Na VIP podforumu.LAZARUS2000 je napisao/la:Đe ovo?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Za nas sto zivimo na selu nikakavLAZARUS2000 je napisao/la:Kakav je UniFi?Aerials je napisao/la:Samo UniFi čini mi se.LAZARUS2000 je napisao/la:Dokle je total došao sa internetom?
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Unifi je najbolja stvar ikad. Cak mi je i u selu dobar jer vecina stanovnika je na Telemachu. Mislim da funkcionise tako sto svaki ruter salje obicni za licnu upotrebu i unifi za sveopcu.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Upravo ovo, svaki ruter sa Telemachovim netom je pristupna tacka. Nema cak potrebe ni da se logujes, ukoliko je ukljucen wifi automatski se kaci.Kanye je napisao/la:Unifi je najbolja stvar ikad. Cak mi je i u selu dobar jer vecina stanovnika je na Telemachu. Mislim da funkcionise tako sto svaki ruter salje obicni za licnu upotrebu i unifi za sveopcu.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Hoće li moći na total tv? Kakva mu je brzinaKanye je napisao/la:Unifi je najbolja stvar ikad. Cak mi je i u selu dobar jer vecina stanovnika je na Telemachu. Mislim da funkcionise tako sto svaki ruter salje obicni za licnu upotrebu i unifi za sveopcu.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Voliš ti brzinu ?LAZARUS2000 je napisao/la: Hoće li moći na total tv? Kakva mu je brzina
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Dakle ništa za selo. U gradu svakako imam openPegi10 je napisao/la: Za nas sto zivimo na selu nikakav
Zašto su svi ovi vegani fucking weirdos? Svi nešto čudno izgledaju, koji im je? 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zato što 99% njih postaje vegan iz pogrešnih razloga.Aerials je napisao/la:Zašto su svi ovi vegani fucking weirdos? Svi nešto čudno izgledaju, koji im je?
Zato što su "ja sam drugačiji od svih" čudaci, a ne neko ko zapravo želi postati vegan.
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Loša ishrana. Fali im mesaAerials je napisao/la:Zašto su svi ovi vegani fucking weirdos? Svi nešto čudno izgledaju, koji im je?

Sve šatro borba za životinje ovo ono, a konzumiraju vodu te tako direktno štete ribama i ostalim živim bićima koji ovise od dva atoma vodika i jednog kisika!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Top 10 Anime Battles: Vegan vs. Wolfkin.

Ko bi pobjedio?

Ko bi pobjedio?
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ja sam ih ukino prije godinu dana i nisam se pokajao.Aerials je napisao/la:Piše 19. Hoće izgleda opet da dižu cijene ovi iz TXTV-a (a kod njih trenutno 17,20 čini mi se) pa malo gledam šta ima još.anell je napisao/la: Ne znam sta pise na stranici nisam odavno ulazio, a ovo
ti je regularna cijena, bilo je jos jeftinije ali su polako poceli povecavati. Prije je isto bilo ako potpises ugovor na 2 godine dobijes arene besplatno, sad ne znam je li i dalje tako.
Sad je Pink paket dvije godine besplatno, a Arene imaš normalno. Tako sam barem ja pročitala.
Walk on, with hope in your hearts.
Seks.Lillard je napisao/la:
Moze ti za Beograda.LAZARUS2000 je napisao/la:Dakle ništa za selo. U gradu svakako imam openPegi10 je napisao/la: Za nas sto zivimo na selu nikakav
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Giuseppe1, Rosicky, VensanKasel i 6 gostiju.