Hahah aBd
Premijer liga BiH - aktuelno
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Nema to veze ako je Zeljo imao posjedHrammm1921 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 15:58
Ovaj ofsajd sto je svirao nije uticao direkt na gol? Lopta je 2-3 puta izlazila sa njihovog sesnesterca ? Kakvo je pravilo? Ne kontam
Vama je svirao 3-4 faula samo se bacite cim se stisne igrač. Samo se spusti. Sesar i Lagumdzija oba žuta bezze
Ne mogu oni ponistiti, koliko mi mozemo zabiti.
Samo nastaviti ovako kao u prvom, duplo smo bolji protivnik.
TI GAZI SVE DO TITULE!
Samo nastaviti ovako kao u prvom, duplo smo bolji protivnik.
TI GAZI SVE DO TITULE!
Tako, velikim slovima napisi.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Mirvah ti je vicin jaran glupsone glupi, yebu vas u duetu al ti to jos ne kontasplisek je napisao/la: ↑21 sep 2025, 15:55halo srbine polako, niste se bunili kad vam se zvijezda sklonila da ostanete u ligi, sta vam se smeta sad nepravilnost neka? Tisina vicin keruManijakdokraja9 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 15:52Seljacicu, 40 sekundi prije gola, 2 nove akcije bile poslije toga totalno, cak je lopta kod igraca sirokog bila u jednom momentu + zamrznuli trenutak kad je lopta vec napustila nogu igraca sirokog, seljacicu
Ovdje se moze pobjediti samo nekim sutem sa 20 i vise metara. Mada i tad mogu izmisliti neki faul na pocetku akcije.
Sve golove iz ovih rubnih situacija tipa potencijalni ofsajd ce stoka odmah ponistiti.
Sve golove iz ovih rubnih situacija tipa potencijalni ofsajd ce stoka odmah ponistiti.
-
- Kontakt:
Sve isto čeka i Sarajevo i Velež.
A i treba, sve "naše" klubove da guze gdje stignu, majmuni umjesto da se ujedine (Željo, Sarajevo, Velež) kao klubovi sa najvećom armijom navijača i sasijeku ovo do korijena oni se jedni drugima naslađuju.
Tu bi čak dodao i Čelik koji ima navijača ko pola Vicine lige.
A i treba, sve "naše" klubove da guze gdje stignu, majmuni umjesto da se ujedine (Željo, Sarajevo, Velež) kao klubovi sa najvećom armijom navijača i sasijeku ovo do korijena oni se jedni drugima naslađuju.
-
- Kontakt:
Nama sude ovako 4 godine,onda im ovo nije palilo pa su poceli ofsajde,penale,evo sad svaku tekmu odma na startu zuti Jatti i penal se izmisli,kao sto sam prije rekao bili oni ili mi nema smisla igrat.
Nisu vas ebavali sa sudjenjem jer ste u dnu tabele godinama, sad cete da vidite kako vas sasjeku u par kola da izgubite prikljucak. Pozdrav za sve moje dobre kone koje govore da sudjenje u bhpl nije toliko lose vec da mi pitari kmecimo. Usput, ebem sve sto imaju i nemaju u zivotu balijama u savezu, pogotovo colpi
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
-
- Kontakt:
Ma ja to ne podrzavam i ja nekad poludim, ali vama nikad nisam na porodice udarao, ili sl….kolezeljovac je napisao/la: ↑21 sep 2025, 15:57Molim moje Željovce da se suzdrže, nemojte psovati normalnim konama
Znam da ste ljuti opravdano, jbg valjda vam je jasno da je politika u fudbalu odavno prste umijesala, mafija ti vodi savez, sve po naciji itd…
Zaboravit mozemo titule i mi i vi jos dugo godina.
Jednostavno ti ne daju idu svjesno da te uniste, mozemo jedino im **** mater, uraditi kao rodjeni onom majmunu auto zapaili, ali nebih ja to nego mu ruke slomis i to je to.
Svako kolo, godina ce ovako biti.
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 21 sep 2025, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Opusteno
Idemmo ih u drugom pobjediti
Idemmo ih u drugom pobjediti
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Asu sta ste odigrali? Cekate nazad i to je to. Široki je imao 4-5 šansi. Realni mlohava utakmica
Budala ko ovaj termin stavi
Bio je offside
Al prošle godine, pa prenijeli na ovu utakmicu.
Al prošle godine, pa prenijeli na ovu utakmicu.
Vi pitari kmečite i to nema veze sa suđenjem.
Kmeči vam i vlasnik svako malo, ali samo na engleskom pa možda ne razumijete da je u pitanju kmečanje.
Kmeči vam i vlasnik svako malo, ali samo na engleskom pa možda ne razumijete da je u pitanju kmečanje.
Zadnja izmjena: elSaik, dana/u 21 sep 2025, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ma sad u inat izaci jos jace u napad. Samo pametno, ovo ce izvuci nesto iz prvog poluvremena da nam ponisti gol
Zar vi ne molite drugog mirvaha da vam sadake ponudi malo? Tisina tamo, prodali ste dusuManijakdokraja9 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:00Mirvah ti je vicin jaran glupsone glupi, yebu vas u duetu al ti to jos ne kontasplisek je napisao/la: ↑21 sep 2025, 15:55halo srbine polako, niste se bunili kad vam se zvijezda sklonila da ostanete u ligi, sta vam se smeta sad nepravilnost neka? Tisina vicin keruManijakdokraja9 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 15:52
Seljacicu, 40 sekundi prije gola, 2 nove akcije bile poslije toga totalno, cak je lopta kod igraca sirokog bila u jednom momentu + zamrznuli trenutak kad je lopta vec napustila nogu igraca sirokog, seljacicu
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Ovo nije normalno.
Gledamo utakmicu u kući i radujemo se čistom golu.
Međutim, svi se slažemo da sačekamo jer sudija će izmislliti nešto zajedno s VAR--om.
Divim se igračima kako ostanu pribrani i suzdrže se u ovakvim situacijama.
Da je ovo bilo na kontra strani, VAR se ne bi ni uključio.
Ubi nepravda.
Gledamo utakmicu u kući i radujemo se čistom golu.
Međutim, svi se slažemo da sačekamo jer sudija će izmislliti nešto zajedno s VAR--om.
Divim se igračima kako ostanu pribrani i suzdrže se u ovakvim situacijama.
Da je ovo bilo na kontra strani, VAR se ne bi ni uključio.
Ubi nepravda.
Skracenice naziva se pisu velikim slovo, neka osnovna pravila pravopisa se moraju znati i voditi racuna o njima jer jezik je osnova svakog naroda i njegovog postojanja

Zadnja izmjena: MikiPirs, dana/u 21 sep 2025, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Linija koju su povukli uopste nije trenutak u kojem je Jaganjac dodao loptu, Bože sačuvaj
Mi ovo gledamo već treću sezonu, a sa vama su tek počeli. Neće vam više biti toliko zabavno i smiješno kad sudije masakriraju Sarajevo.gegenpress je napisao/la: ↑21 sep 2025, 16:01Sve isto čeka i Sarajevo i Velež.