Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
nema goreg osjecaja nego tako kad ti radnica pogrijesi i ti se vratis da ispravis a ono bude ustvari kako je otkucalaOtelo je napisao/la:A mene levaata.ZNao sam sta ce biti svega miii.
Zena otkuca na Evian 1 i ja se vratim i rece joj da popraviii,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Senci konju jedan,konjuuuuuuuu
Ja stojim i drzim ruku na vratima i mislim dal da se vratim da otkuca il da se nadam cudu i ja budala izabarem ono logicnijeElLoco7 je napisao/la:nema goreg osjecaja nego tako kad ti radnica pogrijesi i ti se vratis da ispravis a ono bude ustvari kako je otkucalaOtelo je napisao/la:A mene levaata.ZNao sam sta ce biti svega miii.
Zena otkuca na Evian 1 i ja se vratim i rece joj da popraviii,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Meni se to isto desilo, meč Armenija - Malta, ja odigram keca i ona mi otkuca i uzmem listić vidim kvota na jednom paru 15, ja joj dam da ispravi i naravno desilo se čudo, Malta dobila 0:1ElLoco7 je napisao/la:nema goreg osjecaja nego tako kad ti radnica pogrijesi i ti se vratis da ispravis a ono bude ustvari kako je otkucalaOtelo je napisao/la:A mene levaata.ZNao sam sta ce biti svega miii.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.