FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
helem oni koji su najavljivali i okretali janje vezano za Tomica po ko zna koji put ce se sebi posrati u usta ali haj nije to ni bitno toliko,bitno je da jedino kod nas se mozes boriti za opstakan a pricati kako strucni stab radi dobro,klubovi iz vrha nase lige su vec napravili kostur ekipe ali eto mi nesto cekamo a ustvari i ne treba nam niko doveli smo strasnog Kramarica koji u 2 godine ima 4 odigrane utakmice,nek nam je Bog na pomoci,koliko god ne zelimo postajemo mahalski klub sa ovim oko dovodjenja igraca,tresla se gora rodio se mis,odprilike to opisuje situaciju vezanu za transfere kod nas...ali eto ima jos dana mozda okrenemo koje janje i mozda ovi za promjenu pogode nesto,cuda su moguca 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- GoodisonPark
- Kontakt:
@Teniser, mislim da si fulio pdf
FK Željezničar (opšte diskusije) http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=7320
Dobra ti je ova zadnja finta u potpisu
Bukal izdrži

Dobra ti je ova zadnja finta u potpisu

Bukal izdrži

povratak otpisanih!
Izdrzi Josipe 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
A prelazni rok pocinje kada?delinjo je napisao/la:helem oni koji su najavljivali i okretali janje vezano za Tomica po ko zna koji put ce se sebi posrati u usta ali haj nije to ni bitno toliko,bitno je da jedino kod nas se mozes boriti za opstakan a pricati kako strucni stab radi dobro,klubovi iz vrha nase lige su vec napravili kostur ekipe ali eto mi nesto cekamo a ustvari i ne treba nam niko doveli smo strasnog Kramarica koji u 2 godine ima 4 odigrane utakmice,nek nam je Bog na pomoci,koliko god ne zelimo postajemo mahalski klub sa ovim oko dovodjenja igraca,tresla se gora rodio se mis,odprilike to opisuje situaciju vezanu za transfere kod nas...ali eto ima jos dana mozda okrenemo koje janje i mozda ovi za promjenu pogode nesto,cuda su moguca
posrao si se ti sam sebi u usta,niko nije tomića najavljivao osim tvoje jaranice duškedelinjo je napisao/la:helem oni koji su najavljivali i okretali janje vezano za Tomica po ko zna koji put ce se sebi posrati u usta ali haj nije to ni bitno toliko,bitno je da jedino kod nas se mozes boriti za opstakan a pricati kako strucni stab radi dobro,klubovi iz vrha nase lige su vec napravili kostur ekipe ali eto mi nesto cekamo a ustvari i ne treba nam niko doveli smo strasnog Kramarica koji u 2 godine ima 4 odigrane utakmice,nek nam je Bog na pomoci,koliko god ne zelimo postajemo mahalski klub sa ovim oko dovodjenja igraca,tresla se gora rodio se mis,odprilike to opisuje situaciju vezanu za transfere kod nas...ali eto ima jos dana mozda okrenemo koje janje i mozda ovi za promjenu pogode nesto,cuda su moguca
-
- Kontakt:
Kakav crni Tomic...bio, hvala mu, dovidjenja...ionako nije bio u bilo kojim solucijama...i pricekaj barem do pocetka priprema pa onda opleti...Prelazni rok jos nije ni poceo...delinjo je napisao/la:helem oni koji su najavljivali i okretali janje vezano za Tomica po ko zna koji put ce se sebi posrati u usta ali haj nije to ni bitno toliko,bitno je da jedino kod nas se mozes boriti za opstakan a pricati kako strucni stab radi dobro,klubovi iz vrha nase lige su vec napravili kostur ekipe ali eto mi nesto cekamo a ustvari i ne treba nam niko doveli smo strasnog Kramarica koji u 2 godine ima 4 odigrane utakmice,nek nam je Bog na pomoci,koliko god ne zelimo postajemo mahalski klub sa ovim oko dovodjenja igraca,tresla se gora rodio se mis,odprilike to opisuje situaciju vezanu za transfere kod nas...ali eto ima jos dana mozda okrenemo koje janje i mozda ovi za promjenu pogode nesto,cuda su moguca
Previse su se skoncentrisali na njih. Bekric ili Ibricic bi trebali biti slag na tortu. Do sada se trebalo rijesiti pitanje desnog krila, desnog beka, napadaca, zadnjeg veznog, defanzivca. Galesic, Stanic, Ugljesa, Bogicevic 5 pozicija rijeseno + taj Janez 6 pozicija. Pa onda ganjati Ibricica i Bekrica.mavi je napisao/la:Ne sluti na dobro. Edis je tražio i uprava mu je obećala da će se zaključno sa krajem ove kalendarske godine završiti priča oko pojačanja. Ova godina je na izmaku, a mi i dalje čekamo ta famozna pojačanja. Čekamo da vidimo da li će Bekrić raskinuti ugovor, hoće li se Ibričić smilovati, pa šarnuti za nas.
Oko njihovih dolazaka se napravila velika fama. Pravi, veliki klubovi ne rade na taj način. Napravi se dogovor s igračem, potpiše se ugovor i objavi na zvaničnoj.
Drzi se legendo
kako nije par stranica o njemu pisali,a sto hvala mu ,nema mjesta u ovom Zelji trenutno jel ?? ili ?teteac8684 je napisao/la:Kakav crni Tomic...bio, hvala mu, dovidjenja...ionako nije bio u bilo kojim solucijama...i pricekaj barem do pocetka priprema pa onda opleti...Prelazni rok jos nije ni poceo...delinjo je napisao/la:helem oni koji su najavljivali i okretali janje vezano za Tomica po ko zna koji put ce se sebi posrati u usta ali haj nije to ni bitno toliko,bitno je da jedino kod nas se mozes boriti za opstakan a pricati kako strucni stab radi dobro,klubovi iz vrha nase lige su vec napravili kostur ekipe ali eto mi nesto cekamo a ustvari i ne treba nam niko doveli smo strasnog Kramarica koji u 2 godine ima 4 odigrane utakmice,nek nam je Bog na pomoci,koliko god ne zelimo postajemo mahalski klub sa ovim oko dovodjenja igraca,tresla se gora rodio se mis,odprilike to opisuje situaciju vezanu za transfere kod nas...ali eto ima jos dana mozda okrenemo koje janje i mozda ovi za promjenu pogode nesto,cuda su moguca
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Tomic neka plati 125 000 eura i moze slobodno doci.delinjo je napisao/la:kako nije par stranica o njemu pisali,a sto hvala mu ,nema mjesta u ovom Zelji trenutno jel ?? ili ?teteac8684 je napisao/la:Kakav crni Tomic...bio, hvala mu, dovidjenja...ionako nije bio u bilo kojim solucijama...i pricekaj barem do pocetka priprema pa onda opleti...Prelazni rok jos nije ni poceo...delinjo je napisao/la:helem oni koji su najavljivali i okretali janje vezano za Tomica po ko zna koji put ce se sebi posrati u usta ali haj nije to ni bitno toliko,bitno je da jedino kod nas se mozes boriti za opstakan a pricati kako strucni stab radi dobro,klubovi iz vrha nase lige su vec napravili kostur ekipe ali eto mi nesto cekamo a ustvari i ne treba nam niko doveli smo strasnog Kramarica koji u 2 godine ima 4 odigrane utakmice,nek nam je Bog na pomoci,koliko god ne zelimo postajemo mahalski klub sa ovim oko dovodjenja igraca,tresla se gora rodio se mis,odprilike to opisuje situaciju vezanu za transfere kod nas...ali eto ima jos dana mozda okrenemo koje janje i mozda ovi za promjenu pogode nesto,cuda su moguca
Izdrži Josipe! 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Tomic neka plati 125 000 eura i moze slobodno doci.[/quote]
hah pa ja ,nije ni belaj sto nece kod nas nego sto je pojacao konkurenciju,a malo kola do kraja ccc
hah pa ja ,nije ni belaj sto nece kod nas nego sto je pojacao konkurenciju,a malo kola do kraja ccc
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
tomić je sam sebe nudio i spominjao. danas, da niko više ne dođe, svakako bi imao mjesta, ali ako sve prođe po planu neće nam trebati. o tome kako se onda ponio da ne počinjemo jer je ispričano xy puta.
Šta nam je sa Ribolovcem / Aldinom? 

hah pa ja ,nije ni belaj sto nece kod nas nego sto je pojacao konkurenciju,a malo kola do kraja ccc[/quote]delinjo je napisao/la:Tomic neka plati 125 000 eura i moze slobodno doci.
Boli me k..ac.
-
- Kontakt:
Tomića nisu razmatrali zbog principa a ko zna i u kakvoj je formi s obzirom da godinu dana nije igrao kako treba i peglale su ga povrede.. Sigurno da bi nam takav igrač u formi valjao ali možda je i dobro što ga nismo pokušali dovesti jer Blagojević je igrač sličnog profila..
Ako odrade prelazni rok kako treba ni Blagojević neće imati mjesta u prvih 11.. Ako dodje zadnji i ofanzivni vezni ostace mjesta samo za Amira..
Ako odrade prelazni rok kako treba ni Blagojević neće imati mjesta u prvih 11.. Ako dodje zadnji i ofanzivni vezni ostace mjesta samo za Amira..
BUDI ŽELJO !!!
Nestao u magli...Omark je napisao/la:Šta nam je sa Ribolovcem / Aldinom?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Tomic bih nam dobro dosao mojne zajebavat...Izdrzi Bukal
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Informacija iz prve ruke, do kraja prelaznog roka će nam doći neki igrači 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, CentarsutNaClanak921, Levin, Redfire16 i 29 gostiju.