Loma im skočila temperatura i odma plaču

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Istinasekerbay je napisao/la:Koje mindže
Meni kiša nikad nije smetala. Sasvim normalno hodam.uNbx je napisao/la: Amin, nek ne prestaje do tekme.
Jesi vidio? Sve bih ja to na južni pol pa nek uživajusekerbay je napisao/la:Koje mindže
Proljeće i jesen.Derdiyok je napisao/la:Meni kiša nikad nije smetala. Sasvim normalno hodam.uNbx je napisao/la: Amin, nek ne prestaje do tekme.![]()
Zimu volim više nego ljeto
Probajte prošetati negdje oko podne, umjesto što sjedite u autima sa klimom.LAZARUS2000 je napisao/la:Jesi vidio? Sve bih ja to na južni pol pa nek uživajusekerbay je napisao/la:Koje mindže
Valjda zbog naglog prelaza iz hladnog u toplo.Donnie Darko je napisao/la:Istina
Koja glupost jbtOsim13 je napisao/la:Da hoće goriti do decembra
Jesam. Al šta drugo očekivat od feminiziranih likova kojima je uzor tamo neki nasljednik berača pamuka - čovjek operisan od talenta u nabrajanju iliti pričanju priča na koje se lože ovi forumski mekušciLAZARUS2000 je napisao/la:Jesi vidio?
Polako mora da izađe ta vlaga. Pa 2 mjeseca je padala kiša. Za 20 dana biće to fina suša bez vlage.Aerials je napisao/la:Probajte prošetati negdje oko podne, umjesto što sjedite u autima sa klimom.LAZARUS2000 je napisao/la:Jesi vidio? Sve bih ja to na južni pol pa nek uživajusekerbay je napisao/la:Koje mindže
Loma im skočila temperatura i odma plaču![]()
Nije do temperature koliko je do vlažnosti zraka. Uguši.
Više je do monteveresta na kojem živiš. Valja uznijet guzove uz ono brdo.Aerials je napisao/la:Nije do temperature koliko je do vlažnosti zraka. Uguši.
Zašto bih kad imam autoAerials je napisao/la:Probajte prošetati
Ne budi mindza.sekerbay je napisao/la: Dva dana ko mrtav.
Sve je to meni jasno, ali 32 stepena bez ove vlage, i sa vlagom su, pa mogu slobodno reći i neuporediva, zato se narod i žali. Prošle godine je i toplije bilo ono nekoliko dana, ništa ovo nije što se temperature tiče, ali vlažnost ubija.LAZARUS2000 je napisao/la: Polako mora da izađe ta vlaga. Pa 2 mjeseca je padala kiša. Za 20 dana biće to fina suša bez vlage.
Pa više hodam po ravnom.sekerbay je napisao/la: Više je do monteveresta na kojem živiš. Valja uznijet guzove uz ono brdo.
Zašto bih kad imam auto
Derdiyok je napisao/la:Ne budi mindza.sekerbay je napisao/la: Dva dana ko mrtav.
Zamisli kako je Ferdi zadovoljavati na ovoj vrucini.
Pa da, skolutaš se niz mahalu, pa nastaviš po ravnomAerials je napisao/la:Pa više hodam po ravnom
Imam jer nisam bio takav u njihovim godinama.Aerials je napisao/la:Nemaš onda pravo da govoriš kako su ostali mekušci i nazivaš ih kojekakvim imenima
Guzove imaš ti ko žensko, jok ja.Aerials je napisao/la:svoje guzove
evo nas na koncertu brt, mitar mirić predgrupa pa će onda džala da dere sa severinomOsim13 je napisao/la:Gdje su i šta rade fanOvi džale brt i bubašvabe korelija
Pa u ludnici ko i ostale budaleOsim13 je napisao/la:Gdje su i šta rade fanOvi džale brt i bubašvabe korelija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.