Bilo je u to vrijeme par dobrih breakdance grupa u Zenici,.DP,škorpijoni iz blatuše,step by step..Derdiyok je napisao/la: Get frike get frike![]()
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ma ja, to je ta akcija. Bilo je ko fol i neko otvorenje terena, dolazio je i Imamovic. Uz jos minimalam trud mogli su prosiriti ovo i napraviti da lici na nesto. Ovako je nevidjeni cirkus i mene bi iskreno bilo stid praviti toliki hejp, a ovoliki propust su napravili.tuzlak1987 je napisao/la: Jel ovo ona PAN akcija? A sta ocekivati bolje od njih, vjerovatno je ovo neka akcija koja je isla preko onih ultra SDP-ovaca (PAN-OKK Sloboda). To su oni SDP-ovci koje ne podnose ni SDP-ovci.
Aerials, ma stavili su i novu konstrukciju, kos i tablu. Kos je odlican, konstrukcija solidna, ali ovo ostalo je haos.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Pa kad su kreteni već stavljali trebali su pomjeriti malo da to liči na nešto. Oj bože. 
Zar nije ono skupljanje čepova bilo za kavez na Slatini? Sramota šta su uradili.

Zar nije ono skupljanje čepova bilo za kavez na Slatini? Sramota šta su uradili.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Frajer iz jarka puca trojku, zašto nosu okrenuli koš prema sredini ovog lijevog terena.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovaj crveni dio je bukvalno u obliku luka za tricu, ko stvoren da se stavi koš i nacrta teren za basket.sljivo je napisao/la:Frajer iz jarka puca trojku, zašto nosu okrenuli koš prema sredini ovog lijevog terena.
Al džaba ti je ne možeš protiv niske inteligencije.
Usput tek sad vidim kakvim se debilanama bave na arsenalovom pdfu.
Vjerovatno je zbog ovih tribina, ali morali su jednu žrtvovati, ovako će neko noge polomiti. Kad se neki dešnjak zaleti - u svom zanosu, ode lik u provaliju.
Ne znam da li je najavljivan kavez, ali znam da je bila akcija da se skupi 100k cepova i da ce onda skroz obnoviti ovaj teren. Receno je da ce napraviti tribine, postaviti reflektore, ovu tartan podlogu i novu konstrukciju s tablom i kosem. Na kraju ni pola od toga nije ispostovano.Aerials je napisao/la:Pa kad su kreteni već stavljali trebali su pomjeriti malo da to liči na nešto. Oj bože.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Slatinash_7
- Kontakt:
@kobe
ovdje trice nikad nije ni bilo,signature terena
realno ono i ja sam prvo tu falenku primjetio,bili bageri,bilo sve da se to ispravi al dzaba,teren pravio garant neki sto je DIF u Travniku zavrsio ili sta vec..tartan su pravila dvojica iz Sremske Mitrovice,jedini valjda sto to znaju napraviti,problem je sto je to nasuto preko onog prije pa je sada obruc nizi,malo ali nizi,trica je NBA udaljenosti,jbs mi sve ako nije i dalja,a konstrukcija nije promjenjena vec je samo prefarbana,tabla i obruc jesu i ok je skroz taj dio
ovdje trice nikad nije ni bilo,signature terena

Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
- Konigsblau
- Kontakt:
A brate šta imaš vidjet u Slovačkoj?Kanye je napisao/la:Fazon je sto je Slovacka jeftinija (koliko sam cuo) od ostatka EU pa su to ok pare.jasmin10 je napisao/la:A ako nista dodje kao neka odskočna daska do Njemačke.Konigsblau je napisao/la:Tačnije 800€. Pa mislim da se isplati ako je to tačno, standard je bolji nego ovdje. Hoće omladina da vidi svijeta..
Slovenija i Ceska su najbolje opcije za nase ljude. U Njemacku je bespotrebno ici. Osim ako planiras uzeti puno novca pa se vratiti. Ceska i Slovenija ti nece instant puno para donijeti, al su bolje za zivot kad uzmes sve faktore u obzir od Njemacke.
Wir leben dich Schalke 04!
Nisam igrao basketa na Slatini ima skoro dvije godine, a jedno vrijeme sam tu cesto dolazio. Sjecam se da je bilo skroz tijesno u tom dijelu, ali cini mi se da je ipak bila ocrtana neka trica.Slatinash_7 je napisao/la:@kobe
ovdje trice nikad nije ni bilo,signature terenarealno ono i ja sam prvo tu falenku primjetio,bili bageri,bilo sve da se to ispravi al dzaba,teren pravio garant neki sto je DIF u Travniku zavrsio ili sta vec..tartan su pravila dvojica iz Sremske Mitrovice,jedini valjda sto to znaju napraviti,problem je sto je to nasuto preko onog prije pa je sada obruc nizi,malo ali nizi,trica je NBA udaljenosti,jbs mi sve ako nije i dalja,a konstrukcija nije promjenjena vec je samo prefarbana,tabla i obruc jesu i ok je skroz taj dio

Ne znam koliko kosta ova podloga, ali kos i tabla se zajedno mogu kupiti za 300-350 KM. Ja sam kupovao u Juventi ovaj obruc s oprugom i kosta oko 150 KM, a ne vjerujem da je i tabla puno skuplja.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ma brate,ovo je uradjeno samo da se uradi,kako su najavili ja sam mislio skinut ce brdo ono,to ce biti svegaa,kad ono,nasuli dva centa ovog hepeka i 500 KM obruca i table,te 3 reda stepenica,mislim ono kiks teski..jos kad uzmes u obzir da smo mi old skuleri teski,ovo je krs nad krsevima..Najglasniji u podrzavanju svega ovoga su likovi koji ono u prolazu bace tricu i govori meni druze dobro je i ovo,ma druze dobra je i Bosna al nije to to,kontamo se..kobe24 je napisao/la:Nisam igrao basketa na Slatini ima skoro dvije godine, a jedno vrijeme sam tu cesto dolazio. Sjecam se da je bilo skroz tijesno u tom dijelu, ali cini mi se da je ipak bila ocrtana neka trica.Slatinash_7 je napisao/la:@kobe
ovdje trice nikad nije ni bilo,signature terenarealno ono i ja sam prvo tu falenku primjetio,bili bageri,bilo sve da se to ispravi al dzaba,teren pravio garant neki sto je DIF u Travniku zavrsio ili sta vec..tartan su pravila dvojica iz Sremske Mitrovice,jedini valjda sto to znaju napraviti,problem je sto je to nasuto preko onog prije pa je sada obruc nizi,malo ali nizi,trica je NBA udaljenosti,jbs mi sve ako nije i dalja,a konstrukcija nije promjenjena vec je samo prefarbana,tabla i obruc jesu i ok je skroz taj dio
Moguce da su sad stavili tricu po nba dimenzijama i da je u onom cosku ostala jos veca rupa. Mislio sam da su promijenili konstrukciju jer ima onaj PAN-ov znak, ali eto nisu ni to. Jos je sad nakon postavljanja ove podloge i obruc nizi, sto znaci sve propust do propusta.
Ne znam koliko kosta ova podloga, ali kos i tabla se zajedno mogu kupiti za 300-350 KM. Ja sam kupovao u Juventi ovaj obruc s oprugom i kosta oko 150 KM, a ne vjerujem da je i tabla puno skuplja.
Slatina Bog i batina
Haha, ma razumijem sve i apsolutno se slazem s tobom. Slatina je uvijek bila poznata po dobrom basketu i morali su to odraditi kako treba, pogotovo sto su najavljivali velike stvari. Bolje da nisu nista ni dirali, nego sto su ovakav propust napravili. Organizuju gore na telexu onaj turnir, daju nagrade kakvih nigdje u drzavi nema, a na kraju dodje manje od 20 ekipa, od kojih svega 4-5 znaju nesto odigrati. Bolje da su upolovili nagrade gore, a ostalo iskoristili za obnovu ovog terena.Slatinash_7 je napisao/la: Ma brate,ovo je uradjeno samo da se uradi,kako su najavili ja sam mislio skinut ce brdo ono,to ce biti svegaa,kad ono,nasuli dva centa ovog hepeka i 500 KM obruca i table,te 3 reda stepenica,mislim ono kiks teski..jos kad uzmes u obzir da smo mi old skuleri teski,ovo je krs nad krsevima..Najglasniji u podrzavanju svega ovoga su likovi koji ono u prolazu bace tricu i govori meni druze dobro je i ovo,ma druze dobra je i Bosna al nije to to,kontamo se..
Ja u zadnje vrijeme ne igram nigdje, ali uskoro aBd kad uhvatim vremena doci cu tu da odigram koju. Igras li ti basketa, bude li jos uvijek puno ekipa, pa kad izgubis moras cekati sat vremena da ponovo igras?

Ne znam kakav je bio ovaj zadnji Pan3x3 ali su prošla 2 bila baš dobra. Prijavilo se puno ekipa a bilo je momaka koji baš razvaljuju...
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
anell je napisao/la:Ne znam kakav je bio ovaj zadnji Pan3x3 ali su prošla 2 bila baš dobra. Prijavilo se puno ekipa a bilo je momaka koji baš razvaljuju...
Sta je ovo sa avatarom?Marsal je napisao/la:.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Bio losiji od sva tri dosadasnja. Prijavili se 30-ak ekipa, a pojavilo se samo 19. Proslih godina je znalo doci i po 50-60 ekipa. Najgore sto su oni u onaj bubanj ubacili i te koji nisu dosli, pa se znalo cekati po 2h da obje ekipe budu tu. Od tih 19, mozda je bilo 5 dobrih, ostalo sve mrtvi prosjek. I ja sam igrao ko fol, neki jarani me zvali, a inace za godinu dana nisam 5x igrao basketa i totalno sam van kondicije. Na kraju su nas ljudi i uzeli na tu svjezinu. Momci uigrani maksimalno i mogu igrati tri dana na onom suncu, a ja se nakon 5 minuta borio sa zivotom.anell je napisao/la:Ne znam kakav je bio ovaj zadnji Pan3x3 ali su prošla 2 bila baš dobra. Prijavilo se puno ekipa a bilo je momaka koji baš razvaljuju...

kobe24 je napisao/la:Bio losiji od sva tri dosadasnja. Prijavili se 30-ak ekipa, a pojavilo se samo 19. Proslih godina je znalo doci i po 50-60 ekipa. Najgore sto su oni u onaj bubanj ubacili i te koji nisu dosli, pa se znalo cekati po 2h da obje ekipe budu tu. Od tih 19, mozda je bilo 5 dobrih, ostalo sve mrtvi prosjek. I ja sam igrao ko fol, neki jarani me zvali, a inace za godinu dana nisam 5x igrao basketa i totalno sam van kondicije. Na kraju su nas ljudi i uzeli na tu svjezinu. Momci uigrani maksimalno i mogu igrati tri dana na onom suncu, a ja se nakon 5 minuta borio sa zivotom.anell je napisao/la:Ne znam kakav je bio ovaj zadnji Pan3x3 ali su prošla 2 bila baš dobra. Prijavilo se puno ekipa a bilo je momaka koji baš razvaljuju...

Tako je i meni bilo prije dvije/tri godine, zovu jarani da igramo a ja nisam cijelu godino potrčo kako treba. Mislim da je to bio prvi turnir koji je Pan organizovo i tu se igra po onim FIBA 3x3 pravilima, a kod nas u ulici se ne igra tako

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- tuzlak1987
- Kontakt:
Fudbala se i moze odigrati pola sata kada nisi potrcao ono godinu dana ali basket je bas zahtjevniji, treba ti jedno 5-6 sedmica da igras da bi na kraju mogao pola sata kvalitetno sastaviti 

Ma jasno mi je sve.anell je napisao/la:Znači i to propada
Tako je i meni bilo prije dvije/tri godine, zovu jarani da igramo a ja nisam cijelu godino potrčo kako treba. Mislim da je to bio prvi turnir koji je Pan organizovo i tu se igra po onim FIBA 3x3 pravilima, a kod nas u ulici se ne igra takoDok smo se mi navikli na ta pravila(izvukli nas prve da igramo) ljudi već vode 6:0, nekako ih jedva stignemo i uzmu nas čini mi se na razliku. Ja se na kraju jedva vuko po terenu, igrali oko 14:00 po onoj najvećoj vrućini. Tad je bilo baš dobrih ekipa, sjećam se da je igro i Hasandić sa nekim svojim jaranima, bili si i oni momci iz Ugljevika što su razvaljivali, mislim da su na kraju i osvojili turnir.

Proslih godina se igralo do 11, a sad 10 minuta ili do 21 (tj. ispostovali su fibina pravila do kraja zato sto nije bilo puno ekipa). I mi inace na basketu ne igramo po tim pravilima, ali meni to nije bio problem, koliko sam bio uzasan s kondicijom. Bukvalno nakon 5 minuta nisam mogao da disem, a i mi smo bas igrali kad je sunce bilo najjace.

Jesu, dvije godine zaredom je Ugljevik uzimao turnir. Bas se sjecam onog cupavog, koji sad igra neke fibine 3x3 turnire s nekom drugom ekipom (ona mu se rasformirala). Sad je turnir osvojila ekipa iz Zivinica. Dva momka su njihova, a dvojica su iz Tuzle (Rusmir Grosic i Zlatko Crni Golijanin).
Poucno i vazno!
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 381 gost.