Kojeg?MortemHz je napisao/la:Ti gospodine imas moje postovanje radi jednog komentaraSlevinKelevra je napisao/la:Yebote, hoce ova sezona biti zayebana![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kojeg?MortemHz je napisao/la:Ti gospodine imas moje postovanje radi jednog komentaraSlevinKelevra je napisao/la:Yebote, hoce ova sezona biti zayebana![]()
Ma, nista to...MortemHz je napisao/la:Smijesne slike
Hasanhodzic nije sedmicu proveo u Travniku ali je zato vec naucio zanat. Samo u kost Bajri treba sirovine.firefirefirely je napisao/la:Mesna industrija Travnik
ahaaelbflorenz je napisao/la:Je li ovo BL skandiraju "ubij Turcina" Jovanu Blagojevicu ?
nece mi nikad biti jasno... kome treba da bude upucena to skandiranje kad turaka nema u bosni... al aj ti to objasni nepismenim i needukovanim navijacimaelbflorenz je napisao/la:Je li ovo BL skandiraju "ubij Turcina" Jovanu Blagojevicu ?
Možda misle na one turske gene u sebi...500 godina ipak nije malo!jovanmaksimovic je napisao/la:nece mi nikad biti jasno... kome treba da bude upucena to skandiranje kad turaka nema u bosni... al aj ti to objasni nepismenim i needukovanim navijacimaelbflorenz je napisao/la:Je li ovo BL skandiraju "ubij Turcina" Jovanu Blagojevicu ?
Cak se i rimujePeterski je napisao/la:Bolje da skandiraju "Ubij BHT i MojuTV"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.