*p!p!t@* je napisao/la:Šalim se bola,sjetih se nedavnog izljeva emocija na ovoj temi od strane tebe,pa je bilo neodoljivo ne provocirati te.
Nije bio izljev vec sam rekao kako jest. Mi dozivjeli jednu blamazu a Real 3-4 zadnjih 2 godine
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
*p!p!t@* je napisao/la:Šalim se bola,sjetih se nedavnog izljeva emocija na ovoj temi od strane tebe,pa je bilo neodoljivo ne provocirati te.
A ti nikako da shvatiš kako je nama drago kad još neko osim nas doživi istu...majestic24 je napisao/la:*p!p!t@* je napisao/la:Šalim se bola,sjetih se nedavnog izljeva emocija na ovoj temi od strane tebe,pa je bilo neodoljivo ne provocirati te.
Nije bio izljev vec sam rekao kako jest. Mi dozivjeli jednu blamazu a Real 3-4 zadnjih 2 godine
Ronaldo najslabiji igrac na utakmici.senad_flamin je napisao/la:Ovi iz Villareala jedva cekaju da zavrsi utakmica,kako bi razmjenili dres sa Ronaldom
Neaktivan do bola,bar za sada...Petko je napisao/la:Ronaldo najslabiji igrac na utakmici.senad_flamin je napisao/la:Ovi iz Villareala jedva cekaju da zavrsi utakmica,kako bi razmjenili dres sa Ronaldom
Ma neka zašto se trošiti duga je sezonaanonymousHD je napisao/la:Opet ista stvar kao i u Malagi, prvo poluvreme strašno, letimo na terenu, a drugo poluvreme spustimo loptu i samo se dodajemo bez ikakvih akcija.. Ali koga briga, bitni su bodovi.. Volio bi da i drugo poluvreme odigramo strašno, sa onim jakim presingom..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.