Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ne treba dizati igrace iz nase lige jer realno niko nije za reprezentacije trenutno. I Zahirovic, Vrsajevic su davno prekucali nasu ligu. Ali opet je bolje pozvati Cimirota i Zakarica nego Hadzica ili Saida iz cistog razloga sto je reprezentacija idealan nacin da se podigne kvalitet lige i da igraci iz nase lige vide da se kroz nasu ligu mogu probiti.
-
- Kontakt:
Alilović pozvan za mečeve protiv Kipra i Malte...
- sanlituncay
- Kontakt:
Kako pišu mediji u Hrvatskoj, selektor naših zapadnih susjeda Niko Kovač najvjerovatnije će pozvati u selekciju Branimira Hrgotu, stamenog napadača Borussie M'Gladbach i dosadašnjeg mladog reprezentativca Švedske.
Imamo još jedno
Ali boli na q.... imamo mi germaniju,agencija za odyebavanye igrača iz dijaspore 
Imamo još jedno

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Prema indexu tu su Mandzo, Olic, Jelavic,Sarbini, Cop, Pjaca i Kramaric nema Hrgotesanlituncay je napisao/la:Kako pišu mediji u Hrvatskoj, selektor naših zapadnih susjeda Niko Kovač najvjerovatnije će pozvati u selekciju Branimira Hrgotu, stamenog napadača Borussie M'Gladbach i dosadašnjeg mladog reprezentativca Švedske.
Imamo još jedno![]()
![]()
Ali boli na q.... imamo mi germaniju,agencija za odyebavanye igrača iz dijaspore
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Jutarnji je objavio vijest da ce Kovac ga zvati, ali ni prva ni posljednja vijest koju ce objaviti na taj nacin o Hrgoti.bhsport je napisao/la:Prema indexu tu su Mandzo, Olic, Jelavic,Sarbini, Cop, Pjaca i Kramaric nema Hrgotesanlituncay je napisao/la:Kako pišu mediji u Hrvatskoj, selektor naših zapadnih susjeda Niko Kovač najvjerovatnije će pozvati u selekciju Branimira Hrgotu, stamenog napadača Borussie M'Gladbach i dosadašnjeg mladog reprezentativca Švedske.
Imamo još jedno![]()
![]()
Međutim, ne treba se cuditi da zaigra za Hrvatsku. Sigurno on osjeca nesto prema toj zemlji, a nas Savez pasivan da ga vjerovatno nikad nitko pravo nije ni kontaktirao.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Kakav tajming!! Jutarnji piše da je Hrgota odabrao HR... Ništa ne bi bilo čudno da se Hrgota upravo nalazi u Sarajevu..
Mislim znam, HR mu je prva opcija ali vidite kako Hrvati ne prepuštaju ništa slučaju pa stavljaju ovakve tekstove kako bi ubili i zadnju nadu jer se boje da ce ga neko nagovoriti u Sarajevu...
A Hrgota je prije neki dan SS izjavio da ništa jos nije odlučio!!
Mislim znam, HR mu je prva opcija ali vidite kako Hrvati ne prepuštaju ništa slučaju pa stavljaju ovakve tekstove kako bi ubili i zadnju nadu jer se boje da ce ga neko nagovoriti u Sarajevu...
Hrgota je itekako kontaktiran u vise navrata ali nikada nije ni odbio ni prihvatio!!!Adi_Zepce je napisao/la:Jutarnji je objavio vijest da ce Kovac ga zvati, ali ni prva ni posljednja vijest koju ce objaviti na taj nacin o Hrgoti.bhsport je napisao/la:Prema indexu tu su Mandzo, Olic, Jelavic,Sarbini, Cop, Pjaca i Kramaric nema Hrgotesanlituncay je napisao/la:Kako pišu mediji u Hrvatskoj, selektor naših zapadnih susjeda Niko Kovač najvjerovatnije će pozvati u selekciju Branimira Hrgotu, stamenog napadača Borussie M'Gladbach i dosadašnjeg mladog reprezentativca Švedske.
Imamo još jedno![]()
![]()
Međutim, ne treba se cuditi da zaigra za Hrvatsku. Sigurno on osjeca nesto prema toj zemlji, a nas Savez pasivan da ga vjerovatno nikad nitko pravo nije ni kontaktirao.
Jedan čelnik saveza mu je isao na noge jos prošle godine!! Šuti se i radi, po vama je samo urađeno ono sto možete pročitati, nije sve za medije!!!
-
- Kontakt:
Ma sigurno ovi iz Jutarnjeg baljezgaju,kao što su Srbi kad je Lazić prešao kod nas....Batko je napisao/la:Kakav tajming!! Jutarnji piše da je Hrgota odabrao HR... Ništa ne bi bilo čudno da se Hrgota upravo nalazi u Sarajevu..
Ma ne treba nama Hrgota sta vam je ljudi. Imamo napadaca koliko hoces. Doduse nije mi jasno zasto je Hrvatskoj zanimljiv Hrgota kad i pored njega imaju jos bar petoricu napadaca ali ocigledno misle ljudi pet godina unaprijed sto je OK. Kako god bilo ako sada selektor ne porazgovara sa njim dok je u Sarajevu i odgleda ove utakmicu zbog njega ali i zbog potencialnih reprezentativaca igraca Sarajeva onda nece nikad najvjerovatnije.
- sanlituncay
- Kontakt:
Pa fkt da nema Hrgote sad,ali ce biti,ceka dozvolu tj promjenu državljanstva...bhsport je napisao/la:Prema indexu tu su Mandzo, Olic, Jelavic,Sarbini, Cop, Pjaca i Kramaric nema Hrgotesanlituncay je napisao/la:Kako pišu mediji u Hrvatskoj, selektor naših zapadnih susjeda Niko Kovač najvjerovatnije će pozvati u selekciju Branimira Hrgotu, stamenog napadača Borussie M'Gladbach i dosadašnjeg mladog reprezentativca Švedske.
Imamo još jedno![]()
![]()
Naime, Šveđani su bijesni na Hrgotu koji je odbio poziv njihovog selektora, a navodno već odabrao da će igrati za reprezentaciju Hrvatske, pa mu je ostalo samo da promijeni nogometno državljanstvo i tako stekne pravo za nastupe u Vatrenim.
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Ne znam, lik je iz zenice. Opet to nije klasicni primjer momka iz hercegovine. Mislim da je njemu ipak hrvatska na trecem mjestu ali ono, ako bude dobio poziv iz hrvatske a iz bosne nista logicno da ce prije za njih zaigrati medjutim ako bi mi dali sve od sebe ne vjerujem da bi nas odbio
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
HR pozvala Halilovica, očigledno se jos uvijek boje i vjeruju glasinama da bi zaigrao za BiH.....
Zavisi sta je to sve od sebe. Prijatan razgovor ili neke garancije da ce igrati. Ili je to promjeni drzavljanstvo pa cemo poslje vidjeti. Puno bolji igraci od Hrgote kao sto je naprimjer Seferovic koji je njegovih godina ocigledno nije dobio ono sto je trazio ako je vjerovati njegovim izjavama. Najsmjesnije od svega bi bilo da na kraju ni Hrgota ni Tankovic nebudu igrali za Svedsku a ovi ih toliko nagovarali.DeeWa je napisao/la:Ne znam, lik je iz zenice. Opet to nije klasicni primjer momka iz hercegovine. Mislim da je njemu ipak hrvatska na trecem mjestu ali ono, ako bude dobio poziv iz hrvatske a iz bosne nista logicno da ce prije za njih zaigrati medjutim ako bi mi dali sve od sebe ne vjerujem da bi nas odbio
@ Batko
Halilovica zaboravi on ce za godinu, dvije biti clan prvog tima Barcelone. A to nece promaci nikome. Na SP nije pozvan iz razloga sto svaki od 23 igraca moze biti itekako koristan i vaga se svaki poziv vise puta. Kvalifikacije su nesto sasvim drugo. I bio bi pozvan i prije da je bila rijec o kvalama. Bojim se da je Halilovic izgubljen za sva vremena i o njemu je bezveze trositi rijeci. Hrgota jos ima neke sanse ako se kvalitetno pristupi momku i ako on ima takve zelje a ako nema ko ga ****.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 20 avg 2014, 14:52, ukupno mijenjano 2 puta.
halilovic je vec dobio poziv tako da to je vec rijeseno e za Hrgotu sigurno odradjuju u tajnosti inace Hrvati su najveci grabezi uzimaju od nas uzimaju od Svicarske iako su sad ispusili za Gravranovica i Drmica ali uzeli su Rakitica i Petrica naravno sad ce neko reci oni da hoce igrati ovi iz Bosne za nas oni bi igrali(Halilović,Marić i slicno) to se kaze pariotizam al danas sve je manje patriotizma nego uticaj i lobiranje..
Daju oni svakakve garancije samo da se obezbijede pa posle kako bude,uzeli su Brazilca Eduarda dok je bio dobar sad posle SP vratio se u Brazil i otkvintali ga pa i onog Sammira onda u Francukoj onaj momak Sertić već godinu dvije se bori za drzavljanstvo iako oni imaju veznjaka al jbg da se obezbijede..mi jos nismo na tom nivou da znamo manipulisati sa osjecanjima pogotov uz selektora kakav je Safet Susic koji ne zna da daje izjave za medije..Ajax je napisao/la:Zavisi sta je to sve od sebe. Prijatan razgovor ili neke garancije da ce igrati. Ili je to promjeni drzavljanstvo pa cemo poslje vidjeti. Puno bolji igraci od Hrgote kao sto je naprimjer Seferovic koji je njegovih godina ocigledno nije dobio ono sto je trazio ako je vjerovati njegovim izjavama. Najsmjesnije od svega bi bilo da na kraju ni Hrgota ni Tankovic nebudu igrali za Svedsku a ovi ih toliko nagovarali.DeeWa je napisao/la:Ne znam, lik je iz zenice. Opet to nije klasicni primjer momka iz hercegovine. Mislim da je njemu ipak hrvatska na trecem mjestu..
- sanlituncay
- Kontakt:
Zašto Safet nikad nije izjavio za Hrgotu čim sredi papire biće pozvan,kao što je uradio za Hadžića i kompaniju ???
Mozda ni ne zna za njega, mozda ovaj nije dao siganl da hoce da igra za BiH, znas Safeta ...sanlituncay je napisao/la:Zašto Safet nikad nije izjavio za Hrgotu čim sredi papire biće pozvan,kao što je uradio za Hadžića i kompaniju ???
Safet je nemaran i plus sujetan, bar ja tako mislim, on bi da svi igraci njemu na noge dolaze i da ga mole
- sanlituncay
- Kontakt:
bhsport je napisao/la:Mozda ni ne zna za njega, mozda ovaj nije dao siganl da hoce da igra za BiH, znas Safeta ...sanlituncay je napisao/la:Zašto Safet nikad nije izjavio za Hrgotu čim sredi papire biće pozvan,kao što je uradio za Hadžića i kompaniju ???
Ja bi razumio da on pored repke vodi jos jedan klub pa bi čovjek rek'o nema vremena

Treba probati vrbovati Hrgotu, nama je za 2,3 godine prvi spic uz Dzeku ako nastavi ovako...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 46 gostiju.