Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
E moj Berbatov, malju obicni! 2 sama igraca, samo treba da gurne loptu imali bi situaciju metar od praznog gola i pobjedu a on suta ko zadnji levat. Boze sacuvaj, uzasno vecer. Ferdinand mora dosta popraviti formu, Nemanja pozuri! Evra i fabio moraju takodjer dosta ozbiljnije pristupati utakmicama, neka uce od Jonesa kako se to radi. Momak i veceras odlican. sjajan centarsut Nanija i Young su nas spasili mada smo ovdje MORALI dobiti, uzas. Basel na kraju ipak zasluzio bod.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Kakva glupo profućkana šansa za pobjedom... neki igrači stvarno moraju da se dobro najedu pure da bi igrali u prvom timu. Park - kesa, ni jedan jedini tačan pas, ne znam u šta je gledo. Ferdinand - van forme, Evra - očajan u odbrani već godinama, Fabio - droga, Berbatov - gubitnik, Carrick - smotan... kaže Young ne valja, ma Young je nama posto glavni igrač, Giggsu šestogodišnji ugovor, Jones, De Gea i Nani - super. Sudija
Režiser
Hoće da se iskupe? Protiv Scousera samo tri boda! O Norwichu da ne pričam...
Doviđenja

Hoće da se iskupe? Protiv Scousera samo tri boda! O Norwichu da ne pričam...
Doviđenja

Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 27 sep 2011, 22:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Bolje kiks u CL vec u Premier L.
U CL do kraja ima jos ut. koje ce donijeti prolaz.
Basel iznenadio a United ipak malo potcijenio.
Dobro pa se nije izgubila ut.
De Gea u 90min.
Sudija kako samo zasmeta Parku da opali po lopti
U CL do kraja ima jos ut. koje ce donijeti prolaz.
Basel iznenadio a United ipak malo potcijenio.
Dobro pa se nije izgubila ut.
De Gea u 90min.

Sudija kako samo zasmeta Parku da opali po lopti

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
[youtube][/youtube]
uzese mi 60 km
uzese mi 60 km
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Nemojmo sad odmah osipat "drvlje i kamenje". Mor'o se kix desit, bolje u ovoj utakmici, nego na nekoj (bitnijoj) u EPL.Imamo dvomeč sa Rumunima sad, tako da ne treba odmah pravit dramu. Zbog ovakvog izdanja sam siguran u maestralnu partiju za vikend
Sad fokus na daljnje mečeve i to je to 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
'Bem ga u stau, samo da je dodao bio bi gol 100%Jimmy from the hood je napisao/la:Yebem ti sve Berbatoveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Sta reci za tekmu nego,..

Trasimaco je bio u pravu. Mancu ce neko ubrzo izdevetati radi preofanzivne igre. Al' kud bas Bazel. Da su pobjedili, bila bi pravo zaebana situacija za MU. Ni ovako nije bas blistava

I da, nemojte kriviti odbranu,.. Jednostavno, vezni red igra preofanzivno, tako da odbrana ostaje na ledini. Veznog reda gotovo da nema u odbrambenim zadatcima.
Svaka cast Dzonsu i danas je odusevio,.. Al' mu neko podhitno mora objasniti da ne igra napadaca

Al' 'ajde, makar mi je drago sto ce na neko vrijeme popustiti bajke i besmislena poredjenja sa Barselonom

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
-
- Kontakt:
Hinja prava lik, hoće da se dokaže a prop'o je ko kauč.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Jel se iko vraca za susret protiv Norwicha?
Nemoj Bogati da moram gledati Carricka kao naseg playmakera. -.-
Basel je samo napravio ono što Chelseu nije moglo uspjeti prije par dana a to je realizovati šanse .
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Thunderstruck
- Kontakt:
Carrick ni večeras nije bio playmaker nego je to bio Ando. A za Norwich imamo Fletchera da zamijeni Carricka.Narin je napisao/la:Jel se iko vraca za susret protiv Norwicha?
Disciplina u odbranu će se vratiti s povratkom kapitena.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Ma ko god samo da Carrick ne igra,makar Jones morao veznog igrati...
Jest, samo što je Jones i takav ofanzivan bio najbolji u odbrani, očistio je sve što je bilo u njegovoj moći, dok su ostali plivali, Jones je Tito!Valencia je napisao/la: Svaka cast Dzonsu i danas je odusevio,.. Al' mu neko podhitno mora objasniti da ne igra napadaca. Pa jbt, svijet nikada nije vidio ofanzivnijeg stopera. Momku je tek 19 kuka, a ima damu ko bik
. Al' mora se malo disciplinovati, posebno u bitnim utakmicama.
Ne možemo napadat sa veznim redom u kojem igraju Carrick i Park, to je definicija defanzivnog veznog reda, ta dva igrača ne znaju dodat loptu igraču koji je otkriven tri metra od njih, tehnika nula! Kad se vrate Cleverley, Rooney i Smalling onda će druga pjesma pjevat, a onda ni poređenja sa Barcelonom neće biti smiješna.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
To je to. Posljedice naše ofanzivne igre jesu šanse koje protivnik stvara zadnjih nekoliko utakmica.Jones je nadmašio Piquea i Lucia po izletima xD Nekad je to pravo dobro, a nekad..Valencia je napisao/la:'Bem ga u stau, samo da je dodao bio bi gol 100%Jimmy from the hood je napisao/la:Yebem ti sve Berbatoveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
.
Sta reci za tekmu nego,..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trasimaco je bio u pravu. Mancu ce neko ubrzo izdevetati radi preofanzivne igre. Al' kud bas Bazel. Da su pobjedili, bila bi pravo zaebana situacija za MU. Ni ovako nije bas blistava. Treba izaci u najjacem sastavu na sve cetri tekme i ubiljeziti sve cetri pobjede. Nema opustanja u Ligi prvaka. Bazel je odigr'o odlican mec.
I da, nemojte kriviti odbranu,.. Jednostavno, vezni red igra preofanzivno, tako da odbrana ostaje na ledini. Veznog reda gotovo da nema u odbrambenim zadatcima.
Svaka cast Dzonsu i danas je odusevio,.. Al' mu neko podhitno mora objasniti da ne igra napadaca. Pa jbt, svijet nikada nije vidio ofanzivnijeg stopera. Momku je tek 19 kuka, a ima damu ko bik
. Al' mora se malo disciplinovati, posebno u bitnim utakmicama.
Al' 'ajde, makar mi je drago sto ce na neko vrijeme popustiti bajke i besmislena poredjenja sa Barselonom.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Prvo mjesto nije upitno, ovo je i dobro što se desilo da se vrati ozbiljnost u ekipu, posebno odbranu.RiNo je napisao/la:
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
samo cekam fergijevu izjavu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Fergie treba objasniti nekim igracima da se ne zivi od stare slave. Ferdinand, Evra, Park, Berbatov... Ovakvo opustanje nisam odavno vidio. Mah sta opustanje pa ljudi su nam stvarali sanse i dok smo mi zabijali u prvom. Ferdinand? Pa jos ne mogu da vjerujem da neko moze ovako pasti u formi! Kleo sam se u ovog covjeka a sada tvrdim da odbrana sa Evansom bolje izgleda nego s njim, ne mogu da vjerujem da sam ovo rekao. Jos jednom, Nemanja POZURI hljeba ti. Small je dosta bolji od Fabia na toj desnoj strani. Jones je odlican u svakom segmentu, veceras je imao dosta dobrih intervencija. Nadam se samo kada se Rooney, Small, Vida, Tom, Hernandez vrate da ce ovo izgledati kao u prvih par kola, odlicno! Tacnije siguran sam da hoce.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
dobro je stanje je bolje nego sto sam mislio da ce bit. sta je ljudi nije secer pao u vodu
moralo se i ovo nekad desit al opet smo pokazali taj nas mentalitet i spasavamo se u 90 minuti
i da umalo da zaboravim nije iskljuceno finale liga evrope MAN UTD vs MAN CITY

i da umalo da zaboravim nije iskljuceno finale liga evrope MAN UTD vs MAN CITY

"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- red devil88
- Kontakt:
I kad mi onaj kaze da sam smjesan sto mislim da ce Jones igrati pored Nemanje pa jbt Rio veceras izgledao kao malo djete ne mogu da vjerujem sta sam gledao.
Glory Glory Man United !!! 

Naravno da će izgledati bolje, pogotovo kad se vrati Cleverley, on bi Carricku mogo provuć lopti kroz uši da ovaj ne skonta da se išta desilo... kakvi su antitalenti Carrick i Park to je nevjerovatno!Rooney88 je napisao/la:Fergie treba objasniti nekim igracima da se ne zivi od stare slave. Ferdinand, Evra, Park, Berbatov... Ovakvo opustanje nisam odavno vidio. Mah sta opustanje pa ljudi su nam stvarali sanse i dok smo mi zabijali u prvom. Ferdinand? Pa jos ne mogu da vjerujem da neko moze ovako pasti u formi! Kleo sam se u ovog covjeka a sada tvrdim da odbrana sa Evansom bolje izgleda nego s njim, ne mogu da vjerujem da sam ovo rekao. Jos jednom, Nemanja POZURI hljeba ti. Small je dosta bolji od Fabia na toj desnoj strani. Jones je odlican u svakom segmentu, veceras je imao dosta dobrih intervencija. Nadam se samo kada se Rooney, Small, Vida, Tom, Hernandez vrate da ce ovo izgledati kao u prvih par kola, odlicno! Tacnije siguran sam da hoce.
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.