Barcelona very close to reaching an agreement on personal terms with Foyth
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
@igrajlopte 🐦
- jasonstatham
- Kontakt:
Jučer nije igrao, izgleda da je to to.
Doveli ga iz Tottenhama za 12€. Hoće sada da ga tušnu za 42. Našli levate.
Transfer politika sve više podsjeća na ManUtd.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Foyth je bio katastrofa u Tottu.
Bilo mi je cudno kako ne igra championship
Ne znam šta barcelona moze dobiti s njim,jos 40M
Bilo mi je cudno kako ne igra championship

Ne znam šta barcelona moze dobiti s njim,jos 40M
-
- Kontakt:
Jedino sto me interesuje s njim, defanziva. Ostalo me zaboli. A izgleda da mu je to jedna od jacih strana.

Still though, 40ak miliona (uracunati bonusi) u pm.

Protiv kobasicara.
@igrajlopte 🐦
@igrajlopte 🐦
Prodati i Aubameyanga i Depaya, ostaviti danskog ćelu. 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Fati i Feran mogu uletiti, kad Lewa ne bude igrao. Bar je napad dobro pokriven.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
**** li im Foyth majku
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja sam više preferirao Reece Jamesa ili Cancela.
Foyth nit je stoper nit je bek. Najbolji za 3 u obrani. Ako Barcelona trazi beka nema mi logike nikakve.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- jasonstatham
- Kontakt:
Chelsea traži 8 mil evra za isprdak zvani Alonso, a nudi za klasnog napadača 19.
Iako Chelsea ima keša, nema klasičnog napadača, žuri im se, bezmudi Laporta će na ovo pristati. Pizdun.
Iako Chelsea ima keša, nema klasičnog napadača, žuri im se, bezmudi Laporta će na ovo pristati. Pizdun.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Ajmo 5 imena, koji to vama bekovi bi valjali, da bi odmah mogli uskiciti na Albino mjesto?
Konkretno.
Konkretno.
Najjače što ide vijest kako smatraju da je savršen bek za Barcelonu. I onda povezeš to sa previsokim transferom Raphinhe i skontaš da izgleda neko tu ili nema blage veze ili ne radi svoj posao kako treba.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
E cuj Alonso i Foyth pojacanja u odbrani.Najsmjesnije sto ce kostati 50miliona.Mozes 10 talenata za te pare dovesti na jednoj strani , jedan ce topiti travu ispred sebe.
Smijesno ako se realizuje.
Smijesno ako se realizuje.
Odlična ponuda, ali izgleda žele novac vjerovatno zbog veće fleksibilnosti oko salary capa. Tj svelo bi se na isto, samo bi Chelsea platio Aubu 29 miliona, a Barcelona Alonsa 12 miliona ili koliko je već dogovoreno.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nemaš 5 boljih bekova od ovakvog Albe.
Mendy, Robertson, Cancelo, Davies nedostupni. Lodi je moja želja i on je svakako realna opcija. Interesantan je i Tierney iz Arsenala.
ne znam dje nadjose ovog zemljoradnika fojta i to tolike pare da istresaju za njega, da Bog sacuva i sakloni
mnogi su ovu upravu i ovog sportskog direktora proglasili nekim madjionicarima, al realno ne vidim ja tu nista posebno, cak prije da su transferi odradjeni lose nego dobro, a kamoli da je to sad nesto spektakularno
doveli su svjetsku klasu jednu koja je jednom nogom u penziji i izvalili ogromne novce za njega sto se sigurno ne moze podvest pod dobar posao
ovi slobodni igraci kesi i kristensen takodjer su onako rutinski poso, ne vjerujem da je tu trebalo bit previse pametena pa ih dovest, al zato bilo je jos slobodnih igraca koji su bili i potrebniji, al nisu dovedeni, npr mazrui desni bek ajaksa, na kraju krajeva i azpilicueta koji je sigurno mogao biti doveden za mizernu cifru neku,
ovaj rafinja ne znam kakva je umjetnost dovest solidnog igraca iz lidsa koji je skoro ispao iz lige i izvalit 60 miliona, i vise nego preplacen, al ajd
jedini koji je doveden za ajmo rec realnu cijenu je kounde, al i on je placen realno dosta, 60 miliona za igraca sevilje nije neka sad umjetnost
eh sad ako ovog nekog parmaka fojta preplate, i jos za male pare puste aubu, ovaj prelazni rok je opet cirkus generalno, no vidjecemo
sve ovo ne znaci naravno da cavi nece od ovih igraca napravit mocan tim, al gledajuci situaciju na trzistu, koji su igraci dovedeni i za koje pare, prije meni ovo sve izgleda ko budalastina nego ko neki sjajan transfer period
po meni dzaba su izvalili pare za rafinju i levu, sto miliona za njih dvojicu nije mala stvar, a nisu bili toliko potrebni,
pogotovo ne rafinja, nisu ga trebali ni dovodit, trebalo je te pare izvalit na desnog beka i kundea i bernarda silvu i stvorit barem respektabilnu odbranu i vezni red, a napadaca trazit sledece ljeto, do tad je auba mogao igrati, fati takodjer ili feran, ili dovesti nekog jos jednog jeftinog spica,
ovako naprijed se nagomilalo nekih igraca kamara, a nazad rupe imas
mnogi su ovu upravu i ovog sportskog direktora proglasili nekim madjionicarima, al realno ne vidim ja tu nista posebno, cak prije da su transferi odradjeni lose nego dobro, a kamoli da je to sad nesto spektakularno
doveli su svjetsku klasu jednu koja je jednom nogom u penziji i izvalili ogromne novce za njega sto se sigurno ne moze podvest pod dobar posao
ovi slobodni igraci kesi i kristensen takodjer su onako rutinski poso, ne vjerujem da je tu trebalo bit previse pametena pa ih dovest, al zato bilo je jos slobodnih igraca koji su bili i potrebniji, al nisu dovedeni, npr mazrui desni bek ajaksa, na kraju krajeva i azpilicueta koji je sigurno mogao biti doveden za mizernu cifru neku,
ovaj rafinja ne znam kakva je umjetnost dovest solidnog igraca iz lidsa koji je skoro ispao iz lige i izvalit 60 miliona, i vise nego preplacen, al ajd
jedini koji je doveden za ajmo rec realnu cijenu je kounde, al i on je placen realno dosta, 60 miliona za igraca sevilje nije neka sad umjetnost
eh sad ako ovog nekog parmaka fojta preplate, i jos za male pare puste aubu, ovaj prelazni rok je opet cirkus generalno, no vidjecemo
sve ovo ne znaci naravno da cavi nece od ovih igraca napravit mocan tim, al gledajuci situaciju na trzistu, koji su igraci dovedeni i za koje pare, prije meni ovo sve izgleda ko budalastina nego ko neki sjajan transfer period
po meni dzaba su izvalili pare za rafinju i levu, sto miliona za njih dvojicu nije mala stvar, a nisu bili toliko potrebni,
pogotovo ne rafinja, nisu ga trebali ni dovodit, trebalo je te pare izvalit na desnog beka i kundea i bernarda silvu i stvorit barem respektabilnu odbranu i vezni red, a napadaca trazit sledece ljeto, do tad je auba mogao igrati, fati takodjer ili feran, ili dovesti nekog jos jednog jeftinog spica,
ovako naprijed se nagomilalo nekih igraca kamara, a nazad rupe imas
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.