English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ne znam kako ce mu placat ovoliko u Championshipu iduce godine.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Najjače od svega je to što se ovo ništa ne bi desilo da Rabiot nema retardiranu mater.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Dovodjenje Casemira za 70m je samo slag na torti katastrofalnoj politici u klubu. I to govori neko sto navija za Barcelonu. Mislio sam da nakon Bartolomea i ostalih zohara koji su doveli Barcu na rubu egzistencije nece postajati gora garnitura ljudi u nekom svjetskom klubu, ali ocigledno da se crveni dio Manchestera dobro potrudio da preuzme prvo mjesto.
Uz duzno postovanje prema Casemiru (i malo narod sere kada spominje njegove godine, kao da je 40), ali dati te pare za njega plus platu koju bi trebao da ima je ludilo. Nista se nisu naucili zadnjih godina.
Ali eto sreca pa nemaju nekog engleskog Tebasa u savezu.
Uz duzno postovanje prema Casemiru (i malo narod sere kada spominje njegove godine, kao da je 40), ali dati te pare za njega plus platu koju bi trebao da ima je ludilo. Nista se nisu naucili zadnjih godina.
@igrajlopte 🐦
Casemiro ima par sezona na vrhunskom nivou. Istina dolazi u trenutni picvajz od organizacije, a novom strucnjaku ce trebati minimalno sezona da poslozi stvari te vjerovatno jos jedna za prikljucak u top 4. Istrpit se mora jer nema druge.
Glede dosadasnjih prognoza, mah od toga se ne zivi. Svaki tvrdokorni simpatizer ce u afektu, kada kola krenu nizbrdo, prizivati i mađiju te bockati neke mozda i nestabilne simpatizere drugih ekipa, kojima ide bolje.
Cak i najveci u ovoj bransi su se opekli o ovu klimavu, marketinski natrojenu strukturu.
Na stranu sve, bio bi odlican transfer, jer United u ovoj situaciji ni u snu nije mogao bolje.
Itekako treba iskustvo u sredini gradilista zlj tima Ajaxa.
Glede dosadasnjih prognoza, mah od toga se ne zivi. Svaki tvrdokorni simpatizer ce u afektu, kada kola krenu nizbrdo, prizivati i mađiju te bockati neke mozda i nestabilne simpatizere drugih ekipa, kojima ide bolje.

Cak i najveci u ovoj bransi su se opekli o ovu klimavu, marketinski natrojenu strukturu.
Na stranu sve, bio bi odlican transfer, jer United u ovoj situaciji ni u snu nije mogao bolje.
Itekako treba iskustvo u sredini gradilista zlj tima Ajaxa.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 19 avg 2022, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
- Kontakt:
Ne znam što se događa s Tielemansom. Odlično bi došao i Unitedu, i Arsenalu, i Liverpoolu. U zadnjoj je godini ugovora, ne znam što svi čekaju.
- Marsal
- Kontakt:
Zato što svi sumnjaju u njegove atletske sposobnosti. Za Liverpool je definitivno prespor i ne odgovara Kloppovom sistemu, Arsenal već ima Xhaku koji je sličan njemu, a također sumnjam da i ten Hag misli da se može uklopiti u ono što on želi igrat u Unitedu.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑19 avg 2022, 13:22Ne znam što se događa s Tielemansom. Odlično bi došao i Unitedu, i Arsenalu, i Liverpoolu. U zadnjoj je godini ugovora, ne znam što svi čekaju.
Edit:
Bilo kako bilo, ja bih ga volio vidjeti u Arsenalu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
On uopće nije loš igrač.
Pa eto, prvo Arsenalu koji nema back-up ni za jednog veznjaka . Uklapa se u ono što igra ETH više od svih ostalih koje ima na toj poziciji. Da ga sad upare s Casemirom, izgledalo bi bolje nego s Mc/Fredom. Liverpoolu svako malo neki vezni out, njima bi isto dobro došao kao četvrta opcija.
Pa eto, prvo Arsenalu koji nema back-up ni za jednog veznjaka . Uklapa se u ono što igra ETH više od svih ostalih koje ima na toj poziciji. Da ga sad upare s Casemirom, izgledalo bi bolje nego s Mc/Fredom. Liverpoolu svako malo neki vezni out, njima bi isto dobro došao kao četvrta opcija.
- Marsal
- Kontakt:
Bile su neke glasine da je Arsenal dogovorio sa njim da ga uzmu na free iduće ljeto, pa ćemo vidjet, navodno se identificira kao veliki navijač Arsenala što ništa ne mora da znači ali vidjet ćemo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- wadethegreat
- Kontakt:
Najjace od svega sve i jedna ta ekipa je mogla rijesiti taj problem na duze staze za nekih 40 do 50 milki.
Samo sto Wolvesi izgleda jedini pameti tu imaju.
Samo sto Wolvesi izgleda jedini pameti tu imaju.
Neshvatljivo da Liverpool nije išao po Nunesa.
ne bi on bio zamjena Parteyu nego Xhaki, a dovođenjem Zincenka razumijem Arsenal što ne žele baciti pare na Tielemansa.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑19 avg 2022, 13:34On uopće nije loš igrač.
Za Parteya je jako teško naći zamjenu kao što ni Tottenham nema zamjenu za Kanea
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Not the right player

Al zato rahmetli Keita jest

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Biće sexa kad se Ox oporavi
Izvini ali ne mogu se sloziti ni 2%.ReX je napisao/la: ↑19 avg 2022, 13:15Dovodjenje Casemira za 70m je samo slag na torti katastrofalnoj politici u klubu. I to govori neko sto navija za Barcelonu. Mislio sam da nakon Bartolomea i ostalih zohara koji su doveli Barcu na rubu egzistencije nece postajati gora garnitura ljudi u nekom svjetskom klubu, ali ocigledno da se crveni dio Manchestera dobro potrudio da preuzme prvo mjesto.
Smatram da im je potrebniji drugi profil igraca ali sa Cazom ce dobiti kako god , lik je bez lopte najbolji vezni igrac Svijeta.Eh sad kad bi ga uparili sa nekim loptasem to bi vec licilo na real deal.
Kad smo kod cjene , ovo je prerealna cjena.
Lik ima 30 godina , ugovor jos 3 godine.Da se cjenkao Pero , izvukao bi i vise siguran sam.
Samo skontaj da je Barcelona platila Lewu 50miliona , starijeg X godina i sto je najsmjesnije u zadnjoj godini ugovora.
Uz sve to , zele da kupe nekog prosjecnog beka za 42 miliona sa par korektnih utakmica u Villarealu.Na transfer politiku bilo kojeg kluba u Svijetu jedino Mi , fanovi Barce se ne mozemo smijati jer od Barce gore ne moze.
-
- Kontakt:
Svejedno, Zinchenko ne može biti i prva opcija ne beku i back-up Xhaki. Eto ne znam, nije još kraj roka, možda ga i netko pokupi.Brokula je napisao/la: ↑19 avg 2022, 13:53ne bi on bio zamjena Parteyu nego Xhaki, a dovođenjem Zincenka razumijem Arsenal što ne žele baciti pare na Tielemansa.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑19 avg 2022, 13:34On uopće nije loš igrač.
Za Parteya je jako teško naći zamjenu kao što ni Tottenham nema zamjenu za Kanea
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Dobar transfer za oba tima. United ce konacno imati pravog DMFa, najboljeg na svojoj poziciji godinama unazad, momka za kojeg je Cholo govorio da je glavni krivac sto ATM nema osvojenu LP, a Real je za igraca u 32. godini dobio 70 miliona.
Nema dalje, Tchouameni ce odmah biti gurnut u vatru protiv Celte.
Mislim da ce i mnogi drugi klubovi iskoristiti ovakav UTD za masno prodavanje svojih igraca.
Nema dalje, Tchouameni ce odmah biti gurnut u vatru protiv Celte.
Mislim da ce i mnogi drugi klubovi iskoristiti ovakav UTD za masno prodavanje svojih igraca.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!