esprit24 je napisao/la:Zao mi je sto ti nemas taj osjecaj kako je imati vugla i zakmo u njojRolandGarros9 je napisao/la:esprit24 je napisao/la:Na wwinu kvota na Damira 1,81, a na kamikazu 1,89, po kladionicama izjednacen duel, mada ja msm ako dzumi glavom udje u mec da ce ga i dobiti
Ako ga dobije uso je glavom u mec a ako izgubi nije![]()
![]()
![]()
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- RolandGarros9
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
- RolandGarros9
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
esprit24 je napisao/la:Na wwinu kvota na Damira 1,81, a na kamikazu 1,89, po kladionicama izjednacen duel, mada ja msm ako dzumi glavom udje u mec da ce ga i dobiti
Momak malo si se zajebo slucajno ili namjerno sa ti kvotama jer na daniela je 1,71 a na damira 2,02 i ne znam cemo laganje i stavljanje njega kao favorita kad nije.jel te to sramota stavit kvote onakve kakve zapravo jesu sto je losije rangiran igrac favorit protiv njega jos na "njegovom" terenu.
-
oldtown1990
- Kontakt:
Pobijedi Setkic i danas u Turskoj.
Ajde malo popusti svega ti, zatrpa temu svojima glupostima. Ja stvarno ne znam sta moderacija radiRolandGarros9 je napisao/la:esprit24 je napisao/la:Na wwinu kvota na Damira 1,81, a na kamikazu 1,89, po kladionicama izjednacen duel, mada ja msm ako dzumi glavom udje u mec da ce ga i dobiti
RolandGarrosove gluposti.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Sad ovaj yebeni raspust, treba izdržati još 2 mjeseca.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Oće iko od moderatora banirati ovog trolla?RolandGarros9 je napisao/la:sutra poraz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
RG je bivsi. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sretno Damire....Koliko god te svi, pa i ja , ponekad kudili, ti si NAŠ....boljih nemamao i za tebe navijamo....Ajmo uzeti Danijela, kad ga je Mirza mogao uzeti na zemlji, ti bi to morao da uradis, ajmo sto dalje na turniru, što da ne i do samog kraja....Moderatoru cista petica....Jedno je kritikovat, nervirat se , pa ponekad svasta i napisat, a drugo je konstantno provocirat
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
Koliko prvi gem traje:D Ubi ga Damir drop shotovima 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Odmah brejk, ma samo naprijed, imenjak
Taro ko na ringišpilu, ne vidim kako Damir može ovo zijaniti, ima više varijacija u igri i baš lako dominira poenima
Sa Damketom se nikad ne znashminka je napisao/la:Taro ko na ringišpilu, ne vidim kako Damir može ovo zijaniti, ima više varijacija u igri i baš lako dominira poenima
Kao što sam i rekao. Već gubi brejk
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Joooj Damire, vidi se da si kvalitetniji ali poklanjaš poene.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Da, ali mi se i ovo cini da Damir ide sa pola snage, vidjet cemoVedad87 je napisao/la:Sa Damketom se nikad ne znashminka je napisao/la:Taro ko na ringišpilu, ne vidim kako Damir može ovo zijaniti, ima više varijacija u igri i baš lako dominira poenima
Kao što sam i rekao. Već gubi brejkA nervira se puno već na samom startu
Dva, tri puta mu uspije dropshot i sad će cijeli meč to forsirat. Tako će mu poklonit dosta poena 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uvijek me to nerviralo, previše koristi taj udarac, i kad treba i kad ne treba. Svaki drugi udarac mu je dropshot.remA1 je napisao/la:Dva, tri puta mu uspije dropshot i sad će cijeli meč to forsirat. Tako će mu poklonit dosta poena
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Damir kao da je na treningu sa ovim dropshotovima 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.