Ja mislim da si tendencionalan, i to sa namjerom.delinjo je napisao/la:helem oni koji su najavljivali i okretali janje vezano za Tomica po ko zna koji put ce se sebi posrati u usta ali haj nije to ni bitno toliko,bitno je da jedino kod nas se mozes boriti za opstakan a pricati kako strucni stab radi dobro,klubovi iz vrha nase lige su vec napravili kostur ekipe ali eto mi nesto cekamo a ustvari i ne treba nam niko doveli smo strasnog Kramarica koji u 2 godine ima 4 odigrane utakmice,nek nam je Bog na pomoci,koliko god ne zelimo postajemo mahalski klub sa ovim oko dovodjenja igraca,tresla se gora rodio se mis,odprilike to opisuje situaciju vezanu za transfere kod nas...ali eto ima jos dana mozda okrenemo koje janje i mozda ovi za promjenu pogode nesto,cuda su moguca
A sto se samog Tomica tice, da nije zavrsio na tribinama, da je produzio ugovor bio bi u daleko boljoj formi i puno bolje bi prosao u novom klubu, i on i mi naravno. Onako je i sebi napravio medvjedju uslugu i eto na natrag u PL. Mozda je ovo i dobar primjer zbog drugih koji namjeravaju njegovim stopama