Premijer liga BiH - aktuelno

MostarReds22
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la MostarReds22 » 20 sep 2025, 23:57

TheTruth34 je napisao/la:
20 sep 2025, 23:53
Kakav je šabanluk ovih ugašenih z predgrađa Mostara, nevjerovatno... Pa makar včs bi trebali biti raspoloženiji, zajedničko skandiranje, vidjeli malo glavnog grada, bili sa toplom braćom... Pa nije da niste navikli u prvoj ligi Federacije boraviti, ništa novo za vas... Opustite se..
Lezi papak pod auspuh da se dozoves malo, brzo ce smog pa ce ti profunkcionisati tih par mozdanih celija sto imas.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 20 sep 2025, 23:57

kolezeljovac je napisao/la:
20 sep 2025, 23:48
Molim Var da se uključi @Vanja ko je za Elezija i Cimirota pogodio?
Nista on pogodio nije, Elezija je najavio @junioR, Cimija @Noke i ja...
Covjece, gledaj primjera, dosao Kovacik, prosao ljekarski, pridruzio se ekipi, javi se Duska, kao on ga najavio, lik se sutradan pokupi i vrati se Slovacku... :facepalm: :facepalm:

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 20 sep 2025, 23:59

Vanja8 je napisao/la:
20 sep 2025, 23:57
kolezeljovac je napisao/la:
20 sep 2025, 23:48
Molim Var da se uključi @Vanja ko je za Elezija i Cimirota pogodio?
Nista on pogodio nije, Elezija je najavio @junioR, Cimija @Noke i ja...
Covjece, gledaj primjera, dosao Kovacik, prosao ljekarski, pridruzio se ekipi, javi se Duska, kao on ga najavio, lik se sutradan pokupi i vrati se Slovacku... :facepalm: :facepalm:
:urnebes:
Mezis ga mezis
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 21 sep 2025, 00:01

Balorda je napisao/la:
20 sep 2025, 23:46
Porazno za nas bi bilo da prihvatimo zločinački narativ u podjebavanju.

Tu praksu ostavljamo bezmozgovićima i beskičmenjacima sa Grbavice.
Ovom tvom keru tucetu se necu ni obratiti jer ne moze on a cini mi se ni ti shvatiti da tvoj klub ne treba biti filijala i gajiti seljacki mentalitet. Tvoj klub zbog vase proslosti mora ostati jedinstven prateci ideju koju ste imali prije rata a to je zajednistvo. Tvoj klub se ne moze spustiti na niske grane da zarad drugog kluba radi prljave poslove i sebi samom kopa raku. Tvoj klub bi se ogradio od gluposti sa utakmice sa nama da imate imalo onoga sto ste nrkad bili. Sto se mene licno tice vi to nikad i ne morate biti vise nit mene zanima samo je jasno svima da se papanluk brzo namirise a vi podrzavate papanluk i pristajete biti dio toga.

I posto vam niko od vase brace sa koseva nije pozelio, neko.mora, evo ja cuu

Laaakuuu nooooc, moja malaa barbiko

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 21 sep 2025, 00:04

Balorda je napisao/la:
20 sep 2025, 23:42
Dajte koletu nešto za smirenje da zaspe ko čovjek, naudio mu je forum danas.
Ne kaže se zaspe nego zaspi.

Zemlja se zaspe ili recimo kahva se zaspe.

WeekendOffender
Kontakt:

Post Postao/la WeekendOffender » 21 sep 2025, 00:08

Navijaci Veleza koji pisu na ovom forumu su definitivno najveci papci i kompleksasi.

Njih trojica cetvorica vrte tu pricu o nekom srbovanju i prozivaju Manijake da su cetnici, ti isti Manijaci im guzicu spasavali kad je reprezentacija igrala.

Na grbu furaju isti simbol ko i zastava JNA i seljacici nekog prozivaju da je cetnik, skinite tu petokraku s grba otac vas **** glupi

Jos ovaj stavio nik Balorda hahahahaha halo partizan nisam te prepozno
Curva Sud

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 21 sep 2025, 00:08

Ok.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 21 sep 2025, 00:11

Eh da vidimo današnji derbi:
Vrlo rana dominacija Sarajeva gdje već u prvih deset minuta je pokazalo da želi kontrolu – vođenje rano preko Ljajića, koji je izbjegao ofsajd zamku i lob udarcem pogodio golmana Karića. Iako je postojao početni spor zbog ofsajda i VAR provjere, gol je potvrđen. Jest da su se obrukali u VARu ali eto ipak je ovo BiH. Sarajevo je moralo mijenjati Ljajića u prvom poluvremenu zbog povrede, što je moglo poremetiti ritam, ali ekipa je uspjela zadržati kontrolu. Sa druge strane, Velež nije imao mnogo opasnih prilika u prvom poluvremenu.
Jatta je po meni neopravdano dobio prvi žuti i možda kasnije kad i jest trebao dobiti žuti sudija mu je progledao kroz prste. Mišljenja sam da Bandić kao ni igrači nije danas bio na nivou. Drugo poluvrijeme: Guliashvili je sjajno probio po lijevoj strani i uposlio Mlinarića koji iz prve daje prelijep gol. Velež sterilan. Poslije drugog gola, Velež je pokušavao ali je bio bez konkretne ideje. Sarajevo je suzilo prostor, kontrolisalo igru, čekalo svoje prilike gdje su trebali dati minimum 2 gola.
Uz nekoliko odličnih intervencija golmana Sarajeva ipak je FKS kontroliralo utakmicu i mislim da su sasvim zasluženo slavili. Ono što Husrefa treba da brine je nespremnost igrača, bukvalno imaju snage(većina igrača) do 70 minuta i poslije imam osjećaj kao da dišu na škrge...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Tuce11
Kontakt:

Post Postao/la Tuce11 » 21 sep 2025, 00:37

"Tvoj klub zbog vase proslosti mora ostati jedinstven prateci ideju koju ste imali prije rata" Upravo tako Orvele.. Velež bez zajedništva i petokrake na dresu nije dostojan slavnog imena. Uz puno anomalija u poratnom periodu, ipak su zadržane ideje osnivača kluba.

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 21 sep 2025, 00:59

Nabijem na k i petokraku i Jugoslaviju i sve što se desilo u njoj. Nikad više.
Grupa iznad svakog pojedinca.

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 21 sep 2025, 01:46

WeekendOffender je napisao/la:
21 sep 2025, 00:08
Navijaci Veleza koji pisu na ovom forumu su definitivno najveci papci i kompleksasi.

Njih trojica cetvorica vrte tu pricu o nekom srbovanju i prozivaju Manijake da su cetnici, ti isti Manijaci im guzicu spasavali kad je reprezentacija igrala.

Na grbu furaju isti simbol ko i zastava JNA i seljacici nekog prozivaju da je cetnik, skinite tu petokraku s grba otac vas **** glupi

Jos ovaj stavio nik Balorda hahahahaha halo partizan nisam te prepozno
Prava raja i iskrene horde znaju da manijaci kao grupa nemaju apsolutno nista sa zemuncima, a kamo li nekim cetnicima. Uhvatili su se za to kad nemaju za sta drugo, a tu nista ne postoji.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, kolezeljovac i 46 gostiju.