Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Volio bih da roastam ljude na /r/RoastMe, ali kontam koliko ti komentari uticu na one koji ih postave. Sta ako neko hoce da izvrsi samoubistvo pa trazi da ga neko jos "pogura".
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kako roastaše ovog dedu što puni 7 banki.Mokroguz je napisao/la:Volio bih da roastam ljude na /r/RoastMe, ali kontam koliko ti komentari uticu na one koji ih postave. Sta ako neko hoce da izvrsi samoubistvo pa trazi da ga neko jos "pogura".

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Predlog. Banujte sve sa lošim muzičkim ukusom. Ovo je čisto spamanje.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Al ide Karlovacko i marinirani kikiriki...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- Slatinash_7
- Kontakt:
Juce sam bas bio,bacio pregled da vidim kako se djeca ponasajukobe24 je napisao/la:Haha, ma razumijem sve i apsolutno se slazem s tobom. Slatina je uvijek bila poznata po dobrom basketu i morali su to odraditi kako treba, pogotovo sto su najavljivali velike stvari. Bolje da nisu nista ni dirali, nego sto su ovakav propust napravili. Organizuju gore na telexu onaj turnir, daju nagrade kakvih nigdje u drzavi nema, a na kraju dodje manje od 20 ekipa, od kojih svega 4-5 znaju nesto odigrati. Bolje da su upolovili nagrade gore, a ostalo iskoristili za obnovu ovog terena.Slatinash_7 je napisao/la: Ma brate,ovo je uradjeno samo da se uradi,kako su najavili ja sam mislio skinut ce brdo ono,to ce biti svegaa,kad ono,nasuli dva centa ovog hepeka i 500 KM obruca i table,te 3 reda stepenica,mislim ono kiks teski..jos kad uzmes u obzir da smo mi old skuleri teski,ovo je krs nad krsevima..Najglasniji u podrzavanju svega ovoga su likovi koji ono u prolazu bace tricu i govori meni druze dobro je i ovo,ma druze dobra je i Bosna al nije to to,kontamo se..
Ja u zadnje vrijeme ne igram nigdje, ali uskoro aBd kad uhvatim vremena doci cu tu da odigram koju. Igras li ti basketa, bude li jos uvijek puno ekipa, pa kad izgubis moras cekati sat vremena da ponovo igras?

Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
NevjerovatnouNbx je napisao/la:Kako roastaše ovog dedu što puni 7 banki.Mokroguz je napisao/la:Volio bih da roastam ljude na /r/RoastMe, ali kontam koliko ti komentari uticu na one koji ih postave. Sta ako neko hoce da izvrsi samoubistvo pa trazi da ga neko jos "pogura".

S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kad skontaš, sam je tražio...Mokroguz je napisao/la:NevjerovatnouNbx je napisao/la:Kako roastaše ovog dedu što puni 7 banki.Mokroguz je napisao/la:Volio bih da roastam ljude na /r/RoastMe, ali kontam koliko ti komentari uticu na one koji ih postave. Sta ako neko hoce da izvrsi samoubistvo pa trazi da ga neko jos "pogura".Zao bi mi bilo stariju osobu toliko roastati. Meni se cini da ljudi idu na "crkni" kad ne znaju sta drugo da kazu.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Moderator
- Kontakt:
Volim je.

Al na mute, drugacije preporuka;GracanicaAA je napisao/la:Volim je.![]()
![]()
Don't hate what you don't understand.
Ma i ja sam isti. Isto tako sam se prije 2 godine zakacio s nekim tu, tacnije poceli su tvoji Slatinasi da me provociraju.Slatinash_7 je napisao/la: Juce sam bas bio,bacio pregled da vidim kako se djeca ponasajui ono bilo je 5 ekipa,do 11 se igra u tom slucaju..sad je malo frka sta je izaslo sta nije ali opucaj tricu i cao djaci
Igrao sam ja bas cesto prije dvije godine i sve godine prije toga,pa je bio jedan incident a grozim se tih situacija i sebe u istim..Mislim da su PAN 3na3 ustvari i unistile te profesionalne ekipe,mislim gdje ima da reprezentativac jedan igra to nesto,idi na pripreme,trci na banji budalasu,realno treba zabraniti svakome ko zaradjuje od kosarke da igra to i svi koji su nekad zaradjivali da igraju da to se omasovi a ne da bude show i izivljavanje do 1/2 finala...

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Prosječne plaće (u eurima) u Europi po državama:

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ako si ga toliko poželio moReš mu se pridružitiOsim13 je napisao/la:#freeHelćo

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Evo vam Osim i ove Jala fanboys za Helću.
Jesil zadovoljan Marsale? Sad obojica imamo po 4 licne, i do kraja godine cemo dobiti trajni ban.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- legenda reala
- Kontakt:
kako moderatori mogu dobiti ban
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Donnie Darko
- Kontakt:
pitaj sarmulegenda reala je napisao/la:kako moderatori mogu dobiti ban
on je pionir
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.