Ma to vec znamo, ovakve i njima slicne docekat kao da smo na koridi,tako se i postavit i na terenu,tribinama,stadionu mada mi vazda neka lafo gospoda.jurisicduska je napisao/la: ↑28 sep 2025, 01:10Njihov način da proslave.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 01:07Kakvi neandretalci su ove kone, onaj pecinski covjek Pekic hoda sa tablom ko majmun,sta je ono onako?
Mi smo sami sebi krivi sto smo to dozvolili , a oni su takvi i kad gube samo ne dižu table.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Može li niže pasti ovaj klub? Ozbiljniji smo bili na viršlama...
-
- Kontakt:
To se zove respekt,ovako svrsavati na pobjedu govori o tome koliko smo veliki u njihovim ocima.
Neka ih,nek se zabave,ali garantujem da ce ispuhati ko dusica,nisu ni blizu taj kapacitet da ostanu gore,a nece im ni dati.
Trece mjesto mogu uzeti jer nas nema ni blizu,Velez necu ni da spominjem,a ubice su gore na poguranac,nema ni od njih nista.
Sta se ovo spominje Krznar?
Neka ih,nek se zabave,ali garantujem da ce ispuhati ko dusica,nisu ni blizu taj kapacitet da ostanu gore,a nece im ni dati.
Trece mjesto mogu uzeti jer nas nema ni blizu,Velez necu ni da spominjem,a ubice su gore na poguranac,nema ni od njih nista.
Sta se ovo spominje Krznar?
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Tesko jest al hocemo odustati . Ja necu ,muka nam je svima od svega al ljudi na utakmice moramo dolaziti .
Ljudi moji o kakvom ispuhavanju vi govorite za kone? Pa likovi kuci dobiju nas, Borac i Zrinjski, u gostima Veleza. Da im nisu protiv ubica ponistili 3 gola vjerovatno bi i njih dobili u gostima. Da ga yebes ne moze to biti sve na napuhavanje i onaj horuk na pocetku sezone.
Prvaci tesko, da mogu biti jer se zna, da to ide izmedju Dodika i Covica ovaj hocu reci izmedju Borca i Zrinjskog.
Nama preostaje nada, da nas ovaj ublehas od vlasnika proda nekoj normalnoj osobi, koja ce se ograditi sa strucnim ljudima i poceti proces stabilizacije kluba.
Mi nemamo strucne ljudi u vladajucim strukturama kluba. I od toga sve pocinje. Svi naši problemi.
A sa ovom ublehom na celu mi uz silne milione blize zoni ispadanja nego vrhu tabele. Nek mu Sejo pogleda u solju ovaj put,ali za opstanak u ligi.
Prvaci tesko, da mogu biti jer se zna, da to ide izmedju Dodika i Covica ovaj hocu reci izmedju Borca i Zrinjskog.
Nama preostaje nada, da nas ovaj ublehas od vlasnika proda nekoj normalnoj osobi, koja ce se ograditi sa strucnim ljudima i poceti proces stabilizacije kluba.
Mi nemamo strucne ljudi u vladajucim strukturama kluba. I od toga sve pocinje. Svi naši problemi.
A sa ovom ublehom na celu mi uz silne milione blize zoni ispadanja nego vrhu tabele. Nek mu Sejo pogleda u solju ovaj put,ali za opstanak u ligi.
-
- Kontakt:
Kad vec stalno kukamo,pljujemo godinama,da pohvalim danas jedino sto je dobro, Husref je rekao da protiv nekih ekipa i nije bilo do nas vec do evidentnih sudijskih greski, kako kaze dok god se budemo svi pravili budale bice tako.
-
- Kontakt:
Ma jbt ih , hajmo mi u svoju avliju gledati . Trrba nam nesto da se trgnemo , neki inat , ne znam bilo sta.Lavcina je napisao/la: ↑28 sep 2025, 01:31Ljudi moji o kakvom ispuhavanju vi govorite za kone? Pa likovi kuci dobiju nas, Borac i Zrinjski, u gostima Veleza. Da im nisu protiv ubica ponostili 3 pogodka vjerovatno bi i njih dobili u gostima. Da ga yebes ne moze to biti sve na napuhavanje i onaj horuk na pocetlu sezone.
-
- Kontakt:
Ma prodo il ne to nije problem, neka samo pusti Mamica da radi,neka mu da sve ovlasti da pocisti tim od igraca koje misli,struke, zenturacs u klubu tad cemo biti opet na 3 mjestu,dalje od toga dok je Vice necemo biti pa makar imali najbolju struku,igrace na svijetu.Lavcina je napisao/la: ↑28 sep 2025, 01:31Ljudi moji o kakvom ispuhavanju vi govorite za kone? Pa likovi kuci dobiju nas, Borac i Zrinjski, u gostima Veleza. Da im nisu protiv ubica ponistili 3 gola vjerovatno bi i njih dobili u gostima. Da ga yebes ne moze to biti sve na napuhavanje i onaj horuk na pocetku sezone.
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Puno se priča o odnosu igrača prema dresu, a trener TVOJE ekipe ti se smije nakon primljenog gola za 1-0 
Itekako je on problem jer misli, da je najpametniji, najjaci i da bez njega ne bi postojalo nista. Tipicni onaj papak koji se docepa para i onda ide furka ne može mi niko nista, svi ste za mene mali.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 01:35Ma prodo il ne to nije problem, neka samo pusti Mamica da radi,neka mu da sve ovlasti da pocisti tim od igraca koje misli,struke, zenturacs u klubu tad cemo biti opet na 3 mjestu,dalje od toga dok je Vice necemo biti pa makar imali najbolju struku,igrace na svijetu.Lavcina je napisao/la: ↑28 sep 2025, 01:31Ljudi moji o kakvom ispuhavanju vi govorite za kone? Pa likovi kuci dobiju nas, Borac i Zrinjski, u gostima Veleza. Da im nisu protiv ubica ponistili 3 gola vjerovatno bi i njih dobili u gostima. Da ga yebes ne moze to biti sve na napuhavanje i onaj horuk na pocetku sezone.
Evo uzmimo u obzir, da Mamic pocinje sredjivati ekipu. Pocne ti liciti ekipa na nesto, a Mirvic ce zamisliti sebi ne znam dolazak nekog Brazilca, Spanca ne bitno, a Mamic ce se tome protiviti recimo.
Sta mislis kako ce završiti to na kraju? Tako da sámo jedan dan procitas u medijima, da Zoran Mamic nije vise uposlenik FKS. Jos pogotovo ako mu udari na ove kuravele u klubu odmah noga.
-
- Kontakt:
Mamic je puno veci mangup nego ce oni ikad biti,cisto sumnjam da bi uopste ulazio u ovaj posao da nema neke garancije i interese.Lavcina je napisao/la: ↑28 sep 2025, 01:42Itekako je on problem jer misli, da je najpametniji, najjaci i da bez njega ne bi postojalo nista. Tipicni onaj papak koji se docepa para i onda ide furka ne može mi niko nista, svi ste za mene mali.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 01:35Ma prodo il ne to nije problem, neka samo pusti Mamica da radi,neka mu da sve ovlasti da pocisti tim od igraca koje misli,struke, zenturacs u klubu tad cemo biti opet na 3 mjestu,dalje od toga dok je Vice necemo biti pa makar imali najbolju struku,igrace na svijetu.Lavcina je napisao/la: ↑28 sep 2025, 01:31Ljudi moji o kakvom ispuhavanju vi govorite za kone? Pa likovi kuci dobiju nas, Borac i Zrinjski, u gostima Veleza. Da im nisu protiv ubica ponistili 3 gola vjerovatno bi i njih dobili u gostima. Da ga yebes ne moze to biti sve na napuhavanje i onaj horuk na pocetku sezone.
Evo uzmimo u obzir, da Mamic pocinje sredjivati ekipu. Pocne ti liciti ekipa na nesto, a Mirvic ce zamisliti sebi ne znam dolazak nekog Brazilca, Spanca ne bitno, a Mamic ce se tome protiviti recimo.
Sta mislis kako ce završiti to na kraju? Tako da sámo jedan dan procitas u medijima, da Zoran Mamic nije vise uposlenik FKS. Jos pogotovo ako mu udari na ove kuravele u klubu odmah noga.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Igra Giorgija Guliashvilija?
- To su odluke koje nas koštaju. To je ono što nam se ponavlja i prije mene, još kad je trener bio g. Zekić. Nevjerovatno da igrači sa takvom reputacijom prave takve individualne greške, ističe Musemić.
=mora igrati i moze kako hoce igrati
nosite se zajedno sa kapitenom u pizdu lijepu materinu
tonemo i tako ce biti dok je ublehasa Mirvica
Cimirotu uruciti papire cim se vrati nakon driblinga Erika
Ide kompilacija Ristovskog i padanja na guzicu svako kolo ga neko od igraca popisa i osramoti
nikad veci glupani i pickhe nisu bile u klubu yebem vas u usta bezobrazna
- To su odluke koje nas koštaju. To je ono što nam se ponavlja i prije mene, još kad je trener bio g. Zekić. Nevjerovatno da igrači sa takvom reputacijom prave takve individualne greške, ističe Musemić.
Ide kompilacija Ristovskog i padanja na guzicu svako kolo ga neko od igraca popisa i osramoti
Husref je jedini od svih balija koji je nesto rekao na ovu temu, sve se nesto zamotava.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 01:33Kad vec stalno kukamo,pljujemo godinama,da pohvalim danas jedino sto je dobro, Husref je rekao da protiv nekih ekipa i nije bilo do nas vec do evidentnih sudijskih greski, kako kaze dok god se budemo svi pravili budale bice tako.
Niko me nemoze ubjedit da je ova igra striktno i iskljucivo radi SS I IGRACA..
JA BI TO OVAKO POREDO
30% je do sudiski NEPRAVDI
20% do nekog negativnog naboja iz vana koje dolaze
A) od nasih navijaca nekako i podrska od navijaca za ZORANA. ZEKICA kad je bila osjetilo se da je to plasticna nazor podrska, takodje i broj navijaca na sjeveru i istoku je u kardinalnom opadanju, nikako nema sinergiju, cak i kad nesto krene nekim malim koracima onda il se izvuce AJLA IL ODE TRENER IL NAS SUDIJA POKRADE IL NESTO TRECE I NEZNAMO TO DA IZNESEMO, recimo da nas odma sledecu utakmicu bude bar 4000 vise, navijanje neprati igru, prekida se utakmica u nevrijeme (mislim da su manijaci kad su poveli i kad smo ih stisli onisu zapalili baklje prekinuli utakmucu, uradili su ovaj cirkus sa kartama 100% sa zajednickim planom (klub navijaci) sihronizovano rade itd itd. Takodje nase navijanje ide non stop isto svaka utakmica nema zvizdanja nema pravljenja pritiska na gostujuce igrace (3ca likova od 25 do 30) stoje na istoku psuju galame 1500 ljudi slusa niko nesmije ni da ih na fin nacin upozori a kamoli da se okupi 20 ljudi i kazu momci opsovat svremena na vrijeme al konstantno psivanje i sudijama i igracima nasim i protivnickim to je preseravanje.. SVE TO GOVORI DA NEMAMO ZAJEDNISTVO DA NEMAMO SINERGIJU. 3 momka 1500 ljudi nesmije nista tako reci to su balavci. Sami stoje odvojeni svi vide i nista..
Onda ide ovo sto se sad desava psuje se Ristovsko cimirot i kako ti igraci da ostanu jos 6-7 godina kod nas a takvi igraci sigurno imaju kvalitet da igraju u prvih 11 jos 3 godine a posle toga da imaju finu minutazu jos 3 godine a ti igraci pored iskustva i kvaliteta oni dosta mogu pomoc ostalim igracima. Sto radi bilbija jakovljevic barisic sunjic itd itd.
Takodje Guli je pao u formu umjesto da ga poguramo da sto prije udje mi nanjega vrsimo pritisak propo sto se nije prodo bla bla bla, danas je on napravio sansu sam bez imali pomoci drugi igraca (SUT BEGANOVICA)
Ista stvar je sa beganom paskakevom jovicem, malo se stalo iza krdzaluca i djordjevica i to je sve
30% je sto se nedovede trener koji zeli bit tu (ZORAN ZEKIC od prvog dana kad je prvi put bio na pres) dao je dosta signala da je tu nekako iz prisile nemislim prijetnjom vec kolicinu novca ili sto je htio radit a niko drugi ga nije trazio do mi. Mozda mi nemozemo nac kvalitet koji ima ZEKIC i bolji a da bi taj trener zelio bit tu nekako samo radi novca vec i radi ljubavi prema klubu.
Smatram da u bh ima malo takvih trenera al ja bi zrtvovo i uzet malo manje kvalitetnog trenera al koji zeli bit tu. Meni je nekako na umu bio KOVACEVIC on voli FK SARAJEVO (voli i grad al mislim da je njemu famelija u hrvaskoj i mislim da on nebi bio taj trener, a samim tim da ga je Dinamo angazovao i govori da je on top top kvalitet i da njemu nebi bio cilj bit u FK SARAJEVU vise od 2 godine.
Po mom misljenju ja bi uzo tipa kao sto je VULE TRIVUNOVIC, pridodao bi mu MEHMEDA JANJOSA kao pomocnika savjetnika nekog kobi mu bio uz ekipu, a pomocnike nebi imao nista to da bude Dzenis cosic i pustio ljude da rade.
Mislim da je zeljo to sa Adzemom uradio i mislim da je vec to pocelo pruzat rezultate. A realno Adzem nema bolju trenersku karijeru a ni igracku od Vuleta.
IGRACKI KADAR KOJI IMAMO I KOJI MOZEMO IMAT SA TAKVOM VIZIJOM VJERUJEM DA BI ZA 2 godine rjesavali zelju zrinjski sa 3-0 po tekmi
Zbog kakvih debila ja ne mogu da spavam….
Pocrkali svi dabogda
Pocrkali svi dabogda
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
-
- Kontakt:
Znam samo da hoštapler od vlasnika samo trlja ruke jer sada može opet pokrenuti "novi krug" transfera, malo out malo in, lafo prodao lafo kupio a zapravo samo oprao repa za meksičke i kolumbijske kartele... Inače ne znam drugog objašnjenja kako taj RETARDIRANI KRETEN dolazi do love uopšte....
-
- Kontakt:
I ova izjava o Guliashviliju pokazuje da on nije nikakav trener. To se rješava na treningu, prilikom dogovaranja preuzimanja ekipe, a ne da bi sa sebe skinuo prebaci na igrača i javno ga prozovi.BegovicRamiz je napisao/la: ↑28 sep 2025, 01:59Igra Giorgija Guliashvilija?
Znas da zna solirati i raditi nepotrebne stvari klupa. Znas da je Cimerot imao porodičnu tragediju ili sta vec,, tribina. Ti si treber, ti procijenis, doneseš odluku. Nije do HM, do onoga je ko je ga ponovno doveo i tu je kraj. 10 trenera u cetri godine, ne znam ima li takva ekipa u Svjetu? Nemas viziju, ne znas, pusti one koji znaju. Svako zlo, za neko dobro, ako Bog da, pa i ovo.
Evo i oni tebe selame!
- napoleon72
- Kontakt:
Ma i mi previse potcjenjujemo ovu ligu. Doveli Ristovskog kojeg je Dinamo sutnuo i mislimo da je neka klasa, frajera na guzzicu izvrce pola lige. Isto Vrancic onda, ne valja Rijeci, mi od njega ocekujemo da bude Kroos. Vratili Cimirota, kae to je saraf koji fali na sredini. Lik dosao da uzme zadnje velike pare u karijeri. Al nije ni do igraca koliko do manjka ikakve strategije. Ides sa mladim i poletnim igracima i modernim trenerima, u po frke okreces kurs i dovodis bombasticna imena i Husrefa za trenera. On je posebna prica, kad smo ovdje pisali da ne moze vise, dodju keli i pitar koji nije posta napisao 16 godina da nas ubjedjuju u nesta. Kae kako mogu Gasperini i Ancelotti trenirat ekipe na najvecem nivou, moze i Husref. Husref u karijeri vodio 3-4 ugasene ekipe, 3-4 koje su sad nizeligasi, i nas. Poslije naseg zadnjeg mandata nije imao nijedan ozbiljan angazman. Ima i zdravstvenih problema i ovo mu bas nije trebalo. Al lik toliko voli pare da ga boli qrac za svoje bajpase i nase potencijalne bajpase radi njegovog vodjenja ekipe. Mi se i bukvalno vratili u 2004. godinu, Husref nam trener i na strani ne mozemo ni boda upisat. Ocajno. Najgore sto se ne vidi vise ni neki revolt publike, glupi Amerikanac je ubio volju u ljudima. Budjenje poslije ovog horora ce bit dugo i tesko, nazalost.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Ono sto se iskreno nadam, a znam da se nece desiti je, da danas ili sutra Husref Musemic podnese ostavku...
Umjesto, kao trener, kao covjek, kao neko ko je ostavio traga u FKS, jos sinoc na pressu, kaze "...ne bih se zadrzavao, ne osjecam se dobro, ali sam dosao da vam saopstim da podnosim neopozivu ostavku", lik prica o Zekicu, prica o neshvatanju kako moze kapiten pruzati ovakve partije, kako je Cimirot igrao sa privatnim problemima...
I onda mi dodje neko i napise, pa nije Hus kriv, kriv je Mirvic koji ga je doveo...Sve pet, ali je li Mirvic kriv sto je ovom moralna, ljudska , karakterna vertikala ne na nuli, nego na minus beskonacnost...
Idi covjece molimo te, evo i Sanchez i Keli i pitar ne bi nista imali protiv toga...
Ako treba , napisacemo svi jedan mail klubu i zamoliti ih da ti sve isplate do zadnjeg pfeninga, ali jednom u zivotu u Fk Sarajevo, ti podnesi ostavku, halal bilo i obestecenje za tvoju desnu ruku, vrlog pomocnika Cosica...
IDI MOLIM TE...
Umjesto, kao trener, kao covjek, kao neko ko je ostavio traga u FKS, jos sinoc na pressu, kaze "...ne bih se zadrzavao, ne osjecam se dobro, ali sam dosao da vam saopstim da podnosim neopozivu ostavku", lik prica o Zekicu, prica o neshvatanju kako moze kapiten pruzati ovakve partije, kako je Cimirot igrao sa privatnim problemima...

I onda mi dodje neko i napise, pa nije Hus kriv, kriv je Mirvic koji ga je doveo...Sve pet, ali je li Mirvic kriv sto je ovom moralna, ljudska , karakterna vertikala ne na nuli, nego na minus beskonacnost...
Idi covjece molimo te, evo i Sanchez i Keli i pitar ne bi nista imali protiv toga...
Ako treba , napisacemo svi jedan mail klubu i zamoliti ih da ti sve isplate do zadnjeg pfeninga, ali jednom u zivotu u Fk Sarajevo, ti podnesi ostavku, halal bilo i obestecenje za tvoju desnu ruku, vrlog pomocnika Cosica...
IDI MOLIM TE...

Ja se slazem da Husref nije za FK SARAJEVO, i ja sam najbucni bio kad sam procito da su ga vratili.Vanja8 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 07:06Ono sto se iskreno nadam, a znam da se nece desiti je, da danas ili sutra Husref Musemic podnese ostavku...
Umjesto, kao trener, kao covjek, kao neko ko je ostavio traga u FKS, jos sinoc na pressu, kaze "...ne bih se zadrzavao, ne osjecam se dobro, ali sam dosao da vam saopstim da podnosim neopozivu ostavku", lik prica o Zekicu, prica o neshvatanju kako moze kapiten pruzati ovakve partije, kako je Cimirot igrao sa privatnim problemima...![]()
IDI MOLIM TE...![]()
Al Vanja mi imamo malo dublji problem a to je ;
GULI RISTOVSKI MORAJU NA KLUPU
Musija momku je ovo prva sezona ( ROCKOV IL ON) kvalitet isti bar sa MUSIJOM IMAS U 21
Da bi mi bolje igrali mi moramo poslat Gulija na hladjenje a ISMIR TO NEDA.. kako to rijesit, kako je zato kriv Husref jel ti mislis da sad dodje Jakirovic da bi mogo Gulija klupirat al ISMIR MIRVIC NJEGA ZELI DA ISTRPI DA MU NEBI VRIJEDNOST PALA, i tu je sva prica. NEKAZEM ja sad klupiranje Gulija da bi rijesili sve probleme i da bi mi poceli sve derat al kazem kako da mi onda mozemo ocjenjivat rad trenera ako je situacija takva..
Nemozemo imat viziju ako presjednik kluba ima 2 igraca koja moraju igrat bili nebili u formi, takodje KUBURENJE SA GOLMANOM DIZDAREVIC SEHINOVIC ROGIC ROCKOV MUSIJA BANIC 6 golmana nijedan kurcu nevalja, Banic i nije nesto branio al eto 5 golmana za 3 godine NEMOGUCE. Samo nemoj te da mi neko prica ovde kako su se dvoica prodali.
Eno dizdarevic zavrsio u velezu unisti ih a sehinovic je istjeran iz Rakova
Trenutno korisnika/ca: boki86, bordobijelisampion, bvsic, Direktorcic, Hajdeee, JavierBosnia, KarloIvandic, riki46, ristagrad, successminator i 102 gosta.