FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ako se sutra ne desi neka novost u nasem klubu treba banovati sve ove koji najavljuju janjetinu. Posteno?
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Joj brate jesi i ti zapeo. Malo se raja i zeza, relax ...fanaticZeljin je napisao/la:Ako se sutra ne desi neka novost u nasem klubu treba banovati sve ove koji najavljuju janjetinu. Posteno?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Sve je to udure, ali ponekad ima granica zezanju. Ne kazem da dijelim mislenje sa doticnim ali je negdje je u pravu.AsharaK je napisao/la:Joj brate jesi i ti zapeo. Malo se raja i zeza, relax ...fanaticZeljin je napisao/la:Ako se sutra ne desi neka novost u nasem klubu treba banovati sve ove koji najavljuju janjetinu. Posteno?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Nece se nista desiti do januara, a ni tada nece doci kamion igraca kako se ovdje pise nego 2-3 a ne bi me cudilo da krenu pripreme a tek naknadno pocnu dolaziti igraci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
A zezanja u p.m. Ajd onda cemo se zezati. Nudio nam se jedan bivsi igrac kona, odbili smo ga
Mogu se sloziti sa svim ostalim ali momak kad je otisao je bio najbolji igrac ekipe. Ne znam dal bi bio pojacanje u ovom trenutku ali bi ga volio imati u ekipi ne igra se samo ovu polusezonu.Gator je napisao/la:Upravo se miješaju emocije. Čovjek koji je godinu bio van fudbala bi bio pojačanje, a momak i kad je otišao nije odkskako od ostatka tima.pile87 je napisao/la:Meni se ne svidja ovo nase ignorisanje Tome bez obzira sta je bilo u proslosti prvenstveno bi gledao sta je Zeljin interes nikad ne bi mjesao licne zamjerke i emocije kada je posao u pitanju.
Ne zanimaju me odnos uprava - Tomic. Imao je priliku da donese zaradu klubu ili titulu nije ni jedno. Nepostivanje kluba, najgori čin.
Igrači su potrošni materijal, a Tomić je potrosen.
Znam ja da od toga u pocetku nije bilo nista nismo ni htjeli pricati s njim ali opet kazem sta je interes Zelje. Nije bitan niko od igraca nama treba jos jedan sezona kao prosla i plasman u evropi da prodisemo punim plucima a ne bude li je mogu svi komotno kofere spakovati jer ce ih raja rukama podaviti.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Od tih bivsih, ja bih volio vidjeti i Zeljkovica na desnom beku ako bas ne moze Stana 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Definitivno nam treba jedan klasični destruktivac a Tomo je bio izvrstan u ometanju igre protivnika, nije bio klasični drvosječa imao je i solidnu tehniku.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Dobra zezancijafanaticZeljin je napisao/la:A zezanja u p.m. Ajd onda cemo se zezati. Nudio nam se jedan bivsi igrac kona, odbili smo ga

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
ne bi bilo bas pametno da nemamo krajnji igracki kadar prije pocetka priprema.. do tog 10. bi se trebalo dovest koga vec hoceElegant je napisao/la:Nece se nista desiti do januara, a ni tada nece doci kamion igraca kako se ovdje pise nego 2-3 a ne bi me cudilo da krenu pripreme a tek naknadno pocnu dolaziti igraci.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Tomic nije ni blizu destruktivca kakvog mi trebamo...Nije ni Blagojevic, jako slicni igraci...Igrac tipa Nyeme bi, po mom misljenju, za nas bio idealan u ovom trenutku...FaraonTM je napisao/la:Definitivno nam treba jedan klasični destruktivac a Tomo je bio izvrstan u ometanju igre protivnika, nije bio klasični drvosječa imao je i solidnu tehniku.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
uhhh... najezih se sav... zeljo je imao slicne dresove 98/99...DooVe je napisao/la:Nešto kontam... lijepo bi bilo da klub sljedeće godine za rođendan kluba, ili ranije svejedno izbaci neke retro dresove npr. u ovom fazonu

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ne znam baš, meni Tomić i Blagojević nisu nikako slični igrači jer je Tomić puno jači defanzivno. Doduše Nyema je još bolji igrač al' teško ćemo do njega.teteac8684 je napisao/la:Tomic nije ni blizu destruktivca kakvog mi trebamo...Nije ni Blagojevic, jako slicni igraci...Igrac tipa Nyeme bi, po mom misljenju, za nas bio idealan u ovom trenutku...FaraonTM je napisao/la:Definitivno nam treba jedan klasični destruktivac a Tomo je bio izvrstan u ometanju igre protivnika, nije bio klasični drvosječa imao je i solidnu tehniku.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
malo prije neka emisija na SK, prica Dzumhur o ljubavi prema Zelji o Grbavici...bas se primjeti da ono nije prica samo eto da se trose minute nego bas punim srcem..
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
gavran je napisao/la:Janje nataknuto,zaporci pricvrsceni,

Toliko šuplje oko pojačanja za sada , a niko nije reagovao na priču koja je pokrenuta oko turnira za rahmetli Suvada Katanu koja bi trebala u budućosti da postane tradicija . Osim par forumaša starijih , svalog bol ku.rac . Vazno je pricat o livaji i vitezu , tema o magli sjajno .. A prica o navijacima takodje , nista , furka ne dolazit ne smije niko , od koga i cega ..
Brkica
A ni Ibričić nam ovakav ne treba po mom mišljenju , kako je u BiH , svaku noć klipovi iz kafića pjan ko letva .. Pjeva Grbavicu hvala mu , ali i ja je tako pjevam , cugao ili ne .. Ali ja sam navijač , a on je profi igrač 

Brkica
Nije nam trebao Zeba, ne trebaju nam Ibricic i Bekric, vala i taj Tomic nam ne treba... jos cemo i pola tima otjerat jer nam se moze. Mi smo sila, igraci trebaju doci u plavi salon i moliti da potpisu ugovor s nama. Mozda da nam i plate malo...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Isti taj Tomic je fulio 10 cistih zicera u 2014. godini i direktno nas ostetio za 15-tak bodova.. Svraki sto je uspjelo, Tomi nije, i nema potrebe da ga kujete u zvijezde.. Moja podrska ide Zericu...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Trenutno korisnika/ca: b00t, Faraon iz Visokog, knoa, kulinban1189, Orvel, Pablo11 i 75 gostiju.