Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
@Gefufna, jok, kad imam vremena, gledam Juventus, kao i Romu zbog Edina. Naročito kad imam Juve na listiću kao večeras. 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Nadam se da imas 1:0 tacan rezultat.HankMoody je napisao/la:@Gefufna, jok, kad imam vremena, gledam Juventus, kao i Romu zbog Edina. Naročito kad imam Juve na listiću kao večeras.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Keca.Gefufna je napisao/la:Nadam se da imas 1:0 tacan rezultat.HankMoody je napisao/la:@Gefufna, jok, kad imam vremena, gledam Juventus, kao i Romu zbog Edina. Naročito kad imam Juve na listiću kao večeras.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
No Mire no party 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mah, lahko je ovom doktoru asitirati. Sve je ondje Gonzalo odradio. Asamoah i Mandzo definitivno najgori u drugom, ovaj prvi je davno trebao na klupu.
Ako cemo realno, minimalno je zasluzan za ovaj gol. Gonzalo je sve maestralno uradio.Raonffa je napisao/la:No Mire no party

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Imitiram Gefufnukobe24 je napisao/la:Ako cemo realno, minimalno je zasluzan za ovaj gol. Gonzalo je sve maestralno uradio.Raonffa je napisao/la:No Mire no party

Zabiće na ovo obično dodavanje, a na neku loptu koju dobije na tacni će katastrofalno odreagovati...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Higuain maksimalno iskoristi svaku polusansu, rijetko kad promasi zicer. Zicere promasi samo kad mu Pjanke asistira. 

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
My man (with Denzel voice).Pivopija je napisao/la:Higuain maksimalno iskoristi svaku polusansu, rijetko kad promasi zicer, zicere promasi samo kad mu Pjanke asistira.

Gefufna je napisao/la:My man (with Denzel voice).Pivopija je napisao/la:Higuain maksimalno iskoristi svaku polusansu, rijetko kad promasi zicer, zicere promasi samo kad mu Pjanke asistira.![]()
u ovom glasu jel

Nista bez babana. Mozete vi znate vec cemu svirati.
Jedina zamjerka Miretu, kud bas ovome da pravi asistenciju.
Jedina zamjerka Miretu, kud bas ovome da pravi asistenciju.

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Pa toPivopija je napisao/la:Higuain maksimalno iskoristi svaku polusansu, rijetko kad promasi zicer. Zicere promasi samo kad mu Pjanke asistira.

Asistencija.Gefufna na infuziji. 

- Goalgetter
- Kontakt:
Hm.HankMoody je napisao/la:opet

Spaho komentator, možda je vrijeme da bude "Gol jeeeeeeeeeeeeeeee"HankMoody je napisao/la:Idemo Mire, opet izdominiraj!

Predasistencija glavomza Silvu.