Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

bob
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la bob » 28 sep 2011, 00:04

ovaj mali Welbeck je drama izgleda igrac prosle godine sam ga uprati naravno zahvaljujuci fantasy a izgleda da nastavlja i ove god. dva gola veceras , iskreno nisam gledao utakmicu , kako je igra ako moze mali osvrt pored dva gola ...

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 28 sep 2011, 00:05

bob je napisao/la:ovaj mali Welbeck je drama izgleda igrac prosle godine sam ga uprati naravno zahvaljujuci fantasy a izgleda da nastavlja i ove god. dva gola veceras , iskreno nisam gledao utakmicu , kako je igra ako moze mali osvrt pored dva gola ...
Slažem se, i mene je iznenadio odličnim partijama, šteta samo što igra za pogrešan klub :D
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 28 sep 2011, 00:07

Stivi_Dzi je napisao/la:
bob je napisao/la:ovaj mali Welbeck je drama izgleda igrac prosle godine sam ga uprati naravno zahvaljujuci fantasy a izgleda da nastavlja i ove god. dva gola veceras , iskreno nisam gledao utakmicu , kako je igra ako moze mali osvrt pored dva gola ...
Slažem se, i mene je iznenadio odličnim partijama, šteta samo što igra za pogrešan klub :D

hehe a jest bas je steta kao i za jonesa :D

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 28 sep 2011, 00:10

ne znam zbog cega se ovdje stvara odmah panika poslije jednog loseg rezultata, nije ni prvi ni zadnji...mozda se previse sa podcjenjivanjem gleda prema baselu, al pretpostavite da su oni dali 120% svojih snaga u ovoj utakmici, a da je united desetkovan povredama te da uz to jos mora misliti kako igrati ligu sad, pa kup,pa liga, i tako svaka 3 dana... bitno da nije doslo do poraza i da nas u LP sada ocekuje malo laksi raspored, i da se treba okrenuti tekmama protiv kanarinaca i liverpoola kako bi ostali na vrhu tabele.. pogledajte samo kako dobro United stoji sa ovakvim sastavom pa sta ce tek biti kad budu svi na okupu.... samo strpljenja..
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 28 sep 2011, 00:47

alaj su se mnogi ovdje umazili...United je ove sezone odigrao kolko tekmi...10 mislim :?: ...pobjedio je u 7 i ima 3 nerjesena rezultata..igra na 101 frontu... od lige do nekih alkoholnih kupova...i niko ga jos nije dobio...i jos je desetkovan povredama...nemojte bit tako nezadovoljni..sta ste ocekivali...da se prekuca liga i ovih bruka kupova bez poraza i nerjesenog rezultata...mislim :roll: :roll: ....ovakve tekme su sastavni dio fudbala....bit ce ih jos....ali ce i drugi kiksati :D ...u tome je fol ;) ...samo opusteno
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 28 sep 2011, 00:51

slani grad je napisao/la:alaj su se mnogi ovdje umazili...United je ove sezone odigrao kolko tekmi...10 mislim :?: ...pobjedio je u 7 i ima 3 nerjesena rezultata..igra na 101 frontu... od lige do nekih alkoholnih kupova...i niko ga jos nije dobio...i jos je desetkovan povredama...nemojte bit tako nezadovoljni..sta ste ocekivali...da se prekuca liga i ovih bruka kupova bez poraza i nerjesenog rezultata...mislim :roll: :roll: ....ovakve tekme su sastavni dio fudbala....bit ce ih jos....ali ce i drugi kiksati :D ...u tome je fol ;) ...samo opusteno
Nije problem što se nije pobijedilo, problem je što znamo da se na mnoge igrače ne možemo osloniti, da je ova ekipa igrala PL bila bi deseta... možda... ovako nećemo nidgje dogurat, a vala i vrijeme je da se prestanu povrijeđivati igrači, svaka utakmica po jedna ili dvije povrede od mjesec dana, pa do kad više, večeras se Fabio povrijedio... ma užas!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 28 sep 2011, 01:04

Hawking je napisao/la:
slani grad je napisao/la:alaj su se mnogi ovdje umazili...United je ove sezone odigrao kolko tekmi...10 mislim :?: ...pobjedio je u 7 i ima 3 nerjesena rezultata..igra na 101 frontu... od lige do nekih alkoholnih kupova...i niko ga jos nije dobio...i jos je desetkovan povredama...nemojte bit tako nezadovoljni..sta ste ocekivali...da se prekuca liga i ovih bruka kupova bez poraza i nerjesenog rezultata...mislim :roll: :roll: ....ovakve tekme su sastavni dio fudbala....bit ce ih jos....ali ce i drugi kiksati :D ...u tome je fol ;) ...samo opusteno
Nije problem što se nije pobijedilo, problem je što znamo da se na mnoge igrače ne možemo osloniti, da je ova ekipa igrala PL bila bi deseta... možda... ovako nećemo nidgje dogurat, a vala i vrijeme je da se prestanu povrijeđivati igrači, svaka utakmica po jedna ili dvije povrede od mjesec dana, pa do kad više, večeras se Fabio povrijedio... ma užas!
sto se tice povreda..odlicno svi znamo kako gotovo sve ekipe ulaze u tekmu protiv najtrofejnijeg engleskog kluba...znaci,dzon...od prve minute..i tu se nemoze gotovo nista uradit....sto se tice igraca...mislim da se na vecinu mozes itekako oslonit ali su gotovo svi imali los dan plus sto su ovakve tekme vrlo teske za velike ekipe jer si pod imperativom pobjede i bukvalno se moraju odradit dok je protivnik nalozen 300 %.....sad se kiksalo ali naravno da nista nije izgubljeno...U nited ce odradit ovaj krug LP kao i sve drugo sto odradzuje...strpljivo i na kolektivni duh kakav ga je uvijek krasio
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 28 sep 2011, 02:05

Stivi_Dzi je napisao/la:
Ne. Prvo ide Norwich pa onda Liverpool. Ziv bio! ;)
Dobro, pokaži malo poštovanja prema najvećem Engleskom klubu svih vremena, ne poredi ga sa Norwichem kojem će te možda i zabit 4-5 komada, al upamti ovo Sa Anfielda se vraćate pognutih glava. ;)
Dakako da imam postovanja, trebao bi ti imati takodjer bar malo prema najvecem Engleskom klubu, kako ti rece. :mrgreen:

Ja samo naveo raspored, ironicno, a to za pognute glave cemo vidjeti, dugo je do tekme druze, dugo...
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 28 sep 2011, 02:20

Rooney88 je napisao/la:
Stivi_Dzi je napisao/la:
Ne. Prvo ide Norwich pa onda Liverpool. Ziv bio! ;)
Dobro, pokaži malo poštovanja prema najvećem Engleskom klubu svih vremena, ne poredi ga sa Norwichem kojem će te možda i zabit 4-5 komada, al upamti ovo Sa Anfielda se vraćate pognutih glava. ;)
Dakako da imam postovanja, trebao bi ti imati takodjer bar malo prema najvecem Engleskom klubu, kako ti rece. :mrgreen:

Ja samo naveo raspored, ironicno, a to za pognute glave cemo vidjeti, dugo je do tekme druze, dugo...
Ko se jos u modernom fudbalu boji Liverpoola? ;)
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“

C'MON CHELSEA!

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 28 sep 2011, 04:14

Reče simpatizer Fudbalskog kluba Plastika iz Londona, naše redovne mušterije, doći ćete i vi na red, samo polako ne navaljuj :lol:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 28 sep 2011, 04:57

Mene je sinoc umor potpuno razvalio, tako da sam zaspao poslije prvih 10 minuta utakmice i nista nisam vidio. :lol: Ocito podcjenjivanje i opustanje na djelu. I neka im se obilo od glavu. Jeste vi momci prejaki, ali ozbiljnosti nikad ne smije faliti. Nadam se da ce neki platiti zbog ovog rezultata, cisto onako da posluze kao primjer i da ostali znaju sta ih ceka ako se ponovi slicna travestija od utakmice. Ne brinem se ja za prolaz, cak i smatram da je ovaj rezultat dobar gledajuci iz nekih drugih uglova.

Sad cu skinuti tekmu, pa na miru pregledati sve.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 28 sep 2011, 12:20

Najebao im se Fergi majki sinoc u svlacionici sigurno. :)

el_ninho_torres
Kontakt:

Post Postao/la el_ninho_torres » 28 sep 2011, 13:26

Stivi_Dzi je napisao/la:Reče simpatizer Fudbalskog kluba Plastika iz Londona, naše redovne mušterije, doći ćete i vi na red, samo polako ne navaljuj :lol:
Vrlo si duhovit,vase redovne musterije ocemu prics nije mi jasno. :? ;)

I jos ovo neznas naci pravi odgovor pa pises tipa plasticni,musterije doci cete na red reko bi covijek da radis na stupu po ovim tvojim rijecima. :lol:
Zadnja izmjena: el_ninho_torres, dana/u 28 sep 2011, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“

C'MON CHELSEA!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 sep 2011, 13:26

Kazu, United namjestio tekmu ovo ono... Ma nije namjestio, nego nije bilo tate sistema, ministra odbrane! :)

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 28 sep 2011, 16:45

Namješteno 100% ! :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 28 sep 2011, 17:16

Ma kaka namjestaljka,....Mancho cesto zna pustat sredinu protivnicima,okruzi svoj sesnesterac i ispali se u kontru,...Jos pogotov kad vodimo na gostovanju,neke bezeze ekipe,imaju puno sansi,..Nije nam to potrebno,ali zato treba jedan razbijac i da se zna ko je playmaker,..Jedino ove sezone sto smo puno bolji bili jest u tekmi protiv Citya u kupu i Boltona u gostima,ostalo,pa cak i protiv Arsenala,da su imali bolje realizatore,moglo je biti 10:10,...Ali cinjenica je da SAF previse rotira ekipu,to je dobro dok rezultati stimaju,jer imamo odmornih igraca,i prakticno dvi ekipe,...Cak mislim da SAF gleda i tu neku ekonomicnost igre,da se puno u nekim momentima ne trosimo,..Jer upratili ste da kod nas ne postoji sredina,napad organizuje odbrana, pa ide na krila ili Runija koji se povalci nazad,..Igraci sredine poput Carricka,Ande,Cleverya,Fletcha,su sjajni,samo prebrzo idu na davanje tog ubitacnog pasa i cesto gube lopte,..Malo veze po sredini da umrtvimo protivnike,neki pritisak dalje od sesnesterca,i onda tesko da nam ko sta moze,...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 28 sep 2011, 17:22

Pošto vidim da vas je krenulo, da iskoristim još jednom priliku i da vam čestitam 20. titulu prvaka engleske kao i 4. LP ;)
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 28 sep 2011, 17:30

Protiv ovakvih ekipa ne treba razbijač, samo sredina terena koja zna dodati i držati loptu, dakle ovako:

___________________De Gea___________________

Smalling_______Vidić_________Jones________Evra

Nani________Cleverley______Anderson______Young

___________Welbeck__________Rooney__________

Ovo je totalna dominacija i sigurna pobjeda protiv lakših ekipa. A ako igramo protiv ekipa koje se brzo transformišu u napad i protiv kojih realno ne možemo imati posjed lopte preko 65%, onda igramo ovako:

___________________De Gea___________________

Smalling_______Vidić_________Jones_________Evra

___________________Fletcher__________________

____________Cleverley______Anderson___________

_____Nani____________________________Young___

_____________________Rooney_________________

Dakle, Fletcher je razbijač protivničke igre (realno to najbolje radi), playmaker je u oba slučaja Cleverley, jer on je uz Giggsa i Rooneya naš najbolji tehničar. Da, Cleverley, do juče omladinac je Tito tehnike za veliki United, koliko god to čudno zvučalo. Svu tehniku Carricka, Parka, Fletchera, Gibsona pa i Andersona Cleverley ima u malom nožnom prstu. New Scholes is born!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 28 sep 2011, 18:29

Ne moze Rooney igrat isturenog spica dok ne skine jedno 10 kila, zbog toga i ne mozemo vise da igramo 4-5-1 jbg

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 28 sep 2011, 18:35

LMAO, pa čovjek može biti primjer svima kako se trči i bori.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.