Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Eld0rado
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Eld0rado » 30 maj 2017, 15:39

Ode Zverev kuci :D
Mislim da ce i Thiem tako zavrsiti pa i ako dođe do Novaka ipak ce iskustvo Noleta prevagnuti.

Pa da se gleda polufinale Nadala i Novaka :D

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 30 maj 2017, 15:43

Effenberg je napisao/la:Strasni Sasha Zverev! [emoji144]

Koliko bi placeno Noletu da mu otanka ono finale samo me to zanima?! :hmmmmm:

Chung je pokazao zelenom drkarosu jos u Barsi ko je pravi talent bar sto se sljake tice.

Al haj on je mlad jos pa mu ne zamjerim, pogledajte Nishikorija kako se pati sa tukcem Kokkinakisom koji se bavi rekreativno tenisom i koji vise guzi nego sto trenira.

Kirdzi svaka cast ljudi vicu budala ovo ono, zapravo pojma nemaju, ono je igracina i po za sve ove sabane!
@Effe ti samo znas poslije meca da je neki nastiman,kako se nikad ne javis prije i kazes bice nastiman da se svi oparimo na kladi ???

Da li si gledao mec Novak-Zverev, da li si gledao me Verdasco-Zverev predpostavljam da nisi...ali je nastimano... :lol:

Daj nesto napisi,pogledaj neki,obrazlozi nam mec a nemoj za svaki pisati nastimano... :facepalm:

A sjecam se da si za Sasu govorio talenat veliki bice veliki igrac a sad... :roll:

Bravo za Fernanda... (spancima je sljaka u krvi-pomjesana) :clap:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 30 maj 2017, 16:02

@ Rafa mislim da sam ti bar 300 puta rekao da mi se nemas sta obracati. I nemoj mi tako ti dragog Boga trpati rijeci u usta. Ja nikad nisam to za Zvereva rekao, ko god me zna ovdje rece ti da sam ja jedan od onih koji ga je uvijek diskreditirao i nije nasjedao na taj hajp oko njega.

Tako malo manje lupetanja molicu lijepo, ali solidan pokusaj da me istrolas, slijedeci put se malo vise potrudi i bice bolje! [emoji106]
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 30 maj 2017, 16:15

Nećemo o namještaljkama, plačanjima i ostalim, držimo se teniskih stvari.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 30 maj 2017, 16:32

Effenberg je napisao/la:@ Rafa mislim da sam ti bar 300 puta rekao da mi se nemas sta obracati. I nemoj mi tako ti dragog Boga trpati rijeci u usta. Ja nikad nisam to za Zvereva rekao, ko god me zna ovdje rece ti da sam ja jedan od onih koji ga je uvijek diskreditirao i nije nasjedao na taj hajp oko njega.

Tako malo manje lupetanja molicu lijepo, ali solidan pokusaj da me istrolas, slijedeci put se malo vise potrudi i bice bolje! [emoji106]
Hoces reci da svi oni koji su na forumu znaju da mijenjas misljenje iz dana u dan da je po tebi svaki mec nastiman,da koji god igrac osvoji ti se radujes itd...Rekao si ti to se dobro sjecam a ti mozes poricati koliko god hoce...Govorio si i za Bedrycha da je bot pa ga sad dizes u zvijezde isto tako i za Stana msm tvoja je prica ljudima poznata jako dobro vide da slabo ti ovo znas al covjek uci dok je ziv...

I ne vidim gdje vidis da te trolam iznosim stvari bas onakve kakve jesu... :salut:

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 30 maj 2017, 16:48

Brown - Monfils ludnica na pocetku :urnebes: :urnebes: :urnebes:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 30 maj 2017, 17:31

:mrgreen: :thumbup: ne popuštaju

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 30 maj 2017, 17:41

20 gemova za sat vremena, Brown - Monfils :lol: :lol:

Uživanje gledati dvojicu šoumena :tokralju:
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 30 maj 2017, 18:15

Eh jos samo da Tomas brat ceski pomete ovog pokusaja od tenisera Struffa i papa sve Svabe! :wave:

Nista protiv njih, vec ne mozes na ES ovom nista osim njih gledati. Ljudi ne prenose Noleta, Endija, Wawriju radi ovih njihovim smaraca. Fakat mi je svanulo.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 30 maj 2017, 19:07

Ma Zverev ima talenat i sve, sigurno ce biti multi-slam igrac...ali nije ipak toliko konstantan niti ce biti da bi npr osvojio preko 10 GS, nema sanse, mozda bude igrac tipa Wawrinka ili malo bolji jos tipa Murray, samo sto ce on te slamove ranije malo uzeti. Jednostavno ne vidim ga da dominira godinama, bit ce uvijek tu i uzeti sigurno neki slam, ali to je to.
27.10.2020

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 30 maj 2017, 19:50

Nekakav Olivo maslinas fura Tsongu! :urnebes: :urnebes:

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 30 maj 2017, 21:31

Sjajan je Olivo danas,fantstičan, podsjetio je na dane kada su prašinari na RGu nešto značili.

SantiCazorla08
Kontakt:

Post Postao/la SantiCazorla08 » 30 maj 2017, 21:37

Olivo igro u kvalama liona protiv tome brkica dobio u tri seta.uglavnom igra celendzere klasicni šljaker.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 30 maj 2017, 21:55

Ovaj Tsonga je bog mreze. Sav nekakav nezgrapan djeluje al kakav osjecaj ima to je cudo jedno. Manko kroz cijelu karijeru mu je koristenje brejk lopti. Sreca pa na 0:40 dodje pa da je uspio tek trecu iskoristiti. Da je koristio 2% brejk lopti vise imao bi bar 2-3 slema. Stvarno mnogo ga cijenim kao tenisera.
Sutra nastavlja mora servirati da ostane u mecu.
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 30 maj 2017, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 30 maj 2017, 21:56

i onda neko pita šta fali RGu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

prezadovoljna publika na tribinama :lol: :lol: :lol:

Effenberg
Kontakt:

Re: RE: Re: Grand Slam

Post Postao/la Effenberg » 30 maj 2017, 22:00

shminka je napisao/la:i onda neko pita šta fali RGu [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]

prezadovoljna publika na tribinama [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Ma ljudi vide jedan mec sto im se ne svidja i odmah donose globalan zakljucak. Ima meceva dobrih jasta, Berdih je danas onaj 3.i i 4. set bio jako uzbudljiv, vidis da svi se bore maximalno jer je slam, svi su motivisani osim Tomica i Damira kojih boli kita jer su dosli na ekskurziju. :D

Samo nije mi jasno kako smiju na neparnom broju gemova prekinuti mec ovaj Tsonge i Olive?!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 30 maj 2017, 22:02

Daj yebeni GS u nekom drugom gradu gdje se može i po mraku igrati. Ovo je više sramota da se dobri mečevi prekidaju zbog toga. :puke: :puke:

shminka
Kontakt:

Re: RE: Re: Grand Slam

Post Postao/la shminka » 30 maj 2017, 22:09

Effenberg je napisao/la:Samo nije mi jasno kako smiju na neparnom broju gemova prekinuti mec ovaj Tsonge i Olive?!
što ne bi smjeli, smiju prekinuti u pola gema ako uslovi ne dozvoljavaju normalnu igru.

Effenberg
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Grand Slam

Post Postao/la Effenberg » 30 maj 2017, 22:21

shminka je napisao/la:
Effenberg je napisao/la:Samo nije mi jasno kako smiju na neparnom broju gemova prekinuti mec ovaj Tsonge i Olive?!
što ne bi smjeli, smiju prekinuti u pola gema ako uslovi ne dozvoljavaju normalnu igru.
Boris Becker na svapskom ES se ibreti kako su to smjeli! Pitaj njega eto kako ne mogu. [emoji38]

Neko pravilo postoji sigurno a znas da su ove svabe skrutinirani i da dobro prate to, tako da vjerujem mu. Shvatam opet da jeste mrak padao ali zasto ne prekida kod 5:3? Mora se cekati za nekoga haman da Tsonga vrati brejk? :hmmmmm:

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 30 maj 2017, 22:26

Ne prekineš na 5-3 jer postoji vjerovatnoca da ovaj zavrsi meč u narednih minut i po i tako rijesi muka i gledaoce i organizatore i sviju.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.