Nema se šta igračima ni zamjeriti obzirom na teren, pokušali su, crveni je bio, offside vjerovatno ali ne treba u tome tražiti alibije
Btw. Drina

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa ne znaju to ovdje ove curice. Nisu išli u školi na fizičko.MrAlemKa je napisao/la: ↑10 sep 2022, 17:55I više nego razumljive izmjene. Koliko se igrač na ovom terenu potroši pfff… top je mislio s Hajdarom da dobije na defanzivi i na agresivnosti. Iz ofsajda su dali go al hajde nema veze. Na ovakvom terenu bod je zlata vrijedan. Po meni 60 % da smo mi bolji bili od njih jbg. Teški su ovi papci kad se nalože ko čumur
Ne, strah ih
Stilica staviti u napad, a covjek stane na loptu. Izvuce prekid, a sve golove ove sezone dajemo iz prekida je pogresan potez.MrAlemKa je napisao/la: ↑10 sep 2022, 17:55I više nego razumljive izmjene. Koliko se igrač na ovom terenu potroši pfff… top je mislio s Hajdarom da dobije na defanzivi i na agresivnosti. Iz ofsajda su dali go al hajde nema veze. Na ovakvom terenu bod je zlata vrijedan. Po meni 60 % da smo mi bolji bili od njih jbg. Teški su ovi papci kad se nalože ko čumur
Plitak si ti i takvi poput vas. Zato nam je država gdje ste. Plitki umovi koji misle da sve znaju u životu a nisu osutali loptu u životu. Na.utakmici gdje si opljačkan i da si PRVI na tabeli pišeš o treneru.Meraak1921 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 17:58
Jel moguce da si tolko plitak? Pa ne moze zatvarati utakmicu a tek pocelo drugo pol? Jos Stilica u spic? Neka ga, ne tjeram ga, al pojma nema iskreno
Jel moguće da ti toliko jednodimenzionalno posmatraš fudbal. Na stranu što i ja mislim da je ta izmjena loša,ali jel ti fkt misliš da je ideja bila da Štilić bude klasični špic?Meraak1921 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 17:58
Jel moguce da si tolko plitak? Pa ne moze zatvarati utakmicu a tek pocelo drugo pol? Jos Stilica u spic? Neka ga, ne tjeram ga, al pojma nema iskreno
svrakino1921 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 17:59Ljudi
Momci
Pa mi smo prvi na tabeli
Sta se sutra moze desit i Sarajevu i Sirokom u Zenici
Moze bit i prekid
Al smo mi prvi na tabeli
Nije ova Sloboda bez veze
Komazec Vranjes ....
Treba sve to platit
Super bod