Petev Ivaylo?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Na svakom!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Husref bio pokusni kunić, nije sebi trebao dozvoliti ovako nešto.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Daj Sad je vrijeme Eme Obuce kada je bal nek je maskenbal. Neka dobije par utakmica za probu pa sta bude. I onako smo na najnizim granama. Pored svega netreba presutit da smo opet pokradeni penal + crveni. To ako se ne dovede u red dzabe 100 trenera i pojacanja. Grmi sa sjeveraaaa nanananananna 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Kockoglavi
- Kontakt:
Radomir Djalovic je novi trener 99%. Sinoc je poslije tekme Mamic stupio u kontakt i skoro dogovorio sve.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
Cengic je zasluzio barem jednu utakmicu,veliki radnik i pitar
Sto se tice trenera posto Mamic bira ne brinem ni 2%
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Preferred formation : 4-2-3-1

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Premlad još uvijekNajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 sep 2025, 16:29Cengic je zasluzio barem jednu utakmicu,veliki radnik i pitar
- relativizam
- Kontakt:
Imal gdje kakav rekord
4 trenera u 9 kola
4 trenera u 9 kola
-
- Kontakt:
Hoce li mi neko odgovoriti ko je taj mudan koji može Ismiru nametnuti Mamice, a da ovaj ne smije minirati to? Da nije Dino i Tito 
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Raspitaj se malo o njemu. Nije cist ni sekundeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 sep 2025, 16:29Cengic je zasluzio barem jednu utakmicu,veliki radnik i pitar
- Maroon1946
- Kontakt:
Ako ponovno mijenjamo trenera, jedina želja je da zna postaviti barem dvije različite formacije.
Zbog trenutnog sistema i broja igrača očito je da nam igra sa tri stopera sada najviše odgovara, ali u ovakvoj ligi možda i nepotrebno.
Druga želja bi bilo da se jednostavno postavi kvota na broj igrača koji može doći i otići u jednom prelaznom roku. Ovo nenormalno mijenjanje cijele ekipe ne može ići u nedogled. Trenutni igrački kadar bi npr Zrinjskom bio dovoljan da se prošeta ligom. Nemoguće da su nam igrači zaboravili igrati fudbal da izgledamo onako loše kao u derbiju.
I standardna priča, ako nam ponovno dođe neko kao Zekić, istrpit. Nemamo mi jaku navijačku bazu da stručni štab trpi neki pritisak izuzev na društvenim mrežama. Zatvorit i zaštitit ekipu maksimalno, okružit profesionalcima i pustit ih da rade.
Treći dio, oko suđenja, gdje smo prošle godine definitivno zaslužili uzeti titulu, ali nam je ekipa bila uništena nakon suđenja od prošle godine. Mislim da smo na barem 20 utakmica žestoko pokradeni, gdje nije stvar sudijskog previda, nego čiste krađe i otimačine. Na tom polju se definitivno nešto mora uraditi. Nastaviti ovako, zaista nema smisla. Liga nije nikada bila neregularnija, pa barem da ili spustimo kriterije na neki period, istrpimo mlađe igrače, ili krenuti sa pritiskom na uefu, tražiti europske sudije u ligi, bilo šta, jer poslije utakmice protiv lištice je evidentno da će se isto nastaviti i ove godine.
Zbog trenutnog sistema i broja igrača očito je da nam igra sa tri stopera sada najviše odgovara, ali u ovakvoj ligi možda i nepotrebno.
Druga želja bi bilo da se jednostavno postavi kvota na broj igrača koji može doći i otići u jednom prelaznom roku. Ovo nenormalno mijenjanje cijele ekipe ne može ići u nedogled. Trenutni igrački kadar bi npr Zrinjskom bio dovoljan da se prošeta ligom. Nemoguće da su nam igrači zaboravili igrati fudbal da izgledamo onako loše kao u derbiju.
I standardna priča, ako nam ponovno dođe neko kao Zekić, istrpit. Nemamo mi jaku navijačku bazu da stručni štab trpi neki pritisak izuzev na društvenim mrežama. Zatvorit i zaštitit ekipu maksimalno, okružit profesionalcima i pustit ih da rade.
Treći dio, oko suđenja, gdje smo prošle godine definitivno zaslužili uzeti titulu, ali nam je ekipa bila uništena nakon suđenja od prošle godine. Mislim da smo na barem 20 utakmica žestoko pokradeni, gdje nije stvar sudijskog previda, nego čiste krađe i otimačine. Na tom polju se definitivno nešto mora uraditi. Nastaviti ovako, zaista nema smisla. Liga nije nikada bila neregularnija, pa barem da ili spustimo kriterije na neki period, istrpimo mlađe igrače, ili krenuti sa pritiskom na uefu, tražiti europske sudije u ligi, bilo šta, jer poslije utakmice protiv lištice je evidentno da će se isto nastaviti i ove godine.
Hošić ?
Da nije Ćosić?? Da ga iskoristimo kad smo već Igmanu platili obeštećenje.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 sep 2025, 16:29Cengic je zasluzio barem jednu utakmicu,veliki radnik i pitar
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], BeYaZ, NazorUso, PeppermintSA, roccosiffredi i 43 gosta.