Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Ja se ipak nadam da ce ovi nasi biti toliko nabrijani da ce sami da utrpaju koji gol, da nas ne mora Gigi vadit 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A naši su uvijek dobri dok ne povedemo, ali čim povedemo onda se useru, pa nas Gigi mora vaditi.
Kad se sjetim kako smo Bolognu ubili kući i to sa igračem manje čitavo drugo igrali i opet 1:1, normalno gol smo primili nakon naše greške. Valjda će nas sreća pogledati ovaj put.

Kad se sjetim kako smo Bolognu ubili kući i to sa igračem manje čitavo drugo igrali i opet 1:1, normalno gol smo primili nakon naše greške. Valjda će nas sreća pogledati ovaj put.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
I jedine sanse Bologne nakon korenera. Vucko je usro tu utakmicu realno. Onaj crveni mu nije trebao nikako. Ma bit ce to sve okej, jedva cekam tekmu da vidim kako ce sve da izgleda.Bianconeri1988 je napisao/la:A naši su uvijek dobri dok ne povedemo, ali čim povedemo onda se useru, pa nas Gigi mora vaditi.![]()
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja sam kritikovao Vidala nakon utakmice protiv Udinesea jer je pogriješio par puta u čistoj predaji lopte, ali u subotu se vidjelo koliko nam je falio, a u srijedu će se vidjeti koliko je taj igrač bitan za našu ekipu.
Hajd što neprestano trči, nego što po svakoj utakmici oduzme 15 lopti i napravi bezbroj sitnih i pametnih faulova i tako prekine dosta protivničkih napada.
Pepeovo prisustvo će se isto tako primjetiti i bit ćemo drugačiji tim u pozitivnom smislu naravno. Sa Pepeom u ekipi, Licht je sasvim drugačiji igrač, njih dvojica se odlično nadopunjavaju i surađuju kako u napadu tako i u odbrani.
Hajd što neprestano trči, nego što po svakoj utakmici oduzme 15 lopti i napravi bezbroj sitnih i pametnih faulova i tako prekine dosta protivničkih napada.
Pepeovo prisustvo će se isto tako primjetiti i bit ćemo drugačiji tim u pozitivnom smislu naravno. Sa Pepeom u ekipi, Licht je sasvim drugačiji igrač, njih dvojica se odlično nadopunjavaju i surađuju kako u napadu tako i u odbrani.
Ž '21!
Pepe i pored svih ''falinki'' je dosta pokretan, Lichta bi to trebalo rasteretiti.. valjda će Vučko biti pokretniji, što anam oni tamo rekoše ''da pusti duha iz boce'' ili tako nešto..
@Bianconerac dobar ti prvi dio potpisa (odmah mi naumpadne poluvrijeme sa Francima, vodimo 0:1 sve na stolovima a ta nota roka do daske...)
@Bianconerac dobar ti prvi dio potpisa (odmah mi naumpadne poluvrijeme sa Francima, vodimo 0:1 sve na stolovima a ta nota roka do daske...)

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma dobivamo...Remi u najmanju ruku..Ako niti to,onda gubimo
Druge nema,da ga 'beš
Sa jednog Juve foruma.... ja oplakao....
a lik mu govor ''najbolje igraj troznak''

Druge nema,da ga 'beš
Sa jednog Juve foruma.... ja oplakao....
a lik mu govor ''najbolje igraj troznak''

Miroslav Stoch je igrac kojeg bih volio vidjeti u Juventusu, ovaj ste go pretpostavljam vidjeli
" onclick="window.open(this.href);return false; ali ima decko bruku fantasticnih golova
" onclick="window.open(this.href);return false;
Bio je u Celziju pa je presao u Tvente pa za 5.5 mil eura otisao u Fenerbahce.
" onclick="window.open(this.href);return false; ali ima decko bruku fantasticnih golova
Bio je u Celziju pa je presao u Tvente pa za 5.5 mil eura otisao u Fenerbahce.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Rise and shine bitches!
Kako se blizi utakmica sve sam vise zabrintu za stoperski duo.
Evo prica se da Marotta prati RVP
Mozda bi mogao nesto dogovoriti, da iskesira grdne pare, a poznavajuci i nas i Arsenal, mi bi im dali sve ove dobre mlade igrace, a oni bi ih prihvatili.
Male su nam sanse, al' ne smijem ni zamislit sta bi bilo kad bi dosao.
Kako se blizi utakmica sve sam vise zabrintu za stoperski duo.

Evo prica se da Marotta prati RVP

Male su nam sanse, al' ne smijem ni zamislit sta bi bilo kad bi dosao.
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sutra će nam suditi Luca Banti, od njega očekujem neki konkretan potez.
Bonucci izjavio da sutra moramo pobjediti, uh, uh,uh. Valja s njim na terenu, teško.
Prema Tuttosportu Marotta i Paratici su već ostvarili prve kontakte sa Fiorentinom oko mogućeg prelaska Jovetića u Juventus.

Bonucci izjavio da sutra moramo pobjediti, uh, uh,uh. Valja s njim na terenu, teško.

Prema Tuttosportu Marotta i Paratici su već ostvarili prve kontakte sa Fiorentinom oko mogućeg prelaska Jovetića u Juventus.
Ž '21!
Jovetic i Roben se zasad najvise spominju kao pojacanja Juentusa.. oba igraca su extra,ali su skloni povredama... kako god Juventus bi s njima mnogo dobio! pored te dvojice ostao bi jos lijevi bek i napadac,hm dvojac Kolarov-Dzeko bi bili idealni,ali otom potom...vidjecemo na ljeto sta ce biti... zamislite ovu ekipu Juventusa sa ova 4 igraca!? mada se meni najvise svidja Lavezi iz Napolia,mozda i najbolji igrac u Serii A,ali on ce gotovo sigurno u City ili Chelsea..Bianconeri1988 je napisao/la:Sutra će nam suditi Luca Banti, od njega očekujem neki konkretan potez.![]()
Bonucci izjavio da sutra moramo pobjediti, uh, uh,uh. Valja s njim na terenu, teško.![]()
Je li moguce da niko nije napisao da nas ikona kluba napusta na kraju sezone
Nadam se da to nije istina nisam nigdje vidio da je zvanicno.

Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
Agnelli je to najavio početkom sezone.Glupost je napisao/la:Je li moguce da niko nije napisao da nas ikona kluba napusta na kraju sezone![]()
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Mrsko mi je prevoditi,pa evo da i ja po prvi put na forumu uradim copy/paste.
Apropo naše priče o Eliji,Conte opet isto govori kao i prije:
“Elia is an attacking winger who prefers to play on the left-hand side,he’s developed greatly from when he first arrived in Italy. He was on the bench against Chievo and when this happens it means that a player is ready to come on. Elia is an ace up my sleeve; you’ll see when I decide to play that card. He can play in a 4-3-3, but it becomes more difficult to find a spot for him if we operate with a back three.”
Za Vučka kaže da je najtalentovaniji igrač u ekipi,sumnjam da ima talenat približan onom koji ima Eljero.

Apropo naše priče o Eliji,Conte opet isto govori kao i prije:
“Elia is an attacking winger who prefers to play on the left-hand side,he’s developed greatly from when he first arrived in Italy. He was on the bench against Chievo and when this happens it means that a player is ready to come on. Elia is an ace up my sleeve; you’ll see when I decide to play that card. He can play in a 4-3-3, but it becomes more difficult to find a spot for him if we operate with a back three.”
Za Vučka kaže da je najtalentovaniji igrač u ekipi,sumnjam da ima talenat približan onom koji ima Eljero.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Ima li šta novo bando trollova
.. kako sam krenuo trenirati malo vremena mi ostaje za praćenje vas... al' eto opet uletim...
Bonucci i Caceres... sanjao sam ih sinoć kako griješe...

Bonucci i Caceres... sanjao sam ih sinoć kako griješe...
Pozvani za sutra,u nedostatku stopera pozvan Gouano.
1 Buffon,4 Caceres,7 Pepe,8 Marchisio,10 Del Piero,11 De Ceglie,13 Manninger,14 Vucinic,17 Elia,18 Quagliarella,19 Bonucci,20 Padoin,21 Pirlo,22 Vidal,23 Borriello,24 Giaccherini,26 Lichtsteiner,27 Krasic,28 Estigarribia,30 Storari,32 Matri,34 Marrone,36 Guano

1 Buffon,4 Caceres,7 Pepe,8 Marchisio,10 Del Piero,11 De Ceglie,13 Manninger,14 Vucinic,17 Elia,18 Quagliarella,19 Bonucci,20 Padoin,21 Pirlo,22 Vidal,23 Borriello,24 Giaccherini,26 Lichtsteiner,27 Krasic,28 Estigarribia,30 Storari,32 Matri,34 Marrone,36 Guano

Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 06 mar 2012, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Oxygen je napisao/la:Pozvani za sutra,u nedostatku stopera pozvan Gouano.
@Hare evo Elie makar na klupi...

I nadam se da se za''ebavaju za Nestu.. jest lik iskusan, šampion, respect i kapa do poda.. nije on taj koji Juventusu treba...
Tako ste govorili i za Pirla(ne i ja) pa coja se pokaza kao nas najbolji igrac uz Contea... Pa tako nema sumnje da prizeljkujem jos jedan ''otpadak'' iz Milana jer realno Nesta je dr. fudbala za ove nase iz odbrane osim Chielinija...ramiral je napisao/la:Oxygen je napisao/la:Pozvani za sutra,u nedostatku stopera pozvan Gouano.
@Hare evo Elie makar na klupi...![]()
I nadam se da se za''ebavaju za Nestu.. jest lik iskusan, šampion, respect i kapa do poda.. nije on taj koji Juventusu treba...
Nadam se da je ovo istina jer ipak Nesta moze igrati barem jos 2 god ozbiljnog fudbala a nama trebaju dobri igraci kao sto je on...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Ma druže ne sporim ja Nestu kao igračinu i lika koji ima odbrambeni dio igre u malom prstu nego politiku kluba koja nema jasnu viziju o ''mlađim'' igračima koji bi trebali biti okosnica ekipe 4-5 godina..
Nesta bi bio prelazno rješenje.. koliko dobro vidjeli bi..
Nesta bi bio prelazno rješenje.. koliko dobro vidjeli bi..
- harebianconero
- Kontakt:
Napredak kako god da gledaš.ramiral je napisao/la:Oxygen je napisao/la:Pozvani za sutra,u nedostatku stopera pozvan Gouano.
@Hare evo Elie makar na klupi...![]()

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19