NK Zvijezda Gradačac

drakensang
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la drakensang » 08 nov 2014, 20:23

staragarda je napisao/la: meni nije jasno sta ste ocekivali od bijelih carapa iz vrapcica...fair paly :? :? ....mogu mislit sabanluka i krkanluka na 1 2....evropski velez :urnebes: :urnebes: ....
Situacija kad igrac Zvijezde lezi VAN TERENA ustaje se i ulazi u teren i opet se baci na travu ne bi li se prekinula utakmica? Ili kad golman uhvati loptu, pa ga grc u malom prstu uhvati, pa kad to prodje veze kopacke :D

Za Fukare samo jedno pitanje: Kome smeta europska Sloboda? Kad Azmir napravi od Sloge iz Simin Hana giganta, pa kaze dosta je meni slobode, zakucani na dno cete bit :)

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 08 nov 2014, 20:25

staragarda je napisao/la:
moranjak je napisao/la:“Sretna pobjeda Veleža. Bilo je teško, imali smo euforiju dobrim dijelom utakmice, zasluženo smo vodili, ali smo na kraju nažalost doživjeli poraz. Kod izjednačujućeg pogotka Veleža naš igrač je ležao na travi, a domaći igrači nisu ispoštovali fair play već su nastavili igrati. Publika je moje igrače gađala kamenicama i upaljačima. Tim stvarima se mora stati u kraj. Mi hoćemo da igramo fudbal. Tužan sam, igrači su se borili i dali su sve od sebe danas. Sudija mi je rekao da je vidio sve te propuste domaćina. Oni će dobiti kaznu od Nogometnog saveza, ali kakva je to nama satisfakcija. Mi smo izgubili bod koji smo zaslužili”, rezimirao je Petar Šegrt.
meni nije jasno sta ste ocekivali od bijelih carapa iz vrapcica...fair paly :? :? ....mogu mislit sabanluka i krkanluka na 1 2....evropski velez :urnebes: :urnebes: ....
Uja majmune zaostali neotesani!Kako ste vi ispali iz lige ista se koliko toliko normalizovala i prestalo se igrati 3za3.Najveće ste plačipičke koje ova zemlja a i šira regija poznaje!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 nov 2014, 20:28

anel81m je napisao/la:
moranjak je napisao/la:“Sretna pobjeda Veleža. Bilo je teško, imali smo euforiju dobrim dijelom utakmice, zasluženo smo vodili, ali smo na kraju nažalost doživjeli poraz. Kod izjednačujućeg pogotka Veleža naš igrač je ležao na travi, a domaći igrači nisu ispoštovali fair play već su nastavili igrati. Publika je moje igrače gađala kamenicama i upaljačima. Tim stvarima se mora stati u kraj. Mi hoćemo da igramo fudbal. Tužan sam, igrači su se borili i dali su sve od sebe danas. Sudija mi je rekao da je vidio sve te propuste domaćina. Oni će dobiti kaznu od Nogometnog saveza, ali kakva je to nama satisfakcija. Mi smo izgubili bod koji smo zaslužili”, rezimirao je Petar Šegrt.
meni nije jasno sta ste ocekivali od bijelih carapa iz vrapcica...fair paly :? :? ....mogu mislit sabanluka i krkanluka na 1 2....evropski velez :urnebes: :urnebes: ....
Uja majmune zaostali neotesani!Kako ste vi ispali iz lige ista se koliko toliko normalizovala i prestalo se igrati 3za3.Najveće ste plačipičke koje ova zemlja a i šira regija poznaje!
podvelezac...psssstttt i miran budi :silent:...cuj, UJA :urnebes: :urnebes: ....to vam je sigurno neka cobanska uzrecica kad stado cuvate....frulu za pas i livada :D ...bar toga imate u izobilju...odmah iza stadiona
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 08 nov 2014, 20:36

Uja majmune zaostali neotesani!Kako ste vi ispali iz lige ista se koliko toliko normalizovala i prestalo se igrati 3za3.Najveće ste plačipičke koje ova zemlja a i šira regija poznaje![/quote]
podvelezac...psssstttt i miran budi :silent:[/quote]

Beogradska fijalijo jedi svoja damu jer vise je nego ocigledno da jos uvjek :tralala: nisi prebolio rezultat iz proslog kola
Prkosni i Ponosni od 1922

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 08 nov 2014, 20:55

@staragarda

"Uja" je kod nas uzrečica kojom se od sebe tjeraju papci kao ti, malograđani i zaostale plačipičke.Zar te šupak toliko boli i sad pa nemaš živa mira?Mi nemamo livada za razliku od tvog kraja gdje ih ima u izobilju čobane jedan zaostali maloumni.Možeš mislit šta smo mi sve prživili, igramo na toj livadi a opet smo ispred vas u svemu!Šta bi tek ilo da je ostalo sve isto kao prije rata?Nikad niste znali lopte šabani, samo su vam halfovi i bekovi znali lomiti protivničke igrače, svi ste navijali za Zvezdu ili Partizan a Velež je uvijek imao navijače širom bivše zemlje.Zna se zbog čega, zbog svoje lepršave i napadačke igre šabane jedan!

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 08 nov 2014, 20:56

staragarda je napisao/la: podvelezac...psssstttt i miran budi :silent:...cuj, UJA :urnebes: :urnebes: ....to vam je sigurno neka cobanska uzrecica kad stado cuvate....frulu za pas i livada :D ...bar toga imate u izobilju...odmah iza stadiona
Koji kompleks ljudi moji. Počeo si nas u stopu pratiti ? :lol:
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 nov 2014, 21:06

Goodison je napisao/la:
staragarda je napisao/la: podvelezac...psssstttt i miran budi :silent:...cuj, UJA :urnebes: :urnebes: ....to vam je sigurno neka cobanska uzrecica kad stado cuvate....frulu za pas i livada :D ...bar toga imate u izobilju...odmah iza stadiona
Jes,jes....iskompleksiran velezom i vrapcicima :D ....UJA bolan :urnebes:

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 08 nov 2014, 21:14

Jao komleksa kod posavskog goniča. Danas hajka bezuspješna bila pa ga nervoze pucaju :urnebes: :urnebes: :rol: još mu tim zadnji put pobjedio prije 2 mjeseca,neke ga obarske kantaju,ode im vlasnik u januaru promovisan preko kluba :urnebes: :urnebes: nije ti lako svega mi kuknjava kuknjava :urnebes:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 08 nov 2014, 21:14

Goodison je napisao/la:
Ne truj temu ljudima,idi kukaj i danas ste izgubili od Mladosti biće vam veselo na proljeće.
Za navijače Zvijezde lijepo se vidi na TV-u da nije bio ofside i da je gol regularan ko hoće može pogledati na BHT-u.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 08 nov 2014, 21:15

Goodison je napisao/la:
S obzirom da navijaš za Slobodu, ništa iznenađujuće. Samo ne razumijem kako možeš išta pričati o Vrapčićima kad ti ih zicagu nije u životu vidjela.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 08 nov 2014, 21:22

Koji picvajz odjednom .. sve zbog navodnog al nepostojeceg offsajda , hiatericnog I nekuturnnog trenera I klosara colica.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

salmy

Post Postao/la salmy » 08 nov 2014, 21:30

@Staragarda, kakve se u Mramoru nose carape, da mozda nisu "pink" boje jer to samo nose p.i.c.k.i.c.e kakav si ti.
Nemoj bolan navijat za Slobodu, jer ti nisi iz Tuzle, prvo se malo emancipuj pa onda komentarisi, dziberu jedan seoski. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 08 nov 2014, 21:43

Okanite se ljudi @garde,frajer ima neki problem pa skace sa teme na temu da olaje sve sto ima veze sa Velezom i Mostarom.On je inace Mostarski zet,naze mu za Velez navija,mozda ga yebe :urnebes: pa on udario po nama.
Pozdrav za sve nase Gradacacane,bez obzira na danasnji rezultat,vi ste giganti za pola lige i bice radosti za vas 100%

PS Jeli se i kod vas kaze "ko nema zeta nema ni magarca" :beba:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

salmy

Post Postao/la salmy » 08 nov 2014, 21:57

rodjenisa je napisao/la:Okanite se ljudi @garde,frajer ima neki problem pa skace sa teme na temu da olaje sve sto ima veze sa Velezom i Mostarom.On je inace Mostarski zet,naze mu za Velez navija,mozda ga yebe :urnebes: pa on udario po nama.
Pozdrav za sve nase Gradacacane,bez obzira na danasnji rezultat,vi ste giganti za pola lige i bice radosti za vas 100%

PS Jeli se i kod vas kaze "ko nema zeta nema ni magarca" :beba:
Ma hajde sto mu zena navija za Velez ,nego sto mu i djeca navijaju za Rodjene, pa to je jos veca bruka, hebo on sebe u tintaru jos ce pocet i on navijat za Velez.
Vidis da mu je omiljen nas forum RSD Velež.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 09 nov 2014, 11:20

Napravicu vam ja temu ako hocete, da mozete nastavit :mrgreen:
Nesto tipa "slanagarda vs. Velez Mostar" :urnebes:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 nov 2014, 11:34

theboss_RD07 je napisao/la:Napravicu vam ja temu ako hocete, da mozete nastavit :mrgreen:
ne pravi nista sviju ti :D :D ....vidis da su mi vrapcicani i na porodicu udarili :urnebes: :urnebes: ....ko ce ih trpit...svi iza gola :urnebes: :urnebes: ..uja,uja :D .....vi juce za malo do bodova...da kod podvelezovaca ne proradi germanski mentalitet,boga mi bilo bi svasta :mrgreen: :mrgreen: ....u svakom slucaju sretno u nastavku ;)

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 09 nov 2014, 20:52

theboss_RD07 je napisao/la:Napravicu vam ja temu ako hocete, da mozete nastavit :mrgreen:
ne pravi nista sviju ti :D :D ....vidis da su mi vrapcicani i na porodicu udarili :urnebes: :urnebes: ....ko ce ih trpit...svi iza gola :urnebes: :urnebes: ..uja,uja :D .....vi juce za malo do bodova...da kod podvelezovaca ne proradi germanski mentalitet,boga mi bilo bi svasta :mrgreen: :mrgreen: ....u svakom slucaju sretno u nastavku ;)
kakav germanski mentalitet kretenu maloumni, ako neko preokrene u ovoj **** ligi odmah nešto serete.
Idi bavi se ubogom slobodom 8 utakmica bez pobjede izgubili od Mladosti i to s igračem više čitavu utakmicu.
Ispred mene se dešavalo sve kad se vaš igrač valjao kod aut linije i još se prebaci u teren i nastavi valjat.
Treći gol ne može nikako bit ofsajd pogledajte večeras golove pa presudite sami oba gola su regularna a ti staragarda nastavi jest **** dok ti klub tone.
Što se tiče Zvijezde imate dobru ekipu i dobrog trenera nakon užasnog starta digli ste se dobro.
I svaka čast za 10-tak navijača koji su došli bodriti svoj klub :salut:

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 10 nov 2014, 16:16

http://www.****/clanak/145455/nedim- ... o-reagirao" onclick="window.open(this.href);return false;

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 12 nov 2014, 16:45

Koji smo mi baksuzi izdamo mozda 2-3 saopstenje od kako smo u premier ligi i odma nas napadaju da lazemo

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.