Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

jasmin10
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la jasmin10 » 03 maj 2017, 22:48

Daj bolan banu je neko ovog Gefufnu. Smor najveći. Na svakoj temi uleće i piše gluposti neke.
Zar neko može biti ovako dosadan ?

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 03 maj 2017, 22:50

jasmin10 je napisao/la:Daj bolan banu je neko ovog Gefufnu. Smor najveći. Na svakoj temi uleće i piše gluposti neke.
Why so antigefufna? :eh: :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 03 maj 2017, 22:56

Bravo Miralemeeeee.... Juventino vero.. :mrgreen:

@Gefufna, sto ne napomenu da je Mire prvi dotrcao do Higuaina kod drugog gola...sram i stid da te bude.. :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 maj 2017, 23:00

jasmin10 je napisao/la:Daj bolan banu je neko ovog Gefufnu. Smor najveći. Na svakoj temi uleće i piše gluposti neke.
Vjeruj mi da sam zbog tog lika prestao ulaziti na ovu temu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 03 maj 2017, 23:02

nije nešto odigro večeras, čak se može reći da se krio iza igrača.. lahko je nabiti postotke kad je svaki pas metar ili dva do sebe. ne znam šta vam smeta gefufna kad čovjek piše ono što misli.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 03 maj 2017, 23:03

Juventinisimo je napisao/la:Bravo Miralemeeeee.... Juventino vero.. :mrgreen:

@Gefufna, sto ne napomenu da je Mire prvi dotrcao do Higuaina kod drugog gola...sram i stid da te bude.. :mrgreen:
Auu to sam zaboravio. Obicno se raduje sa prvim do sebe. :mrgreen:

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 maj 2017, 23:06

Gefufna je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la:Bravo Miralemeeeee.... Juventino vero.. :mrgreen:

Auu to sam zaboravio. Obicno se raduje sa prvim do sebe. :mrgreen:
:lol:
Nad tobom sunce najljepše sja

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 03 maj 2017, 23:10

Virtu4l je napisao/la:
Vjeruj mi da sam zbog tog lika prestao ulaziti na ovu temu.
Napokon imamo reprezentativca u finalu lige prvaka i igra odlično. Čovjek dodje da pročita hvalospjeve ili neku analizu njegove igre i jedino što pročitaš su ovi Gefufnini glupi komentari.
Pazi na šta lice zadnje dvije stranice zbog njega :facepalm:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 maj 2017, 23:18

Sta ovo kaze Allegri, da je bijesan na Pjanica, ko konta italijanski da prevede :think:
http://www.spazioj.it/2017/05/03/monaco ... a-allegri/

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 03 maj 2017, 23:22

Ljut jer se lahko demorališe ako pogriješi u dodavanju i pada mu koncentracija. Mora bolje reagovati. Kaže i da može biti u top 3 veznjaka svijeta.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 maj 2017, 23:26

IlCapitano je napisao/la:Ljut jer se lahko demorališe ako pogriješi u dodavanju i pada mu koncentracija. Mora bolje reagovati. Kaže i da može biti u top 3 veznjaka svijeta.
Aha, zato su se znaci raspravljali kad je izisao Pjanic, vidim da je nesto bio ljut kad je izisao i da mu je Allegri dobacivao nesto.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 maj 2017, 23:29

Goalgetter je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Ljut jer se lahko demorališe ako pogriješi u dodavanju i pada mu koncentracija. Mora bolje reagovati. Kaže i da može biti u top 3 veznjaka svijeta.
Aha, zato su se znaci raspravljali kad je izisao Pjanic, vidim da je nesto bio ljut kad je izisao i da mu je Allegri dobacivao nesto.
Rekao mu je ''sve je Gefufna upravu'' :mrgreen:
Dobar je Mire, a Max moze iz njega izvuci jos vise, samo nek ostanu zajedno sto duze
Nad tobom sunce najljepše sja

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 04 maj 2017, 00:12

Medikament je napisao/la:nije nešto odigro večeras, čak se može reći da se krio iza igrača.. lahko je nabiti postotke kad je svaki pas metar ili dva do sebe. ne znam šta vam smeta gefufna kad čovjek piše ono što misli.

Miralem je pretrčao najviše i dodavao najbolje.
10,87 kilometara - 89% tačnih dodavanja
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

PrinceofVeresija
Kontakt:

Post Postao/la PrinceofVeresija » 04 maj 2017, 00:30

Kakva bi to bila cast za BH nogomet kad bi Pjanic bio jedan od glavnih aktera u Juventusovom pohodu na trostruku krunu...pamtice se njegovo ime dugo...u godinama koje dolaze bice nosac barjaka BiH u Evropskoj eliti :bih:

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 04 maj 2017, 00:42

Odigrao je sasvim dobro; ne savrseno, ali je manje-vise odradio ono sto se od njega ocekivalo. Ponovo je u defanzivi imao nekoliko odlicnih reakcija. Sto se tice tih pogresnih pasova, meni na pamet pada samo onaj kad je primorao Bonucija da napravi faul, nakon cega je ovaj dobio i zuti. Tad je bas glupo i nekako isuvise nonsalantno odreagovao, a imao je nekoliko boljih rjesenja za pas. Sve ostalo je uglavnom bilo kako treba i ti pogresni pasovi nisu bili nesto narocito kriticni.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 maj 2017, 00:47

PrinceofVeresija je napisao/la:Kakva bi to bila cast za BH nogomet kad bi Pjanic bio jedan od glavnih aktera u Juventusovom pohodu na trostruku krunu...pamtice se njegovo ime dugo...u godinama koje dolaze bice nosac barjaka BiH u Evropskoj eliti :bih:
:bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 04 maj 2017, 01:53

U Kalesiji se priprema veliki teferič ukoliko Pjanić osvoji Ligu prvaka, riktam godišnji prema tom događaju. To se ne smije propustiti. :kafa: Gefufna je nepoželjan gost. :stop:

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 04 maj 2017, 06:22

Cestitat ce njemu Gefufna uzivo na gala veceri ASA Osiguranja, mozda bude i kakva slicica za raju sa posvetom. #GefufnaIsOk :mrgreen:

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 04 maj 2017, 07:30

"Veoma sam ljut na Pjanića. Miralem može da postane jedan od trojice najboljih vezista planete, ali s vremena na vrijeme, kad pogriješi u predaji lopte, ponaša se kao da je smak svijeta. Mora da ostane miran, opušten, jer posjeduje potencijal koji izražava tek djelimično“, rekao je Allegri.
Diplomatski opis bezmudosti i pickastog cviljenja. :mrgreen:

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 04 maj 2017, 07:31

kobe24 je napisao/la:Odigrao je sasvim dobro; ne savrseno, ali je manje-vise odradio ono sto se od njega ocekivalo. Ponovo je u defanzivi imao nekoliko odlicnih reakcija. Sto se tice tih pogresnih pasova, meni na pamet pada samo onaj kad je primorao Bonucija da napravi faul, nakon cega je ovaj dobio i zuti. Tad je bas glupo i nekako isuvise nonsalantno odreagovao, a imao je nekoliko boljih rjesenja za pas. Sve ostalo je uglavnom bilo kako treba i ti pogresni pasovi nisu bili nesto narocito kriticni.
Slazem se sa svim, samo bih dodao da je imao jos jedan kritican momenat kada je golman spasio...onaj njegov nonsalantni potez u drugom poluvremenu, kada je iz prve, cini mi se vanjskom, pokusao da prebaci loptu na drugu stranu i nije odigrao dovoljno visoku loptu. Monako presjekao i iz dva poteza dosli sami pred gol. Cesto igra taj potez ali polufinale lige prvaka nije za onakvu zezanciju, vjerujem da je na sebe ljut bas zbog tog poteza.

Sve u svemu, vise nego dobar u drugom dijelu sezone i sigurno jedan od boljih u pohodu na titule.
Nadam se da ce uzeti ligu prvaka, prvenstvo uzima svakako. U kupu su favoriti ali nece mi biti krivo i ako ga lulic uzme ponovo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, FerdinandF, forgempp, Google Adsense [Bot] i 33 gosta.