Premijer liga BiH - aktuelno
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma iskreno hajmo 5% na Grbavici mi njima, ali fkt 5% i mi na Kosevu da imamo 5%. Po komunikaciji ovdje vidim da tako i jest najbolje.
700 karata i mi na Koševu 1800 i tjt. Pa i jesmo stoka
700 karata i mi na Koševu 1800 i tjt. Pa i jesmo stoka
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Tako je, 5% ma koliko god da je to.Pablo11 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 19:27Pa i vama kerovima 625 dosta i ni kartu vise. Mozda i manje jer je kapacitet manji trenutno.Evander je napisao/la: ↑18 sep 2025, 17:15Ti bi komfor na Kosevu, na koji ste navikli? Da vas dodje koliko zelite, da ima mjesta i za obicne gladaoce?KONTRASVIH je napisao/la: ↑18 sep 2025, 16:48Ne zaboravite da su nam prosli derbi dali samo 1800 ulaznica na Kosevu a dio zapada prema jugu skroz zatvorili. Pazi, vise od pola zapada zjapi prazno kao i vise od pola juga, stadion kapaciteta oko 32000. Dakle imas kapacitet, imas mogucnost i opet ciganski uskracujes podrsku navijaca gostu da se ne blamira vas sjever po ko zna koji put sa manjom brojkom od juga. Nije valjda da su sad nasli moralisati ocekujuci da ce dobiti nesto ulaznica na stadionu trenutnog kapaciteta 10500?
Ne znam kako imaju obraza ista komentarisati oko ovoga kad su na ovo njihovo ciganisanje likovali na sve nacine. Standardan njihov hinjaluk i lazno moralisanje![]()
Moze, ali kad isto bude na drugoj strani.
Ovako, ne bih vam ni tih 1800 dao. Mrs u kavez i budi sretan i sa tim, sve da ostatak stadiona prazan bude.
Ili, tribna vam, tribina nam, pa bujrum birajte.
A da se vi sirite kako zelite i da na zapad dolazite turisticki koliko vas je volja, dok normalan navijac Sarajeva vec vise od 20 godina nije prismrdio derbiju na Grbavici, e evo vam ona stvar.
Ja sam uvijek za 5%, da odgovorim ovom iznad 10/11 je kapacitet, vec treca domaca vise ljudi na istoku bude ko god je na utakmici to se vidi. Ovaj put je tako i na sjeveru svi po stepenicama niko nece u zdenku. Ako vec moramo sad dati 300/400 ulaznica zavisi od kapaciteta.Evander je napisao/la: ↑18 sep 2025, 20:14Tako je, 5% ma koliko god da je to.Pablo11 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 19:27Pa i vama kerovima 625 dosta i ni kartu vise. Mozda i manje jer je kapacitet manji trenutno.Evander je napisao/la: ↑18 sep 2025, 17:15
Ti bi komfor na Kosevu, na koji ste navikli? Da vas dodje koliko zelite, da ima mjesta i za obicne gladaoce?
Moze, ali kad isto bude na drugoj strani.
Ovako, ne bih vam ni tih 1800 dao. Mrs u kavez i budi sretan i sa tim, sve da ostatak stadiona prazan bude.
Ili, tribna vam, tribina nam, pa bujrum birajte.
A da se vi sirite kako zelite i da na zapad dolazite turisticki koliko vas je volja, dok normalan navijac Sarajeva vec vise od 20 godina nije prismrdio derbiju na Grbavici, e evo vam ona stvar.
Fk Željezničar.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma ja, vi ne uništavate derbi, al hajmo pošteno - 5% i svima dobro jelde, pričali bi vi drugu priču da se niste uredno rasporedili po tribinama, hajde jug navijačka, na istoku pretplata stolice, na sjeveru godišnje, zapad je svakako nebitan i onda slijeganje rameninima, šta mi tu možemo... A nama eto dajte jug i dva sektora zapada, inače vi upropaštavate derbi.
Majatori ste spinovanja. Zna se ko je i ranije godinama urušavao derbi, nego da pustimo šuplju, ili nek ide 5% ili tribina za tribinu. Sve ostalo ide priča u nedogled koja nigdje ne vodi.
Majatori ste spinovanja. Zna se ko je i ranije godinama urušavao derbi, nego da pustimo šuplju, ili nek ide 5% ili tribina za tribinu. Sve ostalo ide priča u nedogled koja nigdje ne vodi.
Koševo Zapad
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Vi se prvo morate pomiriti s tim da je Kosevo 3 puta vece kapacitetom od Grbavice i da samim time nas 3 puta vise moze doci nego vas, a vi bi nekako da dobijete isto na Grbavici sto fizicki nije izvodivo svakom ko ima mozga.
-
- Kontakt:
Kako ih Mirvah lozi poslije svake serije losih rezultata, te maketa Koseva, te neki starac sto je igro u ligama petica, te novi investitor, evo sad i braca Mamic po ko zna koji put

Kako će ga tek Mamić oderati kao jarca.
Ibričić i Rožman mu neće biti ni na kraj pameti. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Shategabri
- Kontakt:
Nikad neće biti isto.QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 sep 2025, 20:50Vi se prvo morate pomiriti s tim da je Kosevo 3 puta vece kapacitetom od Grbavice i da samim time nas 3 puta vise moze doci nego vas, a vi bi nekako da dobijete isto na Grbavici sto fizicki nije izvodivo svakom ko ima mozga.
U svim opcijama vama ide više na Koševu.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Nevjerovatno da se raspravlja s pitarskim mozgovima koji izjednacuju 10 000 i 32 000. Oni bi citavu tribinu najuslovniju, natkrivenu od 5000 mjesta od ukupnog kapaciteta od 13000 hahaha. Pa yebo majku ovo nigdje nema, ne znam vise jel se prave glupi il su fakat glupi. Nije vam trebalo dozvoliti prismrditi Grbavici nakon onog cupanja stolica pa makar nemali vise derbi.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pa odgovor se krije u mom prvom postu, morate se pomiriti s time jednostavno, hocete stadion od 30k da rentate e pa to dolazi s odredjenom cijenom.Shategabri je napisao/la: ↑18 sep 2025, 21:11Nikad neće biti isto.QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 sep 2025, 20:50Vi se prvo morate pomiriti s tim da je Kosevo 3 puta vece kapacitetom od Grbavice i da samim time nas 3 puta vise moze doci nego vas, a vi bi nekako da dobijete isto na Grbavici sto fizicki nije izvodivo svakom ko ima mozga.
U svim opcijama vama ide više na Koševu.
Ili napravite sebi stadion od 10k ko i mi, pa vi nama 500 mi vama 500 i ozezi.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sve ide u qurac pa i ovaj naš derbi, a po komunikaciji na ovoj temi vidim i zbog čega....
-
- Kontakt:
Zdravko i Zoran imaju vec dosta svojih igraca u Sarajevu pocevsi od Bralica,Ristovskog,Krdzalica,prica se da je i pazarac dosao preko njih i njihove agencije.Dosta igraca preko sarajevskih menadzera je Mamic agencija ubacila u FK Sarajevo tako da je ovo samo sluzbeno .Cestitke na radu sa osudjenim kriminalcima u susjednoj drzavi.

- kolezeljovac
- Kontakt:
Iskreno bi volio da je istina vezi Mamica i Pitara, trebaju takvi ljudi da budu u sportskom segmentu. A ne da im Ajla vedri i oblači....
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Nije Milosevic kriv...mi smo gofna.
Previse se navijaci ovi "tvrdokorniji" ugledaju na navijace blizanaca iz BGa sto je naravno totalno pogresno.
Za unistavanje drazi derbija svi imaju krivicu.
Al ne mozes trazit saku a dat prst.
Previse se navijaci ovi "tvrdokorniji" ugledaju na navijace blizanaca iz BGa sto je naravno totalno pogresno.
Za unistavanje drazi derbija svi imaju krivicu.
Al ne mozes trazit saku a dat prst.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- kolezeljovac
- Kontakt:

Ne trebam ja tvoje zagrljaje, pa da poslije pričaš mala je dala, nije to šala, nije to šala...
Bgm komšije super bi bilo ako bi Vas oni uzeli....
Izvini ali ti ili se pravis lud ili si bas bibikno? Jel citas napisano? Na kapacitet od 32/33 vama ide 11 nama ide 21k. Jel to nije posteno.?Pablo11 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 15:37Pa mi ne dobijemo 4.500k na kapacitet od 32/33k, a ti hi na duplo manji stadion 4.500k. Nevjerovatno.nokee je napisao/la: ↑18 sep 2025, 13:24Pa naravno da nije. Gdje ce biti u redu da na Koševu pravis nekakav ograđeni dio i to na juznoj tribini. Ja sam ti rekao sta je realno, gledajuci obje strane. Odbij mjesta za tampon zonu i od kapaciteta koji ostane 1/3 gostima. To je ok.let3 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 12:49
Naravno da necu ja odlucivati, ali zelim ti reci da nije ni vase maslo za ramazana.Znas kako se ono kaze- pometi prvo svoju avlijumalo samokriticnosti.
Kako ste posijali, tako cete i ubirati.
Drugim rijecim, ne moze ti pola zapad koseva zjapiti prazno tokom sarajevskog derbija (samo iz cistog hira, jer se Ajla i Mitvic prave ludi) a ocekivati neke ustupke na Grbavici i da vam se nesto da.
Ne ide jbg.
Ako vam stadion bude primao 16k poslije izgradnje juga, odbij 2000 tampon zone, nama bi trebalo bar 4.500karata. Dobit cemo al u q. Ko sto cete i vi koliko realno možete na kosevu i tjt. A samo treba neko normalan i realan da sjedne i dogovori.
Nama na kapacitet od 16 ide 4.500 kad se tampon zone odbiju. Ovo je sve hipoteticki i kad se napravi jug na Grbavici.
Nr mogu vise. Sve ste u pravu, mi na Koševu imamo toliko mjesta a nedamo vam, iako ste vi jako pošteni i date nama citav sjever. Eto. Ziv bio.
Slazem se da su mozak za fudbal na ovim prostorimakolezeljovac je napisao/la: ↑18 sep 2025, 22:04
Ne trebam ja tvoje zagrljaje, pa da poslije pričaš mala je dala, nije to šala, nije to šala...
Bgm komšije super bi bilo ako bi Vas oni uzeli....
Samo da im ne posalju kakvu suspenziju zbog cinjenice da su oni vode kao bjegunci
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Vi šurujete sa kriminalcima, Mirvić vidio da se ne može pošteno liga osvojiti.Zaboljesutra je napisao/la: ↑18 sep 2025, 21:54Zdravko i Zoran imaju vec dosta svojih igraca u Sarajevu pocevsi od Bralica,Ristovskog,Krdzalica,prica se da je i pazarac dosao preko njih i njihove agencije.Dosta igraca preko sarajevskih menadzera je Mamic agencija ubacila u FK Sarajevo tako da je ovo samo sluzbeno .Cestitke na radu sa osudjenim kriminalcima u susjednoj drzavi.![]()
Pa ko trazi isto.?QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 sep 2025, 20:50Vi se prvo morate pomiriti s tim da je Kosevo 3 puta vece kapacitetom od Grbavice i da samim time nas 3 puta vise moze doci nego vas, a vi bi nekako da dobijete isto na Grbavici sto fizicki nije izvodivo svakom ko ima mozga.
Ako sa novim jugom Grbavica bude na 16k posteno bi bilo nama 4.5-5k ili negdje oko 1/3 kapaciteta.
Ako je Kosevo na 32 33k nama 21, vama 11k
Vratio vi cari pravog derbija. Ovo sada je obicna utakmica klubova iz istog grada.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 12 gostiju.