RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

apple
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la apple » 19 jun 2013, 23:11

Znaci Bebanicu bolje uslove daje Branitelj, a Branitelj vodi lik sto ima otpad - pa eto na kojim niskim granama je nas Velez. A i taj Bebanic je ocito bez ambicija ako mu je sve u plati, taki nam i netrebaju.
Ne znam je li taze vijest, ali Rema ne vodi vise djecu, dobio je nogu.
Sto se Letica tice, ja mislim da bi se i mi isto bahato ponasali kao i Sarajevo da imamo trenutnu velicinu kao pitari, mi to nemamo i kraj price ce biti da ce malac zavrsiti na Kosevu za nekih 20 milja. A nacuo sam da Sarajevo hoce i Hebibovica, ali da mu je Ibro obecao da ce ga voditi u Svicu do godine ako ostane jos jednu sezonu u Velezu, jer klub nema love da ga zakiti.
Pijaca sistem. :oops:
samo mostarski, samo bahato

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 19 jun 2013, 23:20

apple je napisao/la:Znaci Bebanicu bolje uslove daje Branitelj, a Branitelj vodi lik sto ima otpad - pa eto na kojim niskim granama je nas Velez. A i taj Bebanic je ocito bez ambicija ako mu je sve u plati, taki nam i netrebaju.
Sto se Letica tice, ja mislim da bi se i mi isto bahato ponasali kao i Sarajevo da imamo trenutnu velicinu kao pitari, mi to nemamo i kraj price ce biti da ce malac zavrsiti na Kosevu za nekih 20 milja. A nacuo sam da Sarajevo hoce i Hebibovica, ali da mu je Ibro obecao da ce ga voditi u Svicu do godine ako ostane jos jednu sezonu u Velezu, jer klub nema love da ga zakiti.
Pa kad klub vodi mahala to je i razumljivo.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 19 jun 2013, 23:31

apple je napisao/la:Znaci Bebanicu bolje uslove daje Branitelj, a Branitelj vodi lik sto ima otpad - pa eto na kojim niskim granama je nas Velez. A i taj Bebanic je ocito bez ambicija ako mu je sve u plati, taki nam i netrebaju.
Ovo je stvarno sramota ako Bebanic ostane u Branitelju. Branitelj tek uplovio u Prvu Ligu Federacije i ako nemozemo Bebanica privuci onda je to pravo lose.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 19 jun 2013, 23:36

MostaracVelezovac je napisao/la:
Ovo je stvarno sramota ako Bebanic ostane u Branitelju. Branitelj tek uplovio u Prvu Ligu Federacije i ako nemozemo Bebanica privuci onda je to pravo lose.
Bebanić govorio da mu se želja okušati u premijer ligi,mi mu ponudili da dođe i neće.Kao što je apple rekao možda mu je do para,ko će znati.Jusufbašić prvo pojačanje.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 20 jun 2013, 00:35

Jusufbasic bi sutra trebao potpisati. Nadam se da nece zavrsiti u Jeenyo Unitedu iz Somalije, jer su mu ponudili bolje uslove i jer mu je cilj igrat u inostranstvu

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 20 jun 2013, 00:50

Nemoj reci da si guglao somalijske premijerligase :lol:
Support Velez, It's logical! ★

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 20 jun 2013, 00:57

Treba Letiću majku je-beat za ovakvo ponašanje ako je istina, a s obzirom da se o nama radi, vjerovatno jeste!

Pa taman da je Maldini, ne treba mu dat igrat cijelu sezonu i šutnut ga na ljeto!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 20 jun 2013, 01:02

Bas ne treba, dobar momak. :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 20 jun 2013, 01:28

Mont0 je napisao/la:Bas ne treba, dobar momak. :mrgreen:

Doduše, ljepše će ga bit gledat na tribinama... Niko ne smije ovako da se šprda sa klubom !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 20 jun 2013, 01:57

Mont0 je napisao/la:Nemoj reci da si guglao somalijske premijerligase :lol:
hahah vidio na football manageru :mrgreen:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 20 jun 2013, 02:05

:lol: :lol:

Smrt nacionalizmu !!

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 20 jun 2013, 11:13

Treba za ove neposlusne dole ispod tribine kafez napraviti,i dole ih cuvat,i kad se igra tekma izvest ih da pogledaju tekmu i opet nazad u kafez :lol: :lol:

A i mi smo ovog Letica na tekmama dizali u nebesa,i vidi kako nam vrati,ufuro se da je igrac.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 jun 2013, 12:15

Ovo za Jusufbasica je odlicna vijest, kao i izjava da ce Letic biti suspendovan ukoliko ne dodje na pripreme. Sada je samo pitanje kakav ugovor Letic ima sa nama i da li cemo moci tako nesto uraditi.

Bebanic je odlucio da ostane u Branitelju i to je samo jos jedan dokaz da je Velez potpuno neatraktivan za dobre fudbalere.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 20 jun 2013, 13:25

el-fighter je napisao/la:Ovo za Jusufbasica je odlicna vijest, kao i izjava da ce Letic biti suspendovan ukoliko ne dodje na pripreme. Sada je samo pitanje kakav ugovor Letic ima sa nama i da li cemo moci tako nesto uraditi.

Bebanic je odlucio da ostane u Branitelju i to je samo jos jedan dokaz da je Velez potpuno neatraktivan za dobre fudbalere.
Ako je Bebanić dobar fudbaler i igra u Branitelju onda sa njegovom glavom nešto nije uredu.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 jun 2013, 14:26

pa šta je s Letićem? ako se ne želi vraćati, zna se šta ga čeka

evo ima Pero Ivetić slobodan, mogli bi njega kontaktirati, ako Letić ne dođe....

Bebanić ni sam ne zna šta hoće, mada je opet uprava najveći krivac za sve ovo što se dozvoljava amaterizam u klubu.

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 20 jun 2013, 15:51

Usrećit ćete se s Jusufbasicem pravo :mrgreen: :mrgreen:
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 20 jun 2013, 15:59

LG97DM je napisao/la:Usrećit ćete se s Jusufbasicem pravo :mrgreen: :mrgreen:
Momak je munja ;)
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 20 jun 2013, 16:09

Po meni, ovo do sada je los start predsezone:

1) Javljaju se u medijima da dolaze 3 igraca. Od ta 3 igraca samo jedan navodno dosao - ali evo ni sad nije potpisao papire. Moze i on jos otic.

2) Za mene je sramota da Velezu igrac kaze "Ne hvala" na ustrb kluba koji je bukvalno prije 5 sedmica presao u drugu ligu. Stvarno se mora covjek zapitat kako su stvari tako lose pa da se to desi.

3) Kratka je predsezona. Treba nam 6-7 pojacanja za 3-4 sedmice.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 20 jun 2013, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 jun 2013, 16:12

Jusufbasic je mozda jedan od najboljih napadaca u ligi.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 jun 2013, 16:20

najveće pojačanje će biti ako se održi na okupu prošlogodišnja ekipa, pojačana s 3-4 dobra igrača, koji neće biti samo prinove...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.