FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Strumph_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Strumph_tm87 » 04 maj 2010, 19:25

Sjecam se ove utakmice, 0:3 nas uzeli ko s poslom :lol:
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 04 maj 2010, 19:26

Ijoooj kad nas kamencici dernuse 3:0, sjecam se dobro da sam na sjeveru tu utakmicu bio.

Lose uspomene definitivno
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 04 maj 2010, 19:36

drop je napisao/la:
muXmania je napisao/la:Bekrić daleko najbolji igrač PL
Bio je i Štilić nekad, pa ni jednog ni drugog ne gledamo u dresu reprezentacije što je tragikomicno.
Bekric je poseban igrac.! On ce igrati za repku 100%.
Zadnja izmjena: EdinTM87, dana/u 04 maj 2010, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 04 maj 2010, 19:36

2. Odlučeno je da ljetni prelazni rok počne 14. 06. 2010., a završava 30. 07. 2010.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 04 maj 2010, 20:02

sta je ovo citam na teletextu bekric za milijon maraka skoro pa isgurno u spartaku moskva imamo par igrača na probi arsenijević iz slavije pelak i hasanović bivši junior :D volio bi da osmanagić dodje ;) iz veleža

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 04 maj 2010, 20:30

sa arsenijevicom sve pregovoi u zavrsnoj fazi. pelak takodje i eldar. oni bi trebali potppisat na ljeto. :)

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 04 maj 2010, 20:30

Manijak sa sjevera je napisao/la:Hoceli se na stranici praviti ono 360 stepeni Grbavica?
kad se zavrsi sezona sad imamo previse posla dupla kruna fazoni :D
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 04 maj 2010, 20:31

tm_ludak je napisao/la:sta je ovo citam na teletextu bekric za milijon maraka skoro pa isgurno u spartaku moskva imamo par igrača na probi arsenijević iz slavije pelak i hasanović bivši junior :D volio bi da osmanagić dodje ;) iz veleža
ehh sad bi se bilo dobro natezati sa spartakom i uzeti mozda i mnogo vise od miliona..jer kako igra bekric zaista vrijedi mnogo vise.covjek je ove sezone neprocjenjiv za zelju i volio bi ako bas mora otici da to bude za 2-3 miliona eura..onako cisto da se da doznanja ostalim klubovima da ne racunaju vise na to da iz zelje kupuju igrace za neku sicu..i da dolaze sa mnogo konkretnijim ponudama..ako bi bekric zaigrao za repku u narednoj utakmici mislim da imamo dobre sanse uzeti i puno vise love..
-PAJA Fan Club!!

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 04 maj 2010, 20:32

Sta je sa onim "makedoncem" , hoce li ono zaigrati u skorije vrijeme ?
× Plava krv ispod koze ×

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 04 maj 2010, 20:42

tm_ludak je napisao/la:sta je ovo citam na teletextu bekric za milijon maraka skoro pa isgurno u spartaku moskva imamo par igrača na probi arsenijević iz slavije pelak i hasanović bivši junior :D volio bi da osmanagić dodje ;) iz veleža
http://hayat.ba/vijesti/sport/21251-qsp ... io-bekria-

bilo bi mi zao da ne igra evropu sa nama, ali jbga ako su ovakve ponude... :D

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 04 maj 2010, 20:44

Pozvat ću Željinog kapitena Šehića.- Kaze Susic

San.ba
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 04 maj 2010, 20:49

Koji je igrač najskuplje prodan poslije rata i kojeg smo igrača najviše platili da dođe u naše redove? :D Insalah biće Bekrija za 2-3 miliona prodan,ali bi valjalo poslije Europe :)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 maj 2010, 20:52

Kako vam je Arsenijevic na probi kada mu je noga skroz otisla jedva i da hoda,tako sam cuo.A kada bi vam on dosao imali bi strasnog desnog beka koga je samo ova povreda sprecila da ne potpise za Spartak Nalchik.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 04 maj 2010, 20:53

...samo nam nedostaje jedan igrac... DIALIBA DIALIBA DIALIBA.... i niko vise

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 04 maj 2010, 20:55

Samir Bekrić pokazao je da je definitivno najbolji igrač "Željezničara" i Premijer lige ove sezone. Sjajni 25-godišnji vezist dominirao je prvenstvom, na njegovim krilima Plavi su pobjeđivali i kod kuće i na strani i sada je došlo vrijeme za rastanak. Iako ne želi govoriti o svom odlasku, saznali smo da je Bekrić na izlaznim vratima Grbavice. Čeka se posljednje kolo pa da i zvanično razduži opremu i pozdravi se sa saigračima, donese tortu i piće i mahne navijačima posljednji put.

Nekoliko klubova želi ''Tucea s Grbavice''. Izdvajaju se ekipe iz Bundeslige, njih nekoliko. Grčki AEK već godinu dana ga prati. Duško Bajević je prezadovoljan izvedbama playmakera Plavih i vrlo rado bi ga vidio u Atini. Navodno, AEK mijenja vlasnika, ulazi svjež kapital u klub i ''Princ s Neretve'' želi formirati ekipu koja će se naredne sezone boriti za titulu prvaka Grčke.

Ipak, posljednja informacija je da ruski gigant "Spartak" iz Moskve nudi najbolje uvjete i "Željezničaru", ali i igraču.

Navodno će "Željezničar" na ime obeštećenja za igrača kojem ugovor ističe u decembru 2010. godine, inkasirati između 400 i 600.000 eura. Time bi Bekrić postao fudbaler na kojem bi "Željo" zaradio najviše novca u posljednjih dvadesetak godina. I Samir bi, također, ostvario dobru zaradu. "Spartak" je veliki klub, bivši ruski šampion i učesnik Lige prvaka. Zainteresovani su za Bekrića. Gledali su ga na nekoliko posljednjih utakmica i žele ga što prije.

S obzirom na to kako igra ovog proljeća, bilo bi čudo da ga Safet Sušić ne pozove u Reprezentaciju za dvije prijateljske utakmice protiv Švedske i Njemačke. Bekrić je polivalentan igrač, znalac i trkač, pa može Sušiću koristiti na pozicijama zadnjeg veznog, gdje je Pape ''najtanji'' jer nema Bajramovića, dok su Rahimić i Muratović u godinama.

steta sto ima ovako kratak ugovor..i mislio sam da je njegova vrijednost milion eura a ne maraka..ovo je tanko totalno za jednog ovakvog igraca..
-PAJA Fan Club!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 04 maj 2010, 20:57

lijevi bocni nam pod hitno treba...radovanovicu svaka cast ako izdrzi do kraja prvenstva, bez povrede ili kartona
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 maj 2010, 21:11

Ja se samo nadam da Osim nece otici opet kao i prosli put ...Niko nevodi Zelju bolje od njega,to se pokazalo u zadnjih par godina,volio bi da ostane par godina i napravi extra tim koji ce moci uci u euroligu ili cak ligu prvaka..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 04 maj 2010, 21:23

koliko smo trenera smijenili ove godine u PL, Ibrakovic, Musemic, onaj iz laktasa :mrgreen: :mrgreen: po meni pojacanja pod moranje 2 beka cast simetu ja njega volim al nije to to radovanovic je nako prosjek moze za nase lige al nije neki extra ko culum npr. Mene je strah da zamislim kakav bi tim imali da se dialiba vrati sta bi tek onda radili kad je u onakvom timu razvaljivao kod amara bi letio
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 04 maj 2010, 21:31

nermin_TM je napisao/la:koliko smo trenera smijenili ove godine u PL, Ibrakovic, Musemic, onaj iz laktasa :mrgreen: :mrgreen: po meni pojacanja pod moranje 2 beka cast simetu ja njega volim al nije to to radovanovic je nako prosjek moze za nase lige al nije neki extra ko culum npr. Mene je strah da zamislim kakav bi tim imali da se dialiba vrati sta bi tek onda radili kad je u onakvom timu razvaljivao kod amara bi letio
Šta ste se Bubija dovezali pomislit ću da će ga uprava dovesti nazad... :mrgreen:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 04 maj 2010, 21:36

Colic iz Veleza vam je najbolja solucija za beka :D :D . Samo , u Mostaru mu nitko u kraj ne moze stati sto se tice pica . Doveditre njega i nedajte mu blizu kaficaaa i kafana ... Sigurno jedan od najboljih igraca PL, mogu tek misliti kakav bi bio da zivi sportski.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 39 gostiju.