Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Nije mi jasno zašto novinari od ovog prave senzaciju?
Čemu sve ovo, video, priča, senzacionalna vijest, naglabanje?
Vujošević je autoritativna ličnost, skoro pa vojnik i takve igrače traži. Pa sama činjenica da je poznat po tome da voli da ima zadnji napad, govori o tome da insistira na tome da je njegova zadnja i tačka. Ovi klinci prvo moraju proći kurs ponašanja, kulture i poštivanja hijerahije, jer zna se ko vodu nosi, a ko stvari kroji. Ovaj trenutak je uhvaćen okom kamere i ovo je sasvim normalno na treningu, na utakmicama i sl. Po meni ovdje novinari provociraju neku negativnu atmosferu i potenciraju sukobe posvećujući ovom svemu pažnju. Današnji klinci su neodgojeni, nekulturni i vrlo bahati. Mozak im radi na principu nedodirljivosti i osjećaju se svemogućim iako to sa strane ne izgleda tako, u njihovim glavam se svašta valja. Dijete ovo čita, biće ljut, postiđen i time izrevoltiran i upravo ovakvi medijski komentari i senzacije mogu da mu unište karijeru. Djeca ne praštaju, a oni su još djeca u glavi. Vujoševiću je jako teško, pa majku mu on mora ispočetka kod ovih da gradi ime, autoritet i da postavlja stvari na svoje mjesto, jer djeca nisu odgajana da ustanu starijem, da poštuju starije, da ne odgovaraju starijim i da...huuuhhh...prije su treneri šamarali kad se sjetim. Pa i nedavno je Maljković ako se dobro sjećam odvalio vaspitnu Muriču na Eurobasketu, ako se ne varam? Nekad drugačije ne dopire do tih usijanih glava.
Čemu sve ovo, video, priča, senzacionalna vijest, naglabanje?
Vujošević je autoritativna ličnost, skoro pa vojnik i takve igrače traži. Pa sama činjenica da je poznat po tome da voli da ima zadnji napad, govori o tome da insistira na tome da je njegova zadnja i tačka. Ovi klinci prvo moraju proći kurs ponašanja, kulture i poštivanja hijerahije, jer zna se ko vodu nosi, a ko stvari kroji. Ovaj trenutak je uhvaćen okom kamere i ovo je sasvim normalno na treningu, na utakmicama i sl. Po meni ovdje novinari provociraju neku negativnu atmosferu i potenciraju sukobe posvećujući ovom svemu pažnju. Današnji klinci su neodgojeni, nekulturni i vrlo bahati. Mozak im radi na principu nedodirljivosti i osjećaju se svemogućim iako to sa strane ne izgleda tako, u njihovim glavam se svašta valja. Dijete ovo čita, biće ljut, postiđen i time izrevoltiran i upravo ovakvi medijski komentari i senzacije mogu da mu unište karijeru. Djeca ne praštaju, a oni su još djeca u glavi. Vujoševiću je jako teško, pa majku mu on mora ispočetka kod ovih da gradi ime, autoritet i da postavlja stvari na svoje mjesto, jer djeca nisu odgajana da ustanu starijem, da poštuju starije, da ne odgovaraju starijim i da...huuuhhh...prije su treneri šamarali kad se sjetim. Pa i nedavno je Maljković ako se dobro sjećam odvalio vaspitnu Muriču na Eurobasketu, ako se ne varam? Nekad drugačije ne dopire do tih usijanih glava.
Zbog Duleta ću opet početi navijati za repku. 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ako nisi do sada navijao onda si me stvarno razočarao. Nisan to od tebe očekivaoKawhi je napisao/la:Zbog Duleta ću opet početi navijati za repku.
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Boli nas ba qrc hoces ti navijati ili neces.Kawhi je napisao/la:Zbog Duleta ću opet početi navijati za repku.
Obrati paznju na rjecnik
Nermin
Necu
Ramiz
Onda bi mogao totalno prestati pisati ovdje
Nermin
Zadnja izmjena: Ramsey16, dana/u 24 jul 2017, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
Re: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Jesam. Na onu tekmu protiv Litvanije su mi suze tekle. Kikanovu tricu protiv Izraela sam slavio par dana... etc. da ne idem dalje u prošlost.Tracy3McGrady je napisao/la:Ako nisi do sada navijao onda si me stvarno razočarao. Nisan to od tebe očekivaoKawhi je napisao/la:Zbog Duleta ću opet početi navijati za repku.
Penny Hardaway #1
Problem je što ću ja navijati samo za one koji zasluže. Uz pripreme pred kvalifikacije za EB 17 su me toliko razočarali da sam se smijao dok su ih Rusi dobijali. I generalno sve što se dešavalo tada nisu zaslužili ni da ih se prati, a kamoli navija za njih.
To je bilo prvi put da me košarkaši razočaraju. Dosad su uglavnom fudbaleri bili ti.

Ova ekipa s Duletom obećava i sigurno će istjerati iz ekipe one koji ne zaslužuju biti tu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Vucevich je napisao/la:Gegic je nesto usr'o pa poslan u svlacionicu. Tako i treba. To ne bi nikad MulaOmer imao muda da uradi.
Tako je,samo je Mirzu istjerao

Nije istjerao nego je Mirza napustio.lumani je napisao/la:Vucevich je napisao/la:Gegic je nesto usr'o pa poslan u svlacionicu. Tako i treba. To ne bi nikad MulaOmer imao muda da uradi.
Tako je,samo je Mirzu istjerao
Mula ga nije htio povesti u Swe.....
hoce li ova utakmica protiv austrije sutra biti opet zatvorena ili ce se moci doci?
Nastaviti, ja mislim da si se samo stavio na led.Kawhi je napisao/la:Zbog Duleta ću opet početi navijati za repku.
Izvini za digresiju

Moze li neko raspored postaviti 

- SantiCazorla08
- Kontakt:
Da li ce BHRT prenositi meceve nase reprezentacije u pretkvalifikacijama?
ima li kakav prenos veceras, i kad je utakmica
Mogao si nam to live prenositi (ako si u BiH), kao i Dzumhura iz Beca. Nadam se da te nisam zamijenio s nekim.dino-92 je napisao/la:hoce li ova utakmica protiv austrije sutra biti opet zatvorena ili ce se moci doci?

Nema, utakmica je zatvorenog tipa.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
On je radio to. Nije loš režiser, uzdamo se u njega.Federer17 je napisao/la:Mogao si nam to live prenositi (ako si u BiH), kao i Dzumhura iz Beca. Nadam se da te nisam zamijenio s nekim.dino-92 je napisao/la:hoce li ova utakmica protiv austrije sutra biti opet zatvorena ili ce se moci doci?

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ako mislis na predkvalifikacije...lumani je napisao/la:Moze li neko raspored postaviti
02.08. (18:00) Švedska ( Gosti )
05.08. (20:00 ) Slovačka ( Domaci )
09.08. (20:00) Armenija (D )
12.08. (19:00) Švedska ( D )
16.08. (18:00) Slovačka ( G )
19.08. (19:00) Armenija ( G )
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
-
- Kontakt:
zna li neko u koliko sati je tekma?
u 19, nista od snimanja s moje strane
je*ala ih zatvorena

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.