FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

struja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la struja » 22 dec 2015, 18:29

fedeltafrotta je napisao/la:znaci umjesto kese odrijesicemo vrecu ? :D
kad je šenluk nek i hala gori :opaopa: :opaopa: :opaopa:

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 22 dec 2015, 20:33

Gator je napisao/la:Bolje platiti naknadu za par mladih igraca nego dovesti Ibričića i Bekrica. Naknada i nije skupa u okvirima BiH
Cini mi se ojlko 35.000KM znam da je s olimpicom bilo tako nesto vezano za gojaka mada sve zavisi i koliko godina ima
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 22 dec 2015, 20:58

FKZ1921 je napisao/la:Osim igraca koji se dovode namjenski,da se pojaca ekipa tamo gdje cijeni struka da je to neophodno,dovesti ce se i par mladih igraca(ml.reprezentativaca). Sa njima ce se potpisati ugovori na 4 godine.
Oni vjerovatno ne mogu odmah u startnu postavu ali su kvaliterni i borice se za svoje mjesto.Uz znatan broj nasih omladinaca,na ovaj nacin prakticno pravis ekipu za narednih par godina.
Pretpostavljam da se radi o kadetskim ili juniorskim reprezentativcima, obzirom da bi mladi reprezentativci mogli uletiti odmah bar u rotaciju, a i skuplji su.

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 22 dec 2015, 22:42

FKZ1921 je napisao/la:Osim igraca koji se dovode namjenski,da se pojaca ekipa tamo gdje cijeni struka da je to neophodno,dovesti ce se i par mladih igraca(ml.reprezentativaca). Sa njima ce se potpisati ugovori na 4 godine.
Oni vjerovatno ne mogu odmah u startnu postavu ali su kvaliterni i borice se za svoje mjesto.Uz znatan broj nasih omladinaca,na ovaj nacin prakticno pravis ekipu za narednih par godina.
Iskreno se nadam da ovo nije "šuplja insajderska"kakvih je bilo i biće.Citirani forumaš je bar dosad pisao u najvećem dijelu razumno i bez senzacionalizma.I za razliku od nekih "čuvenih" forumaša stao je iza struke u svojim postovima..Stoga je dobro ako mislimo na sutra.Ta lova za otkup ugovora više nije tako velika zahvaljujući genijalcima iz saveza koji ne daju ni fening na omladinu koja živi i trenira ovdje.Popušismo ga kod navedenog Gojaka ali ko zna možda nam se vrati

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 22 dec 2015, 22:44

mrtvilo na forumu, zatisje pred oluju :mrgreen:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 22 dec 2015, 22:53

djedovic01 je napisao/la:mrtvilo na forumu, zatisje pred oluju :mrgreen:
Oluja se najavljuje za 23.12.... :kafa:

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 22 dec 2015, 23:02

legenda79 je napisao/la:
Pa to je sutra :mrgreen: :opaopa:
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 22 dec 2015, 23:05

Ako ne bude magle :kafa:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 22 dec 2015, 23:05

FaraonTM je napisao/la:Ako ne bude magle :kafa:
Na Jaliji je stanje alarmantno :mrgreen:
Željeznicar za život cijeli !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 22 dec 2015, 23:07

likusa je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ako ne bude magle :kafa:
Na Jaliji je stanje alarmantno :mrgreen:
I više nego alarmantno :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 22 dec 2015, 23:17

Ma delirijum je već nastupio, samo se ne vidi od magle :mrgreen:
Životni saputnik! 1921

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 22 dec 2015, 23:25

Ma samo da ne promaši

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 dec 2015, 23:27

Mislim da cemo novosti iz kluba cuti tek u januaru.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 22 dec 2015, 23:29

Nova godina, nova nafaka!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 22 dec 2015, 23:51

Brkoo je napisao/la:
legenda79 je napisao/la:
Pa to je sutra :mrgreen: :opaopa:
Nisam naveo koje godine :think:

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 22 dec 2015, 23:55

Gator je napisao/la:Ma samo da ne promaši
Zamisli ode slučajno kod kona ili kod Nijaza :P
Životni saputnik! 1921

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 22 dec 2015, 23:57

Oluja se najavljuje za 23.12.... :kafa:[/quote]

Pa to je sutra :mrgreen: :opaopa:[/quote]

Nisam naveo koje godine :think:[/quote]
2015. ali hidžretske :zviz:
Životni saputnik! 1921

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 23 dec 2015, 07:24

Opusteno, danas potpisujemo novog igraca. Citirajte me na kraju dana. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 23 dec 2015, 08:50

Jedinog koji ne mora avionom doci u Sarajevo.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 23 dec 2015, 08:55

reks je napisao/la:
Iskreno se nadam da ovo nije "šuplja insajderska"kakvih je bilo i biće.Citirani forumaš je bar dosad pisao u najvećem dijelu razumno i bez senzacionalizma.I za razliku od nekih "čuvenih" forumaša stao je iza struke u svojim postovima..Stoga je dobro ako mislimo na sutra.Ta lova za otkup ugovora više nije tako velika zahvaljujući genijalcima iz saveza koji ne daju ni fening na omladinu koja živi i trenira ovdje.Popušismo ga kod navedenog Gojaka ali ko zna možda nam se vrati
Ovo je ono što sam ja trubio nekoliko puta. Imaš svoje omladice, dovociš talente iz BiH i gdje ti fali trenutno kvalitet (dok ne stasa omladinac) ili gdje ga nemaš nikako dovedeš iskusnog, dobrog igrača (on se ne mora i često i ne može prodati, a možeš ga i na kraći period potpisati). Naš plan treba da bude i vraćanje reprezentativaca na pozicije ovih iskusnih igrača. Relano od sljedće godine ćemo imati više šanse za te stvari jer će liga biti manja, bolja, igrat će se na boljim tererenima, pa su šanse da se neki od njih vrati veće. Mi imamo najveće prediszpozicije da vratimo te reprezentativce jer su većinom naša djeca ili ko Ibro naši simpatizeri. On ti dovodi publiku, mladi lakše stasaju uz njih, pogotovo u Evropi zbog iskustva koje recimo nije imao Blagojević, Bogdanović sl igrači, a oni bi trebali nositi ekipu.
Prošle godine se nisam slagao sa Gredom u jednoj stvari, a to su ove naknade za treniranje. On je spominjao da to nama ne odgovara što su ovdje smanjene u odnosu na Evropu. baš bi trebalo da je suprotno. Desit će se jedan Gojak, ali mi bi trebalo da smo magnet za mlade iz drugih sredina i mi ćemo više njih dovoditi nego što će ići od nas negdje pa bi trebalo da nam je to prednost što su manje naknade. Evo recimo ja mislim da Hiroš i Šeha nemaju profi ugovore jer nismo platili naknadu. Umjesto da se to plati, ako računaš na malog. Možda smo mi sigurni da će oni ostati ali ko ti garantuje. Isto je i sa Midžićem ja mislim. Ako je talenat i ako ga vrijedi gurati plati j..... Osigurja se, a ne Hiroša smo gurnuli i on ode sad na kraju džaba.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Austinpowers, b00t, BarbareZeljin, Bing [Bot], dark44, ELDIABLO20, Fudbalbr1, Shogun, WeekendOffender i 180 gostiju.