promjenjen, tj. drugi tim nije preuzeo kontrolu, pa tko kako protumači. Vidjeli bi koliko bi vam jasnije pravilo bilo da je vama u korist.
-
- Kontakt:
Odavno al znas ti nas hebo ti naszamirLaganini je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:35treba istupiti iz lige i igrati samo ligu federacije
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ovdje je bilo bitno ubiti momentum Zeljeznicaru pod svaku cijenu nakon onakve pobjede, to su bile upute iz saveza
Don't believe the hype.
Eh sad u kupu opcine Novo Sarajevo Lagumdzija nek ocisti kartone pred derbi
Hoće li štrumfovi sada reći, da pitari samo bez veze kmeče.
-
- Kontakt:
Šta se tu raspravljate s pitarima, **** vas oni. Čast izuzetcima
Mi bar ne skidamo gaće Borcu na sred Grbavice ko oni na Koševu, pa od silne glume i manipulacije napuštaju lafo teren u 94oj minuti 2 min prije kraja, pa im i tu savez oprosti jer je to sve igranka sa njihove strane i koalicije.
Mi bar ne skidamo gaće Borcu na sred Grbavice ko oni na Koševu, pa od silne glume i manipulacije napuštaju lafo teren u 94oj minuti 2 min prije kraja, pa im i tu savez oprosti jer je to sve igranka sa njihove strane i koalicije.
Evo ja ću te citirati da ne bi sebi oduzeo život jer te niko ne ferma ni 2%.12345678922 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:44Šta se tu raspravljate s pitarima, **** vas oni. Čast izuzetcima

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Nevjerovatan nivo neinteligencije, zato nam i jeste ovako i bit ce sve dok im dopustamo. Samo se vi sprdajte na racun jednih drugih, a mrzitelji drzave neka uzimaju trofeje.
@MikiPirs gledaa li jos tekmu ili se valjas od smijeha kao i ja na ove odluke?
-
- Kontakt:
Gledaj ga kako pada ko pokošen.
- MokraKifla
- Kontakt:
Milimetri odlucuju
Ma ne moras ni fledati VAR i da jes i da nije ofsajd je kralju hahahha
- Hrammm1921
- Kontakt:
Hahahahahahaha Boz me sacuvaj , na kraju ce jos 3min produzit
Sto ga ne bi ponistili ako je ofsajd, a jeste.
-
- Kontakt:
Pa neće sigurno presudit knap u Željinu korist kad mu je nalog 1 ovdje.
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, bordobijeli, Combattente87, Cwirek, Grk1234, Hrammm1921, jurisicduska, ledesma, MikiPirs, Morpheus, mosarajvosa83, Napapijri, r3m1, ronaldo99, tuitamo, Uvijeknapravojstrani, VolimBiH96, Wagner96, WeekendOffender, Zeko87 i 122 gosta.