FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fanaticZeljin
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fanaticZeljin » 23 dec 2015, 21:21

Ako se sutra ne desi neka novost u nasem klubu treba banovati sve ove koji najavljuju janjetinu. Posteno?

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 23 dec 2015, 21:22

Ma treba zakljucati temu na desetak dana.. Puno nesto laprdamo..
BUDI ŽELJO !!!

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 23 dec 2015, 21:26

fanaticZeljin je napisao/la:Ako se sutra ne desi neka novost u nasem klubu treba banovati sve ove koji najavljuju janjetinu. Posteno?
Joj brate jesi i ti zapeo. Malo se raja i zeza, relax ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 23 dec 2015, 21:28

AsharaK je napisao/la:
fanaticZeljin je napisao/la:Ako se sutra ne desi neka novost u nasem klubu treba banovati sve ove koji najavljuju janjetinu. Posteno?
Joj brate jesi i ti zapeo. Malo se raja i zeza, relax ...
Sve je to udure, ali ponekad ima granica zezanju. Ne kazem da dijelim mislenje sa doticnim ali je negdje je u pravu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 dec 2015, 21:37

Nece se nista desiti do januara, a ni tada nece doci kamion igraca kako se ovdje pise nego 2-3 a ne bi me cudilo da krenu pripreme a tek naknadno pocnu dolaziti igraci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

fanaticZeljin
Kontakt:

Post Postao/la fanaticZeljin » 23 dec 2015, 21:49

A zezanja u p.m. Ajd onda cemo se zezati. Nudio nam se jedan bivsi igrac kona, odbili smo ga

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 dec 2015, 21:59

Gator je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Meni se ne svidja ovo nase ignorisanje Tome bez obzira sta je bilo u proslosti prvenstveno bi gledao sta je Zeljin interes nikad ne bi mjesao licne zamjerke i emocije kada je posao u pitanju.
Upravo se miješaju emocije. Čovjek koji je godinu bio van fudbala bi bio pojačanje, a momak i kad je otišao nije odkskako od ostatka tima.
Ne zanimaju me odnos uprava - Tomic. Imao je priliku da donese zaradu klubu ili titulu nije ni jedno. Nepostivanje kluba, najgori čin.
Igrači su potrošni materijal, a Tomić je potrosen.
Mogu se sloziti sa svim ostalim ali momak kad je otisao je bio najbolji igrac ekipe. Ne znam dal bi bio pojacanje u ovom trenutku ali bi ga volio imati u ekipi ne igra se samo ovu polusezonu.
Znam ja da od toga u pocetku nije bilo nista nismo ni htjeli pricati s njim ali opet kazem sta je interes Zelje. Nije bitan niko od igraca nama treba jos jedan sezona kao prosla i plasman u evropi da prodisemo punim plucima a ne bude li je mogu svi komotno kofere spakovati jer ce ih raja rukama podaviti.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 23 dec 2015, 22:03

Od tih bivsih, ja bih volio vidjeti i Zeljkovica na desnom beku ako bas ne moze Stana :D
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 dec 2015, 22:05

Definitivno nam treba jedan klasični destruktivac a Tomo je bio izvrstan u ometanju igre protivnika, nije bio klasični drvosječa imao je i solidnu tehniku.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 23 dec 2015, 22:18

fanaticZeljin je napisao/la:A zezanja u p.m. Ajd onda cemo se zezati. Nudio nam se jedan bivsi igrac kona, odbili smo ga
Dobra zezancija :rol:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 23 dec 2015, 22:22

Elegant je napisao/la:Nece se nista desiti do januara, a ni tada nece doci kamion igraca kako se ovdje pise nego 2-3 a ne bi me cudilo da krenu pripreme a tek naknadno pocnu dolaziti igraci.
ne bi bilo bas pametno da nemamo krajnji igracki kadar prije pocetka priprema.. do tog 10. bi se trebalo dovest koga vec hoce
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 23 dec 2015, 22:27

FaraonTM je napisao/la:Definitivno nam treba jedan klasični destruktivac a Tomo je bio izvrstan u ometanju igre protivnika, nije bio klasični drvosječa imao je i solidnu tehniku.
Tomic nije ni blizu destruktivca kakvog mi trebamo...Nije ni Blagojevic, jako slicni igraci...Igrac tipa Nyeme bi, po mom misljenju, za nas bio idealan u ovom trenutku...

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 23 dec 2015, 22:29

DooVe je napisao/la:Nešto kontam... lijepo bi bilo da klub sljedeće godine za rođendan kluba, ili ranije svejedno izbaci neke retro dresove npr. u ovom fazonu

slika
uhhh... najezih se sav... zeljo je imao slicne dresove 98/99... :)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 dec 2015, 22:29

teteac8684 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Definitivno nam treba jedan klasični destruktivac a Tomo je bio izvrstan u ometanju igre protivnika, nije bio klasični drvosječa imao je i solidnu tehniku.
Tomic nije ni blizu destruktivca kakvog mi trebamo...Nije ni Blagojevic, jako slicni igraci...Igrac tipa Nyeme bi, po mom misljenju, za nas bio idealan u ovom trenutku...
Ne znam baš, meni Tomić i Blagojević nisu nikako slični igrači jer je Tomić puno jači defanzivno. Doduše Nyema je još bolji igrač al' teško ćemo do njega.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 23 dec 2015, 22:33

malo prije neka emisija na SK, prica Dzumhur o ljubavi prema Zelji o Grbavici...bas se primjeti da ono nije prica samo eto da se trose minute nego bas punim srcem..
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 23 dec 2015, 22:35

gavran je napisao/la:Janje nataknuto,zaporci pricvrsceni,
:bale: :bale: :bale: :bale:

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 23 dec 2015, 22:59

Toliko šuplje oko pojačanja za sada , a niko nije reagovao na priču koja je pokrenuta oko turnira za rahmetli Suvada Katanu koja bi trebala u budućosti da postane tradicija . Osim par forumaša starijih , svalog bol ku.rac . Vazno je pricat o livaji i vitezu , tema o magli sjajno .. A prica o navijacima takodje , nista , furka ne dolazit ne smije niko , od koga i cega ..
Brkica

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 23 dec 2015, 23:04

A ni Ibričić nam ovakav ne treba po mom mišljenju , kako je u BiH , svaku noć klipovi iz kafića pjan ko letva .. Pjeva Grbavicu hvala mu , ali i ja je tako pjevam , cugao ili ne .. Ali ja sam navijač , a on je profi igrač :)
Brkica

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 23 dec 2015, 23:41

Nije nam trebao Zeba, ne trebaju nam Ibricic i Bekric, vala i taj Tomic nam ne treba... jos cemo i pola tima otjerat jer nam se moze. Mi smo sila, igraci trebaju doci u plavi salon i moliti da potpisu ugovor s nama. Mozda da nam i plate malo...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 23 dec 2015, 23:43

Isti taj Tomic je fulio 10 cistih zicera u 2014. godini i direktno nas ostetio za 15-tak bodova.. Svraki sto je uspjelo, Tomi nije, i nema potrebe da ga kujete u zvijezde.. Moja podrska ide Zericu...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Faraon iz Visokog, knoa, kulinban1189, Orvel, Pablo11 i 75 gostiju.